MILERAM TORTA

Zamijesiti tijesto od 8 dag margarina, 10 dag šećera, 1 jaje, 20 dag brašna i 1 prašak za pecivo.
Tijesto malo razvaljati i prebaciti u namšćen i pobrašnjen okrugli kalup.
Ako tijesto nije do rubova, možete ga prstima oblikovati prema kalupu.

Skuhati fil: U 1/2 l mlijeka ukuhati 2 pudinga od vanilije, 20 dag šećera i 1 vaniliju.
Kada se fil malo prohladi umiješati mikserom 400 ml milerama i istresti na tijesto.

Sve zajedno peći na umjerenoj temperaturi oko 45 min., a zatim ugasiti rernu i ostaviti u njoj još 20ak min.
Kad se ohladi ostaviti sve i gore poslagati voće po želji.
Meni najdraže su breskve iz kompota ili jagode kad je sezona, ali možete staviti tko šta voli.
Gore preliti s 2 kuhana preljeva za torte i kada se ohladi torti skinutu obruč od kalupa i uživati u papanju.