-
Sufinanciranje odlaska u Klaićevu
Molim pomoć!
Trebamo voditi sina 16. mj na pregled u Klaićevu (kod dermatologa) po preporuci dermatologa iz našeg mjesta). Zanima me imamo li pravo na naknadu troškova za putovanje od HZZO i što je sve potrebno.
Hvala!
I možete li preporučiti kojeg dr.?
-
Imaš pravo na putni nalog, kad dođeš u bolnicu daš sestrama da ti ga ovjere. Onda kad se vratiš u svoje mjesto, putni nalog odneseš na HZZO i u roku od mjesec dana dobijes novac, ja konkretno na tekući ( možeš i na kuću). Meni odobre vlak ( mislim jer je to najjeftiniji prijevoz) tako da dobijem novac za kartu sebi i za moju K ( ona je skoro 4,5 god pa plaća pola karte za vlak). Putni nalog dobiješ kod svog pedijatra.
-
u klaićevoj je samo jedan dermatolog Dr. Pustišek, dobra i sve sse da dogovorit s njom, njena sestra ili na porti ti treba potvrdit taj putni nalog ( naravno da možeš ić i s autom) lovu dobiš cca 2-3mjeseca nakon kaj predaš
pošto taj dan radi doktorica ujutro, možda ti je dobro da dojdeš što ranije , jer ujutro zna bit manja gužva nego oko recimo 11.
Kolko je dete staro, jer ak bi ti se radili testovi da budeš gotova kod nje do 10 da stigneš u labos
-
16. mjeseci. Hvala na brrzim odgovorima. A kad počinju raditi?
-
negdje oko 9 posle vizite ( ali ti je najbolje ak možeš tam bit već oko 8.15-30) da budeš među prvima.
-
ako malac ima problema s alergijama, traži risteve i rasteve,doktorica nekima zna radit i petceve ( flastere, to mojojma ne radi), bilo bi dobro da imaš i stolicu kod sebe.
-
Radi se o maloj izraslini na leđima. (možda mala masna naslaga).
-
Zaboravila sam pitati, zna li tko mogu li tražiti bolovanje za taj put u Zg? Tj. kako to opravdati na poslu?
-
Osoblje foruma
pa trebala bi ti pedijatrica dati potvrdu koju nosiš svom dr. opće prakse i dobiješ bolovanje
samo, ne znam da li ti se isplati otvarati bolovanje za 1 dan ako ikako možeš uzeti slobodno ili GO
-
Ah, znam...ali sam u takvoj "firmi" gdje sve traže papirnato!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma