Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: 1 pitanjce za savjetnice

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno 1 pitanjce za savjetnice

evo ovako-ostalo mi je 10-ak tretmana za mrsavljenje u jednom centru jos od prije trudnoce, pa ovih dana planiram mozda krenuti tamo i to potrositi!! problem je u tome sto taj tretman sadrzi i tzv.ozonsku kupku ili tzv.aktivni kisik(to izgleda kao jedna kutija u kojoj ja sjedim 20 min, a oni puste u tu kutiju taj cisti kisik,i samo mi glava viri vani,a sluzi za bolju cirkulaciju,prokrvljenost...)!
    curka koja tamo radi mi je samo na brzinu preko telefona rekla da ne bi trebala koristit taj ozon dok dojim,ali mi nije objasnila zbog cega!! meni to nije struka,ali svejedno ne kuzim zbog cega bi cisti kisik smetao mom dojenju!! :? da li itko ima kakvih mudrih spoznaja o tome?? (prosvijetlite me please)!!

anchie76 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Zaista neznam... Surfala sam po netu, trazila i nista nisam nasla vezano za dojenje.

Pronasla sam da je rizicno za trudnocu jer moze uzrokovati deformacije kod djeteta.

Moguce da odmah automatski brane i za dojenje jer je to cesto povezano (znas ono "kontraindikacije za vrijeme trudnoce i dojenja..").

Jedini potencijalni problem moze biti taj sto se tijelo "cisti" od otrova, a posto se toksini pohranjeni u masti i izlucuju se u mlijeko, moze se desiti da naglo bude velika kolicina toksina u mlijeku (zato se ne preporuca naglo gubljenje kilaze kod mame).

Ja jedino to vidim kao potencijalni problem :/

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

pa jest' to je sigurno. gledala sam i ja reklamu za tako nesto, navodno za tih 30ak minuta koliko provedes u tom cudu, izgubis xy kilograma. valjda vode tj. znoja. pa verovatno dodje do izlucivanja toksina i u mleko.

Osoblje foruma apricot avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

bucka, da je to "samo kisik", ne bi ti to masno plaćala već bi s daddycoolom i bebom otišla u seoski turizam (pa da vidiš kisika).

inače, potpisujem anchie: svi ti aparati rade na pospješavanju metabolizma, čiste otrove...
    a ti otrovi se izlučuju u mlijeko.

Administrator foruma daddycool avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj apricot prvotno napisa
    bucka, da je to "samo kisik", ne bi ti to masno plaćala već bi s daddycoolom i bebom otišla u seoski turizam (pa da vidiš kisika).
    ha,ha!!!imas ti pravo!!
    cure,hvala na odgovorima!!

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

thanx,cure!

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mislim da se radi o ozonu...
    ja bila tam davno.

bucka avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj finally mommy prvotno napisa
    mislim da se radi o ozonu...
    da,to je to!!ali im na stranicama pise ozonska kupka ili aktivni kisik,pa i ja tako napisala!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •