hahahahha i mi ista ta, Twin Techno od Mclarena - ZAKOOOON SU!
khm, khm...
krivo otvorila i vidim da se spominju kolica. topla preporuka je da ne kupujete preskupa jer ne možete znati koliko ćete ih koristit.
npr. moja curka nije voljela vožnju i obavezno je plakala, pa bi u plač povukla i malca. ugl. smo gurali prazna kolica, a njih nosili.
najprije smo imali ABC design-tri kotača, ali smo brzo promijenili jer su bila preteška, i preglomazna. sama ih nisam mogla otvorit.
pa smo kupili peg perego i preporodili se, barem, zbog težine samih kolica. koliko smo ih koristili govori činjenica da sam ih proslijedila frendici
koja ih i danas koristi, a njeni blizići imaju 3 godine.
eto, možda sam malo pomogla, barem se nadam da jesam!
TRUDNICE U 2012.g. (termini poroda)
Ela28 - 16.12.2012.
adria13 - 18.1. 2013.
b.a.b.y - 21.12.2012.
Tikica_69 - 21.1.2013.
amyx - 27.01.2013.
Maybe baby - 30.01.2013.
Tikica78 - 16.2.2013.
TamoNeka - 28.02.2013.
RODILE U 2012.g.
Angels - 7.02. cura & dečko
marina - 24.3. 2 dečka
kordica - 20.04. 2 cure i dečko
simicv -
morskavila -14.06. 2 curke
king - 5.7. trojke
ivall - 17.07. curka i dečko
eva133 - 26.07. 2 curke
karlita - 08.08. cura i dečko
adria dobro nam došli od
mi imali TFK kolica i prezadovoljni jedna kraj drugih 2g se vozili u njima prodali ih i kupili najobičnija kišobran dvoja i spajali spojnicama i to imamo samo kad idemo nekamo
inaće su bez kolica
mi isto imamo TFK kolica
Posljednje uređivanje od morskavila : 20.08.2012. at 14:38
Koja su to TFK? Ja gledala tak boogaboo ali to sve skupa kosta sigurno nekih 12.000 kuna a abc design su ogromna a htjela bi da su bebe jedno pored drugog. Mclaren mi se cine bas super samo jel smije bebica od 2-3 mj unutra?
ana hvala na dobrodošlici!
joj neznam ni sama šta bi na kraju, sviđa mi se da ih mogu okrenuti tako ih vidim, ili da su jedna prema drugoj, ali opet znam da su teža i veća
gledala sam i tfk...koliko ona koštaju? i jel imaju nulti položaj?
Mi imamo maclaren i super smo zadovoljni. I ona su mi teska kad ih nosim na kat, a mogu si misliti kako bi bilo da smo uzeli neka teza.
Cure, evo nas sa UZV-a. Nisam baš zadovoljna pregledom jer me nije gledao moj doktor, al šta je tu je.
Ovaj kaže da je posteljica straga, bebe veličinom odgovaraju trudnoći 18+2, kralježnice i femur ok i kaže da su dve curke ali da nije baš ono 100% još siguran. Dobila sam slike ali mi nije htio okrenuti ekran da ih i ja vidim i totalno sam nesretna sada zbog toga mada znam da je sve za 5..... a tako sam ih htjela vidjeti
Zvala sam dr. Marton da odem i ja na taj 3D/4D UZV no ne radi do 05.09.
Kojeg bi mi još privatnika preporučile a da me ne odere do kožice?
Može i u Inbox ako na ovoj temi ne smijemo o UZV-u..... TNX!
tikice_69 znam taj feeling razočaranja kada dr ne okrene ekran...kao da je jučer bilo. Mene su znali špotat da ću past sa kreveta koliko sam se migoljila kada ekran nije bio vidljiv. Objasnila sam im da ih žarko želim i neka mi pokažu dečke, neki su čak i tada gunđali, jedan frajer u OB Pula me ignorirao totalno, ali su zato moje doktorice uvijek imale razumijevanja i pokazale mi. Sretno i miruj - trebat će ti snage.
tikica78 draga kolica imaš kod mene na fb albumu kolica pa pogledaj
Zločesti doktori ...kako vam ne daju da vidite bebice...Ja svoje svaki put gledam i dr mi sve lijepo pokazuje i objašnjava
i meni isto tako svaki put
ne kužim zašto im je to problem, baš su zločesti koji to rade!
preporuka za UZV dr Kos -poliklinika GINEKOS na Črnomercu
i ja idem kod njega sad uskoro bi trebala na drugi anomaly scan
jel to bude običan uzv ali detaljniji ili bude 3d?
Ja sutra idem kod dr. Harni na 3D/4D pa vam javim iskustva
koji je vrag? zakaj plačete???
ma koji je vrag!?!
kaj se dogodilo, dajte mi pp, pa nije se valjda sad nešto dogodilo....???
Strepim i čekam.
Što se tako loše moglo desiti u dva dana?
Jednoj bebici je stalo srčekoljudi, pa što se dogodilo??!!
žao mi je
strava i užas
Jako mi je žao. Od toga sam najviše strepila čitavu trudnoću
Ajme žao mi je
ima li novijih vijesti o tikici?
ja se sve nekako nadam da je to neka greška da bude javila da je ipak sve ok..
Uf, bez riječi sam
Držim fige za drugu bebicu....
i ja gledam pratim baš sam tužna i molim se za drugu bebicu da bude ok..javite nam cure ako netko zna bilo što..
Tikica 69
prijavljujem svoje klince.
Rodila sam carskim rezom početkom 7 mjeseca, curica 1880 gr/44, dečko 2420 gr/46 i još jedan dečko 2460 gr/47.
Za sada sve u redu...borimo se s grčevima(nadam se još malo).
King svaka ti cast. ja jedva s mojih dvoje izadjem na kraj. kako dte se organizirali?
King čestitam na trostrukoj sreći..!!
kažu da se uđe u štos i s trojakama, nekako bude ti nezamislivo imati samo jednu bebicu..
eva a kako tvoje princezice jesu dobre , spavaju po noći?
preslatke su tu na avataru!
Konacno su pocele spavati. Bude se oko 3,pola 4za papati i spavaju do 7. Sad idemo van pa bolje spavaju. Hvala Bogu da su prosle vrucine. Ja ne mogu zamisliti kako je imati jednu bebu. Mislim da bi to islo kao od sale.
King - čestitam od srca!
tikice78 - nije samo urbana legenda dojiti blizance. Ja znam osobno jednu mamu koja je isključivo dojila blizance do njihovih 6 mjeseci. Ona je moja ikona.