Pozdrav svim! Nova sam na forumu, iako ga mjesecima citam! Ali sada me drzi nesanica pa... cekajuci da zaspim.. odlucila sam vam se pridruzit! Trudna sam 36+4, nosim 2 deckica... i jedan od 3,5 god hoda zamnom!
Moja trudnoca prosla je dobro do sada.. zapravo pocetak je bio stresniji nego sad pred kraj. U 6-7 tt kad smo potvrdili trudnocu ja sam prestala raditi i dobila duphastone (4 mj prije imala missed u 11tt), 3 dana nakon toga zavrsila u bolnici... oskudno krvarenje i hematom... doktor me iznenadio... kaze ... vi nosite dvojke Od tada sve ok... oko 20 tj. posteljica se spustila pa sam morala vise mirovat , ali sad pod kraj je sve ok, i nemam nekih tegoba. U 34 tt ginelolog mi rekla da sam prst otvorena i da je to ok. Od tada dolazim na preglede u rodiliste 1x tjedno, rade mi uzv i ctg. Sad 36 tt procjenjeni su na 2510 i 2600 g, oboje su glavom, i nastojat ce da bude vaginalni porod. Termin nam je 02.04. Iako sam do sada strepila da bude sve dobro i cim duze izdrzim u komadu... sad sam vec nastrpljiva da rodim! a necu ni pricat da me je strah poroda!
Sutra idem opet na kontrolo, da vidim kako napreduju moje srecice!