Pokazuje rezultate 1 do 50 od 811

Tema: Trudnice 2012 (dvojke, trojke...)

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    morskavila avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Vidim da su cure bile brže i kako kažu nije serklaža ništa strašno.
    Prije toga obaviš nekoliko pretraga (brisevi, krvna slika i anesteziolog-samo razgovor), a sam postupak je meni trajao oko 20 min,onda se malo razbuđuješ u sobi za oporavak i nakon sat-sat i pol si u svojoj sobi. Taj dan nisam se ustajala i dobijala sam infuziju s lijekovima protiv trudova (iako ih nije ni bilo), ručala sam čim sam došla u sobu. Ništa me nije boljelo, niti sam krvarila. Nakon dva dana sam puštena kući i smijem šetati, kuhati i uživati. Što više odmarati, ali ne moram strogo mirovati. Na kontroli je rečeno da šav čvrsto drži sve je O.K.
    Sretno!

Moje su cure isto jedna lijevo jedna desno. I zadnjih desetak dana su se lijepo namjestile pa mi i nije toliko težak stomak

Simicv lijepo ste dogurali, jos par tjedan i evo tvoje djecice

simicv avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

I još jedan prijateljski savjet vezano za serklažu. To je stvar patologije trudnoće i prije zahvata DOBRO se raspitati tko je stručan u tom području. Taj zahvat ima caka sto i jednu i nisu svi meštri u njemu. Nemojte odmah pomišljati na raznorazne kobne posljedice jer one su posljedica infekcije, koja se utvrdi prilikom dobre pripreme (papa, brisevi itd). Medicina se podijelila na pobornike i protivnike serklage. Ja sam ležanjem navukla hrpu problema kojih ne bi bilo da je serklaža učinjena ranije. Uhvatio me hrvatski nerad oko Nove godine, dok sam dobila nalaze i uhvatila doktore sa skijanja, prošo voz. Da nije bilo cura sa Rode, i podrške, još bi se i otvorila. Izuzetno glupo, ali na dan kada sam se javila u ambulantu, nitko od doktora nije došao na posao. Poslali su početnika, i tražila sam po odjelima koji specijalista radi. I što je najgore, nakon što sam svezana za krevet, ovi "skijaši" su mi došli pametovati i tračati druge. Mislim rajo, stvarno...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •