-
Evo da se i mi malo javimo, bili smo jučer kod doktora i sada smo veliki 1300 grama, sve je super. Moram mirovati, čisto preventivno kako se ne bi počela otvarati. Radili smo briseve pa nam je izolirana ureaplasma, držite nam fige da je na sljedećem brisu neće biti. Dobila sam preponski bruh, doktor kaže da ne bi trebalo biti problema prilikom poroda, ali da se neće on sam niti povući, malo me to muči pa nije valjda da ću morati bruh nakon poroda operirati. Jel koja od vas dobila bruh???
Radili smo i krvni nalaz, pa smo dobili željezo da pijem jer sam anemična.
Vidim da pričate o magneziju, ja sam pitala prije 3 mjeseca da li da uzimam magneziji i dobila sam odgovor da jedna šumeća tableta magnezija niti ne pomaže, a niti ne odmaže. Da u trudnoći treba sve uzimati ukoliko trudnici prema krvnom nalazu nedostaje jer je kao svaka tableta kemija, a da ukoliko je potreban trudnici magneziji da jedino injekcije pomažu. Eto stvarno ne znam, izgleda da svaki doktor drugačije razmišlja.
Malo sam ostala iznenađena kada mi je doktor rekao da se blizanci u prosjeku rađaju u 34 tjednu. E da htjela sam vas još pitati, iskreno niti ne znam točno kako se zove ta injekcija, ali daje se često trudnicama blizanaca kako bi se bebama što prije razvila pluća. Vjerovatno sam se i krivo izrazila ali mislim da ćete skužiti na što mislim, pa jeste li vi primile tu injekciju??
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma