super, sretno dalje![]()
super, sretno dalje![]()
tikica78 jube moja glavno da je sve ok i da su mrvice naše tu samo nam miruj i šaljemo puno ~~~~ da nam sve ostane do kraja i veselimo se dobrodošlici tvojih zvjezdica![]()
![]()
Jos se nisu dogovorili ali izgleda da ce biti u cetvrtak. bebe su danas procjenjene na 3500 g. osip jos nije prosao nego se siri i po nogama. grozno. samo da prodje.
vau 3500 grama bravo
kakav osip?
imam i ja osip po nogama i bokovima
svrbi me
kazu da je od posteljine. grozno. svoju ne smijem donijeti. tek ce mi sutra poslati dermatoga,a u cet.idem roditi. moram trpiti i sutiti. samo da jos prodje sutrasnji dan. mislite na mene. bojim se
još malo, naravno da mislimo na tebe, sretno
![]()
Joj ne spominjite mi svrabove i osipe, i ja sam ih imala pred kraj trudnoce da smo cak pomisljali i na kolestazu ali hvala bogu jetrene probe su bile ok. Ali nakon sta sam rodila sam dobila strasan svrab po nogama i na kraju se ispostavilo da imam urtikariju ( koprivnjacu ) te sam 15 dana nakon carskog zavrsila na inekcijama![]()
Brine me kako cu lezati 2 dana poslje carskog zbog tog osipa.
probaj mast apipol meni je pomogla -na bazi propolisa je
djeluje kao anti upalno,antimikotik ,smiruje svrbež
joj Eva kako mi je žao da se tako patiš! kud sad to moralo biti!
da ti bar prođje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
a da staviš skrivečki neku svoju plahticu pa kad netko naiđe ti se brzo pokrij da ne vide!
Ipak idem sutra. dobila beloderm i neki exicipial losion. kako god bilo sad. javim sutra.
eva133 draga sretno sutra i najljepši susret sa bebicama i da se alergija smiri što prije![]()
eva ~~~~~~~~~~~~~~~~~![]()
eva133 draga sretno i njajljepši susret sa bebicama![]()
Mi smo obavili kombinirani probir i sve je u redu...nema nikakvih rizika![]()
Eva133 ajme pa ti još sitno brojiš kako mi je brzo prošlo!!!! Sretno i javi se kada budeš mogla da čujem detalje!!!
eva sretno![]()
Tikica78 nuhalni nabor sam mjerila kod Radončića u poliklinici Vili ( on mi i vodi trudnoću i pripremao me za Mb), tamo su mi sestre izvadile krv i tu epruveticu sam odnijela u Vinogradsku gdje su napravili nalaz. Sve bez čekanja...
čestitam![]()
superrrrr čestitke
Posljednje uređivanje od karlita : 26.07.2012. at 21:22
Čestitam ti eva! Prekrasno si ih nazvala.
Čestitamo Eva !!!
Čestitke mami Evi, a Ivi i Ani šaljemo veliki veliki poljubac i zagrljaj![]()
![]()
Eva,prekrasno-dvije curke!!!! Čestitam sretnim roditeljima , a curama dobrodošlica!!
joj cure moram malo prekinuti ovo čestitanje s problemom? naime još ide smeđi iscjedak koji me jako plaši.
za taj nuhalni nabor da li je uzv vaginalni ili abdominalni? joj samo da to više prestane.. jako se brinem.
Eva čestitam
curama dobrodošlica!!
tikica78 meni je dr radio i jedan i drugi UZ. Jednu bebu je izmjerio bez problema vaginalno, a druga se toliko okretala i bacakala da je pokušao i vaginalno , pa preko trbuha, pa opet vaginalno i jedva je uspio na kraju nakon dobrih 15-20 minuta. muž mi se u čekaoni već zabrinuo kaj se događa a meni je baš bilo slatko gledat na ekranu kako se mali vražićak bacaka.
Ja sam krvaruckala neka 3 tjedna ali zbog hematoma koji se čistio. Hvala Bogu sve je ok i hematom je nestao
Posljednje uređivanje od amyx : 27.07.2012. at 13:33
ma nije mi ugodno vijdeti ga a valjda će prestati! neće valjda smetati taj smeđko na vaginalnom uzv.. a dotad ustvari mora proći !
to je za tjedan dana.
Ma neće smetat...samo lezi i miruj. Dok sam ja krvaruckala dr mi je rekao strogo mirovanje, a kad je hematom nestao rekao je sad laganini šetnjice, kavice, dobili dozvolu za more, uz obavezno presvlačenje badića da ne budem u mokrom i tak...
Tikice kao što ti cure kažu, samo odmaraj i pokušaj se opustiti. Znam da je to koma rečenica i lako za reć, ali eto, dosta nas je prošlo isto i zaista je to jedini način...
Kupi one časopise o bebama, uzmi neku dobru knjigu i sve 4 u zrak!
Biti će sve ok![]()
TRUDNICE U 2012.g. (termini poroda)
lara13 - 07.08.2012.???
karlita - 20.08.2012.
b.a.b.y - 21.12.2012.
Tikica_69 - 21.1.2013.
amyx - 27.01.2013.
Maybe baby - 30.01.2013.
Tikica78 - 16.2.2013.
RODILE U 2012.g.
Angels - 7.02. cura & dečko
marina - 24.3. 2 dečka