eva, sretan ti najljepši rođendan!
Draga hvala i tebi sretan rodjendan i curama sa zakasnjenjem.
kolike su nam bile ana i iva, kako je prošao porod?
Pridruzujem se cestitkama!
Eva, zelim ti brz oporavak, a curama da lijepo rastu i budu dobre mami i tati
![]()
Ana je bila prva i imala je 2950 i 48cm, a iva 3280 i 50cm. Objema je apgar bio 10/10. Porod je prosao super kao i oporavak. Danas bi me cak pustili kuci,ali moj osip se ne povlaci pa sam na infuziji da se malo ispere. Ne dojim,nemam bas previse mlijeka,nego izdajam i jos dobiju nadohranu.Probali smo sisati no oziritirane bradavice me tolikp bole da placem cim se priblize. Cak su i sestre rekle da nema smisla ako me bas tako boli. Za sad je izdajalica spa.Vidjet cemo poslje. Uglavnom one dobivaju na tezini. Jako su hlapljive i koliko god dobiju popile bi.
jao Eva kako uživam u svakoj tvojoj riječi.. zamišljam sebe nekad u budućnosti ako dragi Bog da.. predivno samo uživaj u njima..
bitno da su s tobom tu i da ih možeš maziti i grliti.
Eva daj stavi slikicu
Posljednje uređivanje od karlita : 31.07.2012. at 20:55
Ako sve bude ok danas s osipom idem sutra kuci. jeeeee,ali necu se previse veseliti.. slikica ce biti s laptopa kad dodjem kuci i uhvatim vremena. u bolnici je tesko s njima obje se bude u isto vrijeme,a sestre ili ti malo uskoce ili snadji se druze. da je tesko tesko je ali kad ih uzmem u narucje jos mi teku suze radosnice. drzite se cure vrijeme brzo prolazi i brzo cete biti sa svojim smotuljcima.
kupi purelan i maži bradavice, obavezno, spasava
Eto i mene među vama trudna 20.tjedana blizanci jedan je dečko za drugo se nije moglo vidjeti termin 16.12.2012. Puse![]()
TRUDNICE U 2012.g. (termini poroda)
lara13 - 07.08.2012.???
karlita - 20.08.2012.
Ela28 - 16.12.2012.
b.a.b.y - 21.12.2012.
Tikica_69 - 21.1.2013.
amyx - 27.01.2013.
Maybe baby - 30.01.2013.
Tikica78 - 16.2.2013.
RODILE U 2012.g.
Angels - 7.02. cura & dečko
marina - 24.3. 2 dečka
kordica - 20.04. 2 cure i dečko
simicv -
morskavila -14.06. 2 curke
king - 5.7. trojke
ivall - 17.07. curka i dečko
eva133 - 26.07. 2 curke
Ela28 dobro nam došla i uživaj i pitaj sve što te zanima tu smo da si pružamo potporu podršku a djelimo iskustva![]()
Hvala Ana za sada je sve u redu ali muči me moj ginekolog jučer sam bila na ultrazvuku i sad mi kaže da nema potrebe da idem prije 28 tjedna pa to je za 8 tjedana on nije normalan sve mi se čini da ću ja ipak otići za 4 tjedna kao i do sada .....
Koliko ste često vi išli ?
čudno mi je to njegovoja sam išla svakih 3-4t na pregled i uzv
ak imaš mogučnosti odi napravi si između toga jedan privatni uzv da budeš mirna i sigurna da je sve ok![]()
Ja sam isla na ultrazvuk svaka 3 tjedna, odi ti negdje izmedju![]()
Ma tako ću i napraviti otići ću u 24 tj i opet u 28 tj štos je u tome što moj ginekolog nema ultrazvuk pa ili idem privatno ili u bolnicu uvijek mi tupi kao da nema potrebe da se bebe nepotrebno zrače a privatnica mi je rekla baš dapače što su blizanci da treba ići bar svaka 4 tj ma lik ....
karlita - 20.08.2012.
Ela28 - 16.12.2012.
b.a.b.y - 21.12.2012.
Tikica_69 - 21.1.2013.
amyx - 27.01.2013.
Maybe baby - 30.01.2013.
Tikica78 - 16.2.2013.
RODILE U 2012.g.
marina - 24.3. 2 dečka
simicv -
king - 5.7. trojke
eva133 - 26.07. 2 curke
I ja sam išla često na UZV, nevoljko. Morali su promatrati rast beba jako često, ali su svi, baš svi liječnici tvrdili da češće od 3 tjedna nije dobro za bebe
Na današnjem Uz vidli smo da imamo pišonju i pišuljicu...nadam se da do slijedećeg curi nebu izraso pimpač , a dečku valjda nebu otpal![]()
super draga![]()
mojoj seki su do 5,5mj tvrdili kak je curka i onda na kraju nakon 2 tjedna da je dečko![]()
A gle...ako joj izraste pišo jbg ... nema veze ... volimo ih oboje s pišom ili bez
hello da vas pozdravim sve..
bila sam na moru ali evo rezultati mog kombiniranog su sjajni i na 4d doktorica je rekla da imamo jednu 100% curicu
a drugo 90% dječak.. ma samo nek su živi i zdravi..
Pozdrav!
samo da prijavim dva bebana su vani
Dečko i cura 8.8
3 i 2,8 kg
Ela28 - 16.12.2012.
b.a.b.y - 21.12.2012.
Tikica_69 - 21.1.2013.
amyx - 27.01.2013.
Maybe baby - 30.01.2013.
Tikica78 - 16.2.2013.
RODILE U 2012.g.
marina - 24.3. 2 dečka
simicv -
king - 5.7. trojke
eva133 - 26.07. 2 curke
karlita - 08.08. cura i dečko
karlita čestitke na velikim bebicama a njima velika dobrodošlica![]()
Karlita cestitamo!! Da sto prije dođete kuci i uzivate u svojim anđelima.
Hvala cure!
Čestitam od srca našim novim mamama
Vidim da imamo i nove trudničice pa njima želim dobrodošlicu
Mi došli s mora, osjećamo se super, mičemo se po mamici već dva tjedna, danas smo punih 17. tjedana i čekamo sljedeći UZV koji je 21.08.![]()
čestitke mamicama!
da se prijavim moj kombinirani prošao super sve je ok..
na 4d doktorica je vidjela da imamo curicu i dječaka..![]()
super kako ljepo u zadnje vrijeme imamo mješane blizanačke trudnoće![]()
![]()
ja debelo zaostajem ovdje, pa svim novim trudnicama, novopečenim mamama, svima sa lijepim vijestima nalaza![]()
karlita cestitam!
Nase cure jucer napunile dva mjeseca, vrijeme leti...sad su vec velike bebacice
Imam pitanje za iskusne mame, kada su se vasi blizanci poceli međusobno kužiti?
Moji otprilike prije dva mjeseca, bas se vesele kad vide jedno drugo, npr. ujutro kad se probude, dakle negdje sa sest mjeseci. Sad vec ima i cupanja za kosu![]()
pozdrav svim trudnicama i čestitke friškim mamama..
špijuniram vas već neko vrijeme.. ja sam 11+6 , ovo mi je prva trudnoća, i na prvom uzv 12.07. nam je dr.vidio samo jedno srčeko , al smo prekjučer bili na pregledu i ostali blago šokirani ali presretni kad je dr vidio da beba br.1 ima društvo.. tak da smo duplo sretni i samo držimo fige da sve prođe ok..
nalazi su mi svi uredni, krvna slika super, tlak odličan, makar mi je dr dao željezo dodatno, a folnu pijem još od prošlog pregleda.
mučnina nisam imala, niti imam, tamanim sve, dobila sam 2 kg.. osjećam se super, samo sam strašno pospana i spavam čim uhvatim priliku
termin mi je 28.02.
išla bi na 4D UZV, pa me zanima di bi to bilo najbolje napraviti (ZG) ?
evo ja sam bila sa 12 tjedana kod dr.Marton u poliklinci Marton to je predivna ženica.. imaš broj na internetu toplo preporučam..
Ela28 - 16.12.2012.
b.a.b.y - 21.12.2012.
Tikica_69 - 21.1.2013.
amyx - 27.01.2013.
Maybe baby - 30.01.2013.
Tikica78 - 16.2.2013.
TamoNeka - 28.02.2013.
RODILE U 2012.g.
marina - 24.3. 2 dečka
simicv -
king - 5.7. trojke
eva133 - 26.07. 2 curke
karlita - 08.08. cura i dečko
TamoNeka dobro nam došla prekrasno iznenađenje sa još jednimuživaj u trudnoći pitaj sve što te zanima ima nas pa če biti i odgovora i savjeta
![]()
i ja vam se pridružujem
tek sam jučer otkrila ovu temu
mi smo u 18tt, za sad su 2 curicevidjet ćemo da li će tako i ostati jer vidim da zna biti i iznenadnih promjena
meni je termin 18.01.
trenutno muku mučim sa gledanjem i uspoređivanjem kolica, koji model, kako, zašto itd
joj ja sam isto gledala kolica znam da je rano ali nisam odolila, i meni će biti zimske bebe termin mi je 18.02. ali dr, mi je rekla nek računam 18.01. bolje..
jedino što mi se sviđa su boogaboo kolica to sam tek nedavno otkrila a prije toga sam gledala abc design..
nije baš fer od proizvođača što je tako mali izbor kolica za blizance..
I ja muku mučim s kolicima... gledala sam boogaboo ali su mi fakat preeeeeeskupa. Koštaju skoro 9ooo kn a još nemaju ni autosjedalice nego sve moraš kupovat posebno. Za sada smo u fazi da ćemo uzeti JANE.
A što se tiće izbora, stvarno nemamo puno za birati za blizance. A blizanaca je sve više i više...
Posljednje uređivanje od amyx : 18.08.2012. at 12:43
ma je da ne znam šta je to tako skupo na tim boogaboo??
sad sam malo prije gledala abc design to je OGROMNOOOOO!
kao da kamion guraš!
joj ne znam..
mi smo kupili MC LAREN - twin techno i najbolja su definitivno.
imaju nulti položaj ,zimsku opremu i ono najvažnije sklope se u kišobran i od svih uzimaju najmanje mjesta u prtljažniku...
kako reklamirammogli bi mi poklonit još jedna samo druge boje
![]()
Posljednje uređivanje od karlita : 18.08.2012. at 22:58
Evo i mene nakon 100 godina. Čestitam svim trudnicama i novopečenim mamicama. Što se tiče kolica, toplo preporučujem ABC Design Zoom. Extra su, lagana, svuda sa njima možete, okreću se u svim pravcima, lagana za rasklopit i sklopit i mogu stati u bilo koji gepek. Bebe mogu biti okrenute jedna prema drugoj, obje da gledaju naprijed, obje da gledaju u mamicu. Mogu se koristiti mislim do tri pune godine, ako ne i više.
Mojim bebačama je 21 mjesec. Uveliko pričaju, već odavno hodaju, i nećete vjerovati, u zadnje vrijeme svakodnevno razmišljam o još jednoj bebi. Znam da je to jako teško izvodivo, ali ja sam priznala sama sebi da bih rado još jedno.