super, to je tu negdje..s tim da sam ja upisala mjere u onaj kalkulator na netu-talijanski, i izbacilo mi je malo veću gramažu.. to valjda i o UZV ovisi..mislim, rekao je Hafner da su mjere super, pa se toga držim .. jedino sed hipohondrim jer izgleda da imaju jednu posteljicu..nije siguran, jer mi soc.gin nije do 14. tjedna vidio da su blizići, .. -.- pa nemre odrediti korienicitet..?! spominjao mi je neki lambda znak, bla, bla.. znam da su svaki u svojoj amniotičkoj vrećici, ali veli da bi bilo puno bolje da imaju i svaki svoju posteljicu, da nebi došlo do blizanačke transfuzije, pa me malo to prestravilo..
ali sada je sve u redu i tako će i ostati.. samo pozitiva ! <3 <3
meni ti se cervix skratio na 27 mm, i unutarnje ušće mi je bilo u obliku slova Y.. a trebalo bi biti T, jer je onda zatvoreno.. briseve mi nisu radili, urinokulturu samo, sedimentaciju i uzv..dogodilo se , kažu, zbog jakog uroinfekta.. stavili me na antibiotike 2 tjedna.. strogo mirovala tjedan dana u bolnici, i sad i dalje doma uglavnom ležim na lijevom boku, i čim manje se umaram.. cerviks mi je na zadnje 2 kontrole super, 38 mm i T oblik.. samo moram svaka 2 tjedna urinokulturu radit, i sad me poslao na ogtt, valjda zato kaj sam uslijed to mirovanja u mjesec dana natukla 5 kila..
samo se ne kreći puno, izbjegavaj napore i sjedenje jer stvara pritisak na cerviks.. lijevi bok i odmaraj.. držim fige.. tri figice..
a koji si tjedan sad? jesu ti spominjali serklažu kao mogućnost?
pozdrav..