Pokazuje rezultate 1 do 5 od 5

Tema: bol u jajnicima

MaoKoas avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno bol u jajnicima

ev ovako imam jedan problem... malo sam skepticna oko toga
    imam problem s bolovima u lijevom jajniku, koji se pojavljuju samo za vrijeme ciklusa. Uglavnom me najviše boli kada šetam ili spavam na lijevoj strani :/ ciklusi su mi redoviti, ali jako bolni.. jeli to uzrok upale ili??

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ima milijun mogućih uzroka boli u jajnicima i tijekom ciklusa (najčešće su to različite ciste, miomi). Ali bez ginekologa ti to nitko ne može točno reći, zato - pravac ginekologu! Tako ćeš isključiti mogućnost neke ozbiljnije bolesti, a i riješiti se uzroka boli odgovarajućom terapijom i načinom liječenja.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

nešto mi nije jasno, kažeš imaš bolove za vrijeme ciklusa. hmmm zar nije ciklus ono u čemu smo stalno? znači počinje s prvim danom mjesečnice, traje cca 28 dana i završava sa početkom iduće mjesečnice, znači period između dvije menstruacije...ciklus je nešto što traje određeni broj dana u kojem se izmjenjuju određene faze i sa završetkom jednog počinje odmah drugi... oprosti ako zvučim ko neka pametnjakovićka, ali nisam mogla shvatit iz tvog posta kada te boli jer ili si se zeznula pa krivo napisala ili ne znaš baš neke osnove ginekologije

*mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ma zvjezdice, pa i kod nas se kolokvijalno kaže ciklus za menstruaciju, ja sam odmah skužila što je htjela reći.. Nije ispravno, ali eto.

Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

mamica ma znam, to sam si i pretpostavljala, al nija na odmet nešto pravilno naučit makar preko komentara gdje te netko ispravi, mislim da tih par stvari nebi trebale bit strane ni za jednu ženu i trebla bi biti upućena u to... svakako bi curi savjetovala da ode kod ginekologa, priča me podsjeća na jednu nedavnu priču prijateljice s istim simptomima i radilo se o endometriozi i o cisti koja je bila na jajniku i za vrijeme menstruacije se povećavala, stvar je vrlo brzo riješena bez nekih komplikacija i problema, al ključno je provjerit s ginekologom o čemu se radi i ne odgađat to... ugl sretno s rješavanjem problema

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •