Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: fimoza ili ne??? molim pomoć

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno fimoza ili ne??? molim pomoć

L ima 5 godina.Ljetos smo uspjeli prevući kožicu.Ima uistinu usku i neelastičnu rupicu,ali uspjeli smo. I cijelo je ljeto bio u vodi,bazen,more,dvorište i stalno je natezao,svakodnevno.Počela je zima i rijeđe je to počeo raditi,ponekad ćak i govorio da ga boli,mazali smo sa betrionom pa prođe,pa onda opet...dans je prevukao,ali mu je od silnog pokušavanja kožica sa strane(onaj dio koji prevuče) mrvicu puknula i prokrvarila! U biti,prestravljena sam sa pomisli da ide na obrezivanje ( muž je obrezan u 30 godinama i znam što je to).Imate li iskustva? Otići urologu ( gdje) ili pedijatru?
    Liječenje kremama ili je neophodno glupo obrezivanj?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Nama je to što je tvoj sin napravio sam, napravio kirurg. Nakon zahvata je rekao samo pranje sa vodom svaki dan i prevlačenje kožice da se ne bi ponovo zalijepila.
    Ali možda da za svaki slučaj kontaktiraš pedijatra.
    Nama su rekli nikakve kreme.

Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

isto se ranica napravila? onako,malena pa prokrvarila? Uistinu sam premrla o straha od te lude fomoze!

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj ncimpric prvotno napisa Vidi poruku
    isto se ranica napravila? onako,malena pa prokrvarila? Uistinu sam premrla o straha od te lude fomoze!
    Izgledalo je onako opečeno, jer je kirurg odlijepo zalijepljeni dio. I da, rekao je da nakon toga moramo navlačiti jednom dnevno, da ne bi ponovo zaraslo. Možeš si misliti kako je bilo malcu dok nije zaraslo. A u jednoj fazi je i naoteklo.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •