Pokazuje rezultate 1 do 50 od 281

Tema: Vrednovanje života...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj isvetica prvotno napisa Vidi poruku
    Ispadate nenormalni kad ovako zabrijete.
    Aha, mi smo nenormalni. Spasiti drvo prije nego životinju je savršeno normalno.

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj TeddyBearz prvotno napisa Vidi poruku
    Aha, mi smo nenormalni. Spasiti drvo prije nego životinju je savršeno normalno.
    Gdje sam ja to napisala? Ovo što piše Bodulica mi je skroz blisko i normalno, dok mi tvoje pisanje se doima militantno. Uostalom, ako netko može izjaviti da su mu draže životinje nego ljudi, zašto bi netko bio nenormalan ako više voli biljke? Ne kake po kući, tihe su...

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Gdje sam ja to napisala? Ovo što piše Bodulica mi je skroz blisko i normalno, dok mi tvoje pisanje se doima militantno. Uostalom, ako netko može izjaviti da su mu draže životinje nego ljudi, zašto bi netko bio nenormalan ako više voli biljke? Ne kake po kući, tihe su...
    Gdje si napisala? Pa ovdje:

Nekako i meni više znači stablo koje je raslo 100 godina nego pas lutalica... To stablo donosi radost mnogima, pas samo svom vlasniku, lutalica ni njemu... Pas se može obraniti, stablo ne može.

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Ja vrednujem život po emocionalnoj povezanosti.

Ništa više i ništa manje.

Iako nikad nisam imala psa potpuno razumijem one koji više vrednuju život svog psa nego susjeda kojem možda znaju samo prezime,ako i to.
    Uostalom,koliko ljudi radije kupuje oblizeke za svoje ljubimce,troši novac za veterinara i sve što dolazi u paketu s njima nego što bi odvojili svaki mjesec pa donirali susjedu koji nema.

Mislim, lako je pričati o požarima koji se, hvala Bogu, većini ljudi nikad u životu ne dogode,
    treba sagledati vrednovanje života na svakodnevoj bazi.

Koliko ljudi iskreno plače i baš je pogođeno smrću susjeda,čovjeka kojeg samo površno znaju?
    A koliko njih danima ne može funkcionirati jer im je uginuo pas?

isvetica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj TeddyBearz prvotno napisa Vidi poruku
    Gdje si napisala? Pa ovdje:
    Nigdje nisam napisala da bih prije spašavala stablo, samo da mi je u životu draže gledati i uživati u stablu, njegovoj hladovini i plodovima, nego gledati, maziti lutalicu. Zašto zbog toga izgledam kao da idem po svijetu i gađam mačke zračnom puškom, to mi ne ide u glavu, al me i nije briga. Brinite se za svoje ljubimce, volite ih, ja imam rado svoj mir.

TeddyBearz avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Nigdje nisam napisala da bih prije spašavala stablo, samo da mi je u životu draže gledati i uživati u stablu, njegovoj hladovini i plodovima, nego gledati, maziti lutalicu. Zašto zbog toga izgledam kao da idem po svijetu i gađam mačke zračnom puškom, to mi ne ide u glavu, al me i nije briga. Brinite se za svoje ljubimce, volite ih, ja imam rado svoj mir.
    Ja nisam spomenula nikakve mačke ni zračnicu, pa mi molim te ne stavljaj riječi u usta. Nadovezala si se na moj post koji je bio reakcija na post o spašavanju drveta prije psa, pa je valjda za pretpostaviti da si na to mislila. I ja također volim svoj mir, bez brige.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •