Evo mog iskustva sa dojenjem....što je spotvrdilo ono što svugdje piše.S prvim djetetom je bilo isto problema sa manjkom mlijeka od početka, neiskustvo je napravilo svoje i tako smo završili na dohrani bočicom uz sisanje. bez obzira što je sisao 5 mjeseci, količina mlijeka koje je posisao uz bočicu je bila brojana u kapima, jer pored bočice dijete zaboravi kako dobro vuči. Priča s drugim djetetom je ostvarena na temelju iskustva s prvim djetetom. Dakle, bez obzira na to što je u bolnici dobila bočicu jer je izgubila 400g(što je normalno, ali da i nas pustili kući iz bolnice moramo počet dobivat na težini pa su joj svaka tri sata uvalili bočicu. Kad smo došli kući naravno da joj je falila ta koliina mlijeka koju je dobivala adaptiranog mlijeka. ja sam odlučila tome stati na kraj i neponoviti istu grešku, i fino strpljivo smanjivala količinu adaptiranog mljieka, pa s vremenom i preskakti obroke, zbog čega je znala po tri sata sisati neprekidno jednu pa drugu sisu jer je stalno bila gladna, ali kad god bi plakala, makar svakih 10 min, ja sam ju stavljala na sisu, jednu pa drugu i kroz dva dana količina mlijeka se naglo povećala, bočicu smo posve izbacili, i sad papamo kao veliki. dakle ako treba treba izdržati dan i noć nek neprestano sisa i mlijeko će doći. vrijedi truda!