ksena sve stoji što si rekla, ali ja nikako nebi preporučila šeširiće, ako me sjećanje dobro služi već su ih koristili i samo dodatne probleme izazvali

neonlight, dojiš li i dalje samo u ležećem položaju ili sada već ide i sjedeći?
Jesi li gledala različite položaje, prouči malo po slikama, pa pokušajte u nekom drugom položaju dojiti, možda se uspijete bolje namjestiti http://www.mojedijete.com/ispravan-polozaj-pri-dojenju/
i ne štedi na jastucima, meni su bili od presudne važnosti za namjestiti se u dobar i opušten položaj
Ako dojite ležeći (ili sjedeći u položaju kolijevke), gledaj da bebica bude skroz na boku i da joj u jednoj ravnini budu uho, rame i kuk i da skroz bude okrenuta prema tebi, također, kada bebica zine na dojku, nemoj se ti naginjati k njoj nego bebu privuci na dojku (ovo sada na brzinu, a ako imaš vremena za ostatak najbolje da pročitaš link )

I hajde molim te malo opiši kako vam sada izgledaju podoji,
misliš li da bi mogla pokušati dojiti na obje dojke? ustvari, dali je bol razlog da joj ne nudiš i drugu dojku ili postoji još nešto (oprosti ako sam propustila), mišljenja sam da bi trebala pokušati i s tom dojkom, jer ipak je bebica najbolja izdajalica , možda lakše riješi taj zastoj nego ti sa izdajalicom
znači sve isto, zagrij dojku, izmasiraj pa ponudi bebici, ako je previše nervozna/gladna, prvo joj ponudi drugu pa kada utaži tu prvu glad prebaci ju na ovu problematičnu
Daješ li bebi i dalje adaptirano? možda čaj? daješ li možda dudu varalicu?
Kakva ti se čini beba nakon podoja (zadovoljna ili ne?), koliko ima popišanih a koliko pokakanih pelena u 24 sata?