-
Drage moje,vec sam pisala o svom problemu (prejako otpustanje mlijeka, beba ima stolicu nakon svakog podoja,slabo jede) koji nazalost nije rijesen, nego je cak bih rekla jos gore. Kako je beba koja sad ima tri mjeseca imala stolicu nakon svakog podoja uz to jako slabo jela,pravila razmake u podoju i po 5 sati odveli smo ju pedijatru. Napravljena je analiza krvi i stolice i po tome je sve ok, nema bakterija, nema virusa jedino je malo anemicna. Zadnjih nekoliko dana stolica je rijetka i zelena i odmah nakon podoja,ponekad cak i za vrijeme dojenja. Kod mene mlijeko izlazi na sve strane,probala sam i sa izadajanjem,ali da bi se taj mlaz donekle usporio ja mogu izdajati do sudnjeg dana,imam osjecaj kao da sama vodica izlazi. Probala sam joj dati i izdojeno mlijeko na bocicu,ali nije bilo uspjeha. U nedjelju kad je beba jela svega nekoliko puta u danu,a stolicu imala i vise od podoja,jako sam se uplasila da ne dodje do dehidracije pa sam joj dala adaptirano mlijeko. Popila je 100 ml, stolica vise nije bila zelena. A nakon drugog obroka s adaptiranim mlijeko, nije stolice ni bilo. Molim vas jako za pomoc,ne zelim skroz prestati s dojenjem, isto tako ne zelim muciti bebu, sebe!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma