Pozdrav!
Evo i mene opet- nakon mjesec dana. u međuvremenu, osim što sam pogledala rodin film o dojenju, poslusala sam i neke vase savijete. odustala sam od kupovanja izdajalice elektricne,izdajanja općenito i odlucila cesce stavljati bebu na dojku ne bi li nase dojenje bolje profunkcioniralo. Dakle, gotovo uvijek kada mislim da je gladan prvo mu dam sisati. Čak i po noći. E, sada, jedno vrijeme se stvarno smanjila kolicina adaptiranog kog je popio nakon sisanja (jer bi sumnjala da je jos gladan), ali ovaj tjedan je opet poceo piti puno ad Na sisi cesto prebrzo zaspi, ja ga stavim da podrigne, promijenimo dojku...ali on za par minuta opet spava i tako bi mogao u nedogled. Onda meni dojadi, dam mu flašicu i on popije i do 120ml(a do ovog tjedna bi nakon dojenja jos popio 50-60ml ad-a ili jos i manje )! Ne znam sta se to sada opet s njim dešava?! Da li je to skok u razvoju pa općenito više jede (napunio je 3 mjeseca) ili se uljenio...? Bila mi je nedavno i prijateljica u gostima koja je dojila svoju malu preko godinu dana pa sam joj prezentirala u zivo nase sisanje. vidjela je kako on zaspi za cas posla na siki a kad ga ostavim u krevetić spavati onda se opet za cas probudi, plače pa opet iz pocetka. a ako mu dam flasicu umjesto dojenja ispadne da je zapravo ipak bio gladan a ne pospan....Prijateljica je na kraju slegnula s rameinma i nije znala vise sta da mi kaze nakon sto ni jedan njen savijet tada na licu mjesta nije upalio...
Nije tako uvijek ali je često. imate li vi kakav savijet,jer ja vise ne znam sta da radim?