Jao, mama
Nemoj da drugi odlucuju kad ga hraniti (osim roditelja i to tate u dogovoru s tobom). Mami ostavi jasnu uputu da ga utjesi nunanjem, nosenjem i sl.

Probaj na zlicicu. Cilj je da ga dobijes da sise samo na dojci i kad jede i kad se tjesi/zabavlja. Nemoj zaboraviti da je bebama sisanje vazno i za umirenje, osjecaj sigurnosti i bliskosti, ne samo za papanje. I super da si pocela razlikovati (ne)nutritivno sisanje. Odlicno!
Isto, bebe placu iz x razloga, ne svaki put zbog gladi i zato je jako vazno da ti reguliras i kontroliras eventualnu dohranu.
A koliko je brzo gladan - svakako je brze gladan nakon dojenja jer je majcino mlijeko lako probavljivo i prije se zelucic isprazni.

Drzi se! Vjeruj mi, znam kako usamljeno se mozes osjecati kad si u problemima i nedoumicama.. dugo sam sinoc mislila na vas i jutros isto, navijam da vam uspije i da se, ako je ikako moguce, vratite samo na dojenje, a ako nije, da cim dulje kombinirate dojenje i ad jer je svaka kap mlijeka koju mu das jako vrijedna za njegov organizam, a sam cin dojenja i puno vise od optimalne klope.