-
Osoblje foruma
Ja sam osobno izbjegavala dudu jer me bilo strah da mu se previse ne svidi (mi smo od samog pocetka imali problema s dobivanjem na tezini, zavrsili u bolnici, skidali se s ad da bi dobivao samo 20g !! tjedno pa se vracali na ad uz ceste kontrole vaganjem,... jako duga prica u kojoj smo s nekih 6 mjeseci potpuno izbacili ad i uspjeli odrzati dojenje do sad), a kasnije, kad bi nam bila posluzila u voznji npr. vise je nije htio.
Inace nemam nista protiv umjerenog koristenja dude, ali bi mozda bilo bolje da izadjete na zelenu granu s dojenjem prije nego mu uvalis dudicu. Probaj ga, kad mu je vrijeme za spavanje, dojiti u lezecem polozaju pa kad otpusti dojku, da se lakse "odrolas" od njega i ostavis ga da spava. To jest tezi nacin, i dok se ne navikne, cesce ces se morati vracati i umirivati ga, ali si sigurna da ga dudica nece omesti u onom sisanju koje zelimo usavrsiti (i natjerati ga da cesce sise ucinkovito, a manje spava). Nakon nekog vremena, ako vidis da nikako ne ide, uvedi dudicu.
On je jos jako mali i sisanje mu je jako, jako vazno. Ako ikako mozes, omoguci mu da ga zadovolji na dojci.
Svi ovi koji ti pomazu, neka pomazu tako da rade ostale poslove za tebe, a ti se posveti njemu (ne znam imas li jos djece, ako imas, onda je to malo teze, ali ipak izvedivo).
Marama bi ti pomogla utoliko sto bi mogla s njime neso i napraviti, maknuti se malo iz kuce. A odlicna je i za zene s bolnim ledjima jer ravnomjerno rasporedjuje teret djeteta i vrlo je lako nositi dijete (ne sling, bas marama).
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma