Pokazuje rezultate 1 do 12 od 12

Tema: koje vrhnje na pizzu

  1. #1
    anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,363

    Početno koje vrhnje na pizzu

    Obožavam slavonsku pizzu s vrhnjem. Koje to oni vrhnje stavljaju gore?
    Ja sam probala plavo kiselo, ali nije to to!?

  2. #2
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    sjeverozapadna
    Postovi
    11,053

    Početno

    I ja sam do nedavno stavljala obično kiselo, ali sam u pizzeriji vidjela da stavljaju Mileram, onaj u narančastom pakovanju. Pokušaj.

  3. #3
    Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    6,634

    Početno

    mileram ili vrhnje za kuhanje

  4. #4
    anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,363

    Početno

    kaj misliš, jel još malo to zapeku ili samo stave gore?

  5. #5

    Datum pristupanja
    Feb 2007
    Lokacija
    Zagreb
    Postovi
    2,687

    Početno

    Mislim da se stavlja na kraju, treba biti masnije od plavog, znači ono crveno ili mileram. I meni se sviđa

  6. #6
    koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006
    Lokacija
    Samobor
    Postovi
    5,491

    Početno

    Ja stavljam obicno kiselo, plavo i super mi je. Al u pizzeriji iz koje narucujem prave umak od kiselog vrhnja, cesnjaka, soli, papra...Da bude ko onaj dipping za cips, i to mi je preefino.

  7. #7

    Datum pristupanja
    Jan 2007
    Lokacija
    ZG,R. Pešćenica
    Postovi
    2,190

    Početno

    crveno vrhnje ili mileram, dulje se drži jer je masnije. plavo se samo pretvori u vodu.
    stavlja se nakon pečenja.

  8. #8
    tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009
    Postovi
    3,341

    Početno

    ja stavim bilo koje vrhnje, dodam soli, papra i češnjaka i zblendam u blenderu i ispadne kao iz pizzerie, još na pola pizze dodam čili da bude ljuta i u kombinaciji s tom vrhnjom je prefino
    ...moram skoro raditi pizzu

  9. #9

    Datum pristupanja
    Apr 2010
    Lokacija
    skićem se
    Postovi
    210

    Početno

    Stavljaju mileram jer on ima 22% masti i kremastiji je .Meni iskreno najbolji onaj u zelenoj čaši neznam jeli smijem napisati čiji

  10. #10
    Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007
    Lokacija
    sjeverozapadna
    Postovi
    11,053

    Početno

    Citiraj anima prvotno napisa Vidi poruku
    kaj misliš, jel još malo to zapeku ili samo stave gore?
    U našoj pizzeriji stave na kraju. Kad pečem doma onda stavim vrhnje i još na minutu ubacim u rolu.

  11. #11
    *mamica* avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009
    Postovi
    2,413

    Početno

    Ma kakvo vrhnje, probajte namazati pizzu majonezom i ponegdje dodati kapljice kečapa, mljac

  12. #12
    maca papucarica avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011
    Lokacija
    Glava u oblacima, prstići u moru...
    Postovi
    3,666

    Početno

    Definitivno mileram. Može se peći u pećnici ali samo par minuta, koliko i traje pečenje pizze u pizzeriji.

Pravila pisanja postova

  • Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •