Obožavam slavonsku pizzu s vrhnjem. Koje to oni vrhnje stavljaju gore?
Ja sam probala plavo kiselo, ali nije to to!?
Obožavam slavonsku pizzu s vrhnjem. Koje to oni vrhnje stavljaju gore?
Ja sam probala plavo kiselo, ali nije to to!?
I ja sam do nedavno stavljala obično kiselo, ali sam u pizzeriji vidjela da stavljaju Mileram, onaj u narančastom pakovanju. Pokušaj.
mileram ili vrhnje za kuhanje
kaj misliš, jel još malo to zapeku ili samo stave gore?
Mislim da se stavlja na kraju, treba biti masnije od plavog, znači ono crveno ili mileram. I meni se sviđa![]()
Ja stavljam obicno kiselo, plavo i super mi je. Al u pizzeriji iz koje narucujem prave umak od kiselog vrhnja, cesnjaka, soli, papra...Da bude ko onaj dipping za cips, i to mi je preefino.
crveno vrhnje ili mileram, dulje se drži jer je masnije. plavo se samo pretvori u vodu.
stavlja se nakon pečenja.
ja stavim bilo koje vrhnje, dodam soli, papra i češnjaka i zblendam u blenderu i ispadne kao iz pizzerie, još na pola pizze dodam čili da bude ljuta i u kombinaciji s tom vrhnjom je prefino
...moram skoro raditi pizzu![]()
Stavljaju mileram jer on ima 22% masti i kremastiji je .Meni iskreno najbolji onaj u zelenoj čaši neznam jeli smijem napisati čiji
Ma kakvo vrhnje, probajte namazati pizzu majonezom i ponegdje dodati kapljice kečapa, mljac![]()
Definitivno mileram. Može se peći u pećnici ali samo par minuta, koliko i traje pečenje pizze u pizzeriji.