Stranica 20 od 24 PrviPrvi ... 101819202122 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 951 do 1,000 od 1151

Tema: Kako biti štedljiva i uspješna domaćica?

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Mislm da to nema veze s b free jer je prebacivanje na osnovni racun bilo besplatno.
    To znaci da ako imas tekuci u volksici, racun za struju vise ne placas kunu, nego dvije.

Lucas avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

aha...jer to mi je bilo u inboxu na b-free pa sam zatiltala....

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

U Vindijinom dućanu tekući jogurt 2,98, u konzumu 4,75, kila čvrstog jogurta oko 8 kn, u Konzumu preko 12. Paniranci pileći, kg oko 36-37 kuna. U konzumu mala pakiranja po 45+ kn/kg.
    Ne znam da li se na ovom topicu raspravljalo o potrošnji wc papira i hvalilo lidlov (onaj na ovčice), ali - kupila sam taj na ovčice (i platila preko 23 kune) ALI trajao je mjesec dana
    A svi ostali traju max 2 tjedna.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

znam da li se na ovom topicu raspravljalo o potrošnji wc papira i hvalilo lidlov (onaj na ovčice), ali - kupila sam taj na ovčice (i platila preko 23 kune) ALI trajao je mjesec dana
    koji na ovčice, mislim koliko je rola unutra za te 23 kune?

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj VIPmama prvotno napisa Vidi poruku
    koji na ovčice, mislim koliko je rola unutra za te 23 kune?
    Taj na ovce je skuplji od onoga na medu, a medo nama dugooooooooo traje.
    Mislim da svi imaju 10 rola.

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Vindija Freska Dijeta 0,7% mm vocni jogurti - u Kauflandu 3,75 Kn, a u Konzumu 4,25 kn (ili tako nesto slicno, mozda sam lipice zaokruzila).

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Je, iznošenje cijena pojedinih artikala u trgovinama su baš pravi načini i savjeti kako biti štedljiva domaćica...

Elly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Moover prvotno napisa Vidi poruku
    Je, iznošenje cijena pojedinih artikala u trgovinama su baš pravi načini i savjeti kako biti štedljiva domaćica...
    Je, kad na kupovini npr. 10 tih artikala ustedis ravnih 5 Kn. Pa jos ako ih (stedljiva) domacica redovito kupuje...

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

nije mi jasno kako se hranite od 600-700kn mjesečno
    pa to je za kruh i mlijeko i jogurte, nama treba dnevno litra mlijeka, kruh, par jogurta, onih jeftinijih, to je već više od 600kn

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Pečemo kruh, radimo jogurte i kefir. Ako radiš kruh, možeš proći za 45-50 kn mjesečno, ako pečeš od boljeg brašna (crno, integralno..). A ako radiš jogurt - kefir doma - po litri ti košta koliko i mlijeko - znači 4-5 - 5 kn, mjesečno to bi bilo 135 kn da svako popije 2.5 dcl kefira ili joguta dnevno svaki dan. Dakle, kruh i jogurti - ispod 200 kn, recimo 180, a može i manje ako pečeš bijeli kruh i radiš manje jogurta ili kefira (mi tamanimo kao ludi). Još mlijeko - ako se pije litra dnevno 135 kn, zajedno 310 kn, ali vjerujem da se u obitelji ne jede i litra mlijeka i litra jogura. Kod nas je litra jogurta, a možda pol litra mlijeka. Ili malo manje jogurta, pa smo opet negdje na istom. Do dvjesto kuna za osnovne namirnice.
    Posljednje uređivanje od Ifigenija : 11.08.2012. at 12:27

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ifi pečeš u pekaču kruh?
    pitam jer se nikako ne mogu odlučiti za kupnju
    a u pećnici ne znam koliko se isplati i moram čekati do kasno a mrtva sam do tad i tako..

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Načelno u pekaču, ali se igram s i pećnicom, kako mi se hoće i kako mi se. Pekač ti je super, samo se navikneš na njega, možeš sva tijesta raditi u njemu, pekmeze, skuhati palentu, baš koristan aparatić.

Zadnje vrijeme sama mijesim kruh jer radim one alternativne, bez miješenja i to, ali mi je baza ipak pekač.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ma radim ja i kruh, a sad i kefir, al opet mi je 600kn tako nevjerojatno malo.
    nemam pojma.

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

znam da je pekač dobar jer se svašta nešto može u njemu prčkati
    mene baš zanima ovaj dio s potrošnjom struje, da li se u tom dijelu isplati u odnosu na klasičnu pećnicu?
    on ima neki timer kad će se uključiti koliko sam shvatila?
    jer u pećnici moram čekati jeftinu struju, pa dok se speče da ga izvadim pa mi je to too much za mene ljenguzu

laura29 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

U pekaču možeš odgoditi vrijeme početka miješanja i pečenja kruha (primjerice, ranije sve sastojke staviš u pekač, a na tajmeru namjestiš da počne s radom poslije 22.00 sata). Više o tome imaš na topicima o pekaču (ima čak i link o potrošnji struje).

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
    ma radim ja i kruh, a sad i kefir, al opet mi je 600kn tako nevjerojatno malo.
    nemam pojma.
    askeza

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ma ne znam
    možda prije disciplina?

jer ja ne pričam o nutelli i podravka marmeladi, pokušavam računat sezonsko povrće, voće i povoljno meso/girice
    jogurt, jeftini mliječni namaz, domaći kruh

ne za sebe, ja si priuštim i više, nego da doračunam do ovih 600kn.

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

I ja računam, i načelno mi je jasno, ali i mi trošimo više. Recimo da se pojede jedno pile i još nešto mesno (riba, ili crveno meso), to bi bilo ajmo bit optimisti - 35 kn (malo manje pile) i još 35 (riba ili kg nekog crvenog mesa). 70 puta 4 280, i onih ajmo reći 200 za jogurt, krug, mlijeko, kefir (koje sami radimo), to je 480, ostane 120 kn za voće i povrće, tjedno bi to bilo 30 kn, od toga ajmo reć 10 jaja, ostane 20 kg, idemo dijeliti s pet kuna po kg povrća ili voća - ispadne 2 kg voća i 2 kg povrća.

I to je onda 600 kn. Nema wc papira, salveta ili ubrusa, nutelle, maslac nisam ugurala, ulje nisam, šećer nisam...

Znači da se ili dobiva nešto mesa i povrća, ili se koristi još manje mliječnih proizvoda i manje mesa; moguće. Izvedivo.

:natjecanje za mlade matematičare 2 b:

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Meni potpuno SFovski
    PA valja jesti i doručak, neka je mlijeko i zob svaki dan (što i najnaviknutija djeca odbijaju ako je baš svaki dan), to je već 10ak kuna za svih četvero.
    Neka je za večeru svakom po jedno frigano jaje (mojem 7godišnjaku i velikom čovjeku su i 2 malo), to je opet 4kn+ neko povrće ili kruh ili nešto-barem 6-7-8 kn.
    To je 20 kuna za doručak i večeru, to je već 600kn, bez ručka, marende, voća..

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ne uspijevam se ugurat u ovu računicu, mislim da trošimo više

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

a ko troši 600 kn? ja sam napisala onda da trošimo oko 800 kn mjesečno na te stvari, i to je bilo najmanje. i elaborirala sam već, mogu opet.

inače, mi jedemo jako malo kruha - 1 traje dva dana.i ne potrošim litru mlijeka na dan. mm i starije dijete ne jedu jogutre i općenito fermentirane mliječne, osim ako nisu sastavni dio nečega. ali jedemo jako puno voća i povrća. 300 kn mjesečno barem ode na to. s tim da u bio&bio i kod severa nisam ni pogledala odkad nemam bebu, a za ovu neću morati - riješila drugačije. kupujem na placu, 90% slučajeva je domaće i netretirano, onih 10% nas neće ubiti.
    kupujem robne marke uvijek.

kad se nađeš u situaciji da je 1000 kn mjesečno najviše što možeš navući za noramlan život , jer nema š izbora, onda to iskoristiš najbolje što znaš. nije lako, ali nekad se mora.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    a ko troši 600 kn? ja sam napisala onda da trošimo oko 800 kn mjesečno na te stvari, i to je bilo najmanje. i elaborirala sam već, mogu opet.

inače, mi jedemo jako malo kruha - 1 traje dva dana.i ne potrošim litru mlijeka na dan. mm i starije dijete ne jedu jogutre i općenito fermentirane mliječne, osim ako nisu sastavni dio nečega. ali jedemo jako puno voća i povrća. 300 kn mjesečno barem ode na to. s tim da u bio&bio i kod severa nisam ni pogledala odkad nemam bebu, a za ovu neću morati - riješila drugačije. kupujem na placu, 90% slučajeva je domaće i netretirano, onih 10% nas neće ubiti.
    kupujem robne marke uvijek.

kad se nađeš u situaciji da je 1000 kn mjesečno najviše što možeš navući za noramlan život , jer nema š izbora, onda to iskoristiš najbolje što znaš. nije lako, ali nekad se mora.
    Sori, nisam najpomnije čitala

Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

Citiraj Ifigenija prvotno napisa Vidi poruku
    Čovjeku treba 1 g bjelančevina po kg tjelesne mase (idealne za visinu koju imaš, ne hraniti masne stanice!), za našu obitelj to je ajmo reći 220 g bjelančevina dnevno, ajmo djeci dodat još malo, pa nek bude 250 g.
    Dio toga se namiri iz mlijeka, dio iz sira,jogurta, dio iz mesa, dio iz grahorica, dakle kroz sva tri obroka kroz dan. Tako da je vrlo teško dovesti se u situaciju da obitelji nedostaje bjelančevina.
    Višak bjelančevina se izmokri, od toga ništa. Faktički previše mesa znači opteretit bubrege i probavni sustav, a za malo jaču mokraću. A kako meso u sebi ima i masnoće, što ga više jedeš - više ga mokriš i više nezdrave masnoće unosiš u tijelo...
    Ne brigaj da će falit
    na ovo bih se osvrnula jer 100 g piletine sadrzi cca 20,3 g proteina

izvor: http://www.fineli.fi/food.php?foodid=750&lang=en

tako da vjerujem da prosjecnoj obitelji lakse i vise fali proteina, a u suvisku je ugljikohidrata (bombardiranih sa svih strana, i zdravih i nezdravih)

pratim topic, i razmisljam i ponovnoj kupnji ladicarke (a izbacila sam je prije 8-9 godina kad mi je postalo preblesavo zamrzavati kad sve imam dostupno. u medjuvremenu sam razvila cijeli komplicirani lanac nabavke sto prirodnije uzgojene hrane i zapravo bi me skrinja 'spasila'). ima i drugih dobrih savjeta koje bih i sama udjelila: radimo tjedne menije vec godinama i pridrzavamo ih se striktno, a u nabavku odlazimo iskljucivo s popisom. najvise ustedimo online narucivanjem. kako nam primanja variraju iz godine u godinu, imam vec razvijene 'sustav' za gladne i bogate godine. ipak, sama stednja nam se rapidno smanjila uslijed poskupljenja bas svega.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

mi imamo pekač, prvi nam je riknuo i kupili smo brzo drugi jer mi je on sveta stvar u kući
    kruh, tijesto za pizzu, gužvaru, kiflice...
    mi kupujemo mliječne proizvode na piji, za cijeli tjedan, jogurt od litre kupovni, ne pravim jer njih dvoje vole taj Vindijin
    uopće ne kupujemo te voćne jogurte i te mućkane fore bilo koje vrste
    kod nas samo basic stvari
    istina, bude tu i skupog pršuta (istina, kupovnog), ali što reći kad je MM za doručak dovoljna zdjelica griza, ja pojedem malo kruha i popijem kavu, on nekada ni ne večera... naravno, jači muškarci pogotovo oni koji rade teži fizički posao to ne mogu i ne smiju (moj je sad na praznicima pa hibernira)
    dva puta tjedno riba (utorak i petak s hrpom povrća), dva puta meso (uglavnom četvrtkom i nedjeljom kod svekija uz juhu, hrpu povrća, salate) , ponedjeljkom tijesto (domaće) s nekim povrćem, srijedom grahorice..., subotom pohani sir/pizza/palačinke...
    nema voćnih jogurta, pudinga, keksa, bonbona... što dobije od gostiju/bake i dede... to joj bude dok ne dobije drugi put (uvijek ima domaćih kolača, keksa, voća...)
    od maminovaca dobije samo životinjsko carstvo i u ekstra situacijama kinderjaje/bananka/čokoladu (za smokije i ostale gluparije sam joj rekla da joj nikada neću kupiti)
    ok, ovo ljeto jede dosta slamboša, barem tri puta tjedno (a za nas pravim domaći)

mi puno trošimo na igračke, eto, to nam je boljka
    i na vodu (32 kubika prošli mjesec)
    i na kojekakve gluparije poput dijelova za gitarske pedale koje MM pravi, a stižu sa svih strana svijeta
    i na knjige, ali to mi nije žao
    ma, ništa mi nije žao (osim te vode)

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Nego, neki dan sam se prevrnula od muke kada sam skužila da je i na pijaci kila oraha 80 kuna!
    Užas! A opet, ove ih godine uopće neće biti jer ih je mraz dotukao.
    Pa ti pravi baklavu, biskupski kruh, bajaderu i sve one ostale fine u koje idu orasi...

flopica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

SP orasi su postali luksuz, ko nekada, to samo bogati narod uzima
    ajme na što su ljudi spali, zapravo tužno da računaš pošto te izađe baklava...

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Prošli Božić sam preko veze dobila lijepih slavonskih oraha, osim tih za Božić nisam ih kupila oko godinuipo.

Skupo i gotovo.Ima smokava i marmelade

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Posadite orah. Ozbiljno. Naravno tko ima gdje.
    Brzo raste i vrlo brzo rodi.

babyboys avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

ili pravite pet milijardi drugih kolača u koje ne idu orasi

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj babyboys prvotno napisa Vidi poruku
    ili pravite pet milijardi drugih kolača u koje ne idu orasi
    Može i to.
    Ma samo želim reči ako netko ima prostora orah je meni predivno stablo koje u vrlo kratkom roku (naspram drugih stabala) daje plod i stvara lijepi hlad.
    Nisam mislila baš u vidu uštede, ono ako želiš za Božić orahe, posadi orah.
    Čisto kao napomena.

Da se vratim na temu. Nama je vrlo učinkovita bila glupa mjera.
    Ono kad svaki mjesec planiraš da ćeš smanjiti troškove za 500 kn i uvijek nekim čudom upadneš do kraja u minus.
    Onda odeš u banku i svaki mjesec odmah nakon primitka novca tražiš smanjenje minusa za 500 kn i da vidiš kad stvarno fizički nema, kako ne trošiš.
    Ovo je samo za okorjele.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Ja nemam minus ali zato ima MM,i to poveći-ne znam na žalost ili nasreću

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Od štednje i pranja po noći, čekanja odjeće u mašini počela mi je i roba i mašina smrdit.

Donje majive od MM su neupotrebljive, a ostala odjeća kako koji komad. Nedavno sam oprala mašinu u sodi i octu, promijenila det, kupila onaj iz Mullera, jučer oprala mašinu na prazno...
    Ne smrdi iz nje kad je prazna, al se odjeća učas usmrdi

Lastane pomozi

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Jooj, makita - imam identičan problem, ali identičan! Nadam se da će netko imati još kakvu ideju jer ja više nemam!

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ostaju li vrata mašine do jutra zatvorena ili ih neko doba otvorite?
    Mislim da trebaju biti zatvorena i onda se ne usmrdi

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Zatvorena su, jer spavam kad ona završi s radom.
    Kada je prazna onda je stalno otvorenih vrata.

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Moja mašina ima alarm kad završi tako da obično ispraznim odmah nakon što opere. Ali zna ostati i do jutra unutra i ništa ne smrdi. Možda da probate ne koristiti omekšivać? Kad ne pere vrata su uvijek širom otvorena.

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ne koristim ga (omekšivač), već sam razmišljala da počnem pa da vidim.
    Sjetila sam se sad da imam tajmer koji se uključli u struju i u njega se ušteka mašina. Moram ga isprobati namjestiti tako da opere veš kada se ja budim pa da ga odmah vadim van - možda pomogne.

Da li su ocat i soda dovoljni za temeljito čišćenje mašine iznutra?

ani4 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

ja stavim preko noci prati i onda samo ujutro okrenem program za ispiranje i dodam omeksivac. I ne smrdi nista, ves se jos malo propere i osvjezi.

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

enchi, moja roba nije smrdjela, ali mi je bijeli veš bio odvratan, ma ono, skroz odvratan
    sveki mi je rekla da šibnem octa ili sode i da operem na prazno, ali na 90 stupnjeva
    kada sam otvorila filter da ga očistim nakon toga, imala sam komade nakupina koji su se valjda odlečili
    mislim da ne bi bilo loše da još jednom operem tako
    iako uz prašak često koristim sodu, kupila sam Calgon i sada kod svakog pranja šibnem i njega
    dugo sam vremena umjesto omekšivača koristila ocat, ali sada povremeno stavim Froschov omekšivač

i meni je nekada šareni veš smrdio, kao da je bila stvar u tkanini, ili spoju tkanine s nekim deterdgentom
    šareni veš sam prala s nekim Perwollom ili Wolliteom ili kako se već zove, oni su mi bili grozni
    poslije sam koristila Dreft, bio je ok, a sada koristim DenkMit i on je ok

zapravo, veš mi ne bi smrdio odmah nego tek kada bi se osušio, imao je onako čudan miris
    nije tipičan smrad nego onako nešto... MM je bio posebno osjetljiv na to

enchi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Da, SP - to sam i ja skužila, ne "smrdi" svaki komad veša. Sad smo na made in Germany deterdžentima iz Mullera. Oprala sam ju octom i sodom po svim pretincima, sa pretpranjem, na 90. Vidjet ćemo sad...
    Filter mi je ok, to provjerim svako toliko. Hvala!

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj SikaPika prvotno napisa Vidi poruku
    enchi, moja roba nije smrdjela, ali mi je bijeli veš bio odvratan, ma ono, skroz odvratan
    sveki mi je rekla da šibnem octa ili sode i da operem na prazno, ali na 90 stupnjeva
    kada sam otvorila filter da ga očistim nakon toga, imala sam komade nakupina koji su se valjda odlečili
    mislim da ne bi bilo loše da još jednom operem tako
    iako uz prašak često koristim sodu, kupila sam Calgon i sada kod svakog pranja šibnem i njega
    dugo sam vremena umjesto omekšivača koristila ocat, ali sada povremeno stavim Froschov omekšivač

i meni je nekada šareni veš smrdio, kao da je bila stvar u tkanini, ili spoju tkanine s nekim deterdgentom
    šareni veš sam prala s nekim Perwollom ili Wolliteom ili kako se već zove, oni su mi bili grozni
    poslije sam koristila Dreft, bio je ok, a sada koristim DenkMit i on je ok

zapravo, veš mi ne bi smrdio odmah nego tek kada bi se osušio, imao je onako čudan miris
    nije tipičan smrad nego onako nešto... MM je bio posebno osjetljiv na to
    Meni je jedna starija žena rekla da je super uzeti onaj lagani izbjeljivač (hidrogen peroksid,, mislim, ima u Lidlu, velika zelena boca, nije skup) i staviti malo, može i u šareno jer iako se zove izbjeljivač - ništa ne izbjeljuje, ali kao ubija te neke gljivice koje se zalegu u našoj robi. meni to super radi.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Sve se slažem s vama.
    I ja perem po noći i vraata ostanu zatvorena dok se ne ustanem i razgrnem.
    Pojedini komadi smrde ajme, pojedini malo, novija odjeća najčešće se nekako dobro drži.

Najgore mi je što mi bijela nije ništa mirisna. Mislimd a ću se vratit na pranja na 60 ili 90 stupnjeva.
    Zadnih par god sam na 30 ili 60 (ovo najčešće). I ja sam sad na deterg. iz Mullera.

Moja mašina uopće nema filte nego to nešto obavlja sama automatski. Baš bi je mogla zavrtit 2x sa octom
    evo jutros sve perem po skupoj tarifi.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ifi, jel hidrogen peroksid praškast ili tekući?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

tekući, u velikoj boci

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Citiraj VIPmama prvotno napisa Vidi poruku
    tekući, u velikoj boci
    x

Inače, on vam je odličan i za prati sanitarije. Sjaje se kao nove

Ifigenija avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2004

Početno

Ja moram podijeliti nešto štedljivo, barem je meni to štedljivo. Naime, otkrila mi je prijateljica arf gord, ima u Getrou i još nekim dućanima. Košta pol litre 10 kn, dakle ima i jeftinijih, ali je to tako isplativo da ne vjerujem sama sebi.
    Ima ok miris, razrjeđeno tipa jedan mali čepić na litru vode pere sve, ali sve, uključujući prozore (moji su jako loši za prat, i nije to idealno, al bome lakše, brže i bolje od raspršivača, taman da kasnije malo i popravim, ono prvo pranje ništa ne napravi tako dobro kao ovo).
    Sa umjetnom jelenjom kožicom i jednom litrom te otopine prođem cijelu kuću (puno soba...), sve sjaji, miriši, nema klora, kupaonicu pere kao ludo, pločice sjaje. Piše da je okej za brisati dječje radne površine jer nema klora pa nije toksično. Opere mi vrata, stakla, radne plohe, drvo, ali tako dobro da je to čudo jedno.

Od sad imam samo to za cijelu kuću i mislim da ću uštedjeti prostora, snage, vremena i živaca.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Je li netko u novije vrijeme računao kolika je razlika u pranju po skupoj i jeftinoj tarifi?
    Meni je prije nekih 6 godina ispala razlika od smiješnih 0,50kn po pranju (dugi program) pa i dalje perem kad mi je najzgodnije.

zasad skulirana avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

I mene to zanima,stvarno se trudim u 90% slucajeva prati po jeftinoj samo mi je tlaka docekati robu za prostrijet kako je to ljeti tek od 22h00....a ja jos nariktam na neke economy programe sto vrte 3,5h.....

MarijaP avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Isključi sav stand by po kući i peri kad ti paše. Doći ćeš na isto.

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

E vidiš, stand by je recimo nešto na što ama baš nikad ne pazim :/

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •