Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: kako pronaći osobu???

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno kako pronaći osobu???

Prije 10 g predali smo zahtjev za upis vlasništva na kući u gruntovnicu.Rješenje smo sada dobili i odbili su ga.
    Razlog je da smo predali kupoprodajni ug. naš i onaj prijetoga-međutim,nema ugovora prije toga.
    Da pojednostavim trebam pronaći čovjeka koji je prodao kuću čovjeku koji je prodao nama
    Imam samo njegovo ime i prezime,googl ne izbacuje ništa.Imate ideju?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mozda ne moras traziti covjeka, odi na poreznu upravu i tamo kod njih u arhivu probaj iskopati ugovor. na prozenoj upravi kod svake kupoprodaje nekretnitne treba priloziti kupoprodajni ugovor. ovo su meni savjtovali jer sam trebala isto kao i ti. no kako je rijec o stanu, ja sam sve ugovore nasla u gradskom-stambenom-komunalnom arhivu.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Puuuno hvala,nadam se da će ovo pomoći.Upravo sam večeras saznala da susjed pored nas ima istu situaciju i da taj vic traje godinama i košta 30 000 do 40 000 kn.
    Probat ću sutra s poreznom!

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

pbrogbaj i u gruntovnici pskopirat njegov ugovor koji je predal za upis, i povjesnicu.Mi smo slično tražili nedavno jer nam na zemlji nije pasala gruntovnica, i tam je bilo sve upisano, kopije smo extra platili cca 50 kn po dokumentu. ZTanima me o kojem gradu/ kvartu se radi?

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Zagreb,Pešćenica.Nekako sumnjam da postoji taj ugovor-to je bilo pedesetih...danas nisam mogla u poreznu ali svi savjeti su dobrodošli!

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

nema veze sto je iz 50-tih, u arhivu bi trebali imati sve.
    a druga adresa ti je gruntovnica kako ti je jelena.O rekla.

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Mene isto zanima za Rijeku, ali već i s ovim gore sam jako zadovoljan. Fali mi nekakav žig pravomoćnosti na jednom rješenju, a kompletna arhiva je s otoka otišla negdje u Rijeku. Rekao bih da sada znam gdje.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Čim se vratim s puta bacam se u potragu,u svakom slučaju hvala na pomoći i savjetima!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •