Pokazuje rezultate 1 do 50 od 121

Tema: Što bi mi najvše odgovaralo?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Citiraj Mojca prvotno napisa Vidi poruku
    Imam maramu, kupila sam i MT, ali su mi slabo upotrebljivi kad beba zaspi na meni, a ja bi htjela skuhati ručak ili izvadit veš iz mašine... da li se sling može omotati oko već uspavane bebe, jer ako ju odložim, nakon 30 sekundi se već budi.
    Ne znam kako ti zaspi... ako zaspi dok nosis na ramenu teoretski mozes ubaciti lagano u sling u T2T polozaj i zategnuti a da se ne probudi - ali nisam nikad probala.
    Meni je sling bio zgodan jer mozes bebu koja je zaspala u slingu spustiti u krevet jos umotanu u sling a da se ne probudi - dok je to s maramom neizvedivo (ili je bar to meni sa sw maramom bio totalni sf - pa ako bi i zaspo u njoj morala sam ili izdrzati ili probuditi bebu dok je vadim).

Inace, ja sam probala hvaljeni sw i nije nam bas sjeo - jednostavno je preprevruce u tome po stanu, mali bi se obicno uznervozio a ja preznojila, pa ga vadila nakon par minuta... Sad cekam da jos mrvicu bolje drzi glavu pa cemo probati sa slingom od starije.

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Citiraj sillyme prvotno napisa Vidi poruku
    Ne znam kako ti zaspi... ako zaspi dok nosis na ramenu teoretski mozes ubaciti lagano u sling u T2T polozaj i zategnuti a da se ne probudi - ali nisam nikad probala.
    Meni je sling bio zgodan jer mozes bebu koja je zaspala u slingu spustiti u krevet jos umotanu u sling a da se ne probudi - dok je to s maramom neizvedivo (ili je bar to meni sa sw maramom bio totalni sf - pa ako bi i zaspo u njoj morala sam ili izdrzati ili probuditi bebu dok je vadim).
    Hvala, da zaspi na ramenu ili u laktu... idem sad vidjeti što je T2T položaj. Na ovaj dio sa spuštanjem u krevet nisam ni mislila... još jedan plus za sling.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •