Pokazuje rezultate 1 do 50 od 121

Tema: Što bi mi najvše odgovaralo?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Iris avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj pomikaki prvotno napisa Vidi poruku
    T2T - tummy to tummy, odnosno trbuh na trbuh. Postavljaš dijete okrenuto prema tebi na prsa.
    Trina, drago mi je da si se snašla.
    Kod zategnutosti pazi da se kralježnica ne savija u stranu. Noge ne smiju visiti prema dolje, nego moraju koljena biti podignuta malo iznad kukova (pretpostavljam da nosiš u T2T, a ne u kolijevci).
    je li to na položaj nogu misliš onako kao žabica? gledala sam neke tutoriale,ali nisam skopčala jel se noge rašire tak žablji ili se "skupe ispred tijela" tipa kao u "turskom sjedu"? ne znam jesam dobro objasnila,ali nadam se da znaš na šta mislim...

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Iris prvotno napisa Vidi poruku
    je li to na položaj nogu misliš onako kao žabica? gledala sam neke tutoriale,ali nisam skopčala jel se noge rašire tak žablji ili se "skupe ispred tijela" tipa kao u "turskom sjedu"? ne znam jesam dobro objasnila,ali nadam se da znaš na šta mislim...
    ako nosiš dijete prema sebi, noge su raširene
    ako hoćeš nositi prema van, noge bi trebalo skupiti u marami - to se zove položaj Bude
    nisam baš uspjela skužiti taj položaj, većinom sam nosila T2T u marami i mt, a kasnije u slingu na boku.

Citiraj Trina prvotno napisa Vidi poruku
    ne paše joj što je prestatična valjda, uvijek u istom položaju. A što se nogu tiče, probat ću naći nekakav link pa ću ti staviti
    ja sam svoju najviše nosila u šetnje, ako je bila nervozna pasalo joj je da se više drma
    baš da bi bila mirna dok ja perem suđe, to se nije događalo. Ali bio je spas kad nije mogla zaspati, onda bih je vezala i u neki park ili šumu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •