Tajnice, i moja je prica slicna tvojoj.... Cak mislim da se radi o istoj doktorici...

Dakle, 2 godine braka, 5 mjeseci pokusavanja i prije dva tjedna se bacili na pretrage. Ukratko, suprugu kod Poljaka napravljen spermogram (nije katastrofalan, ali nije ni dobar- asthenoterazoosperma), s obzirom na veliku koncetraciju preporucio je AIH, te nas poslao na daljnje pretrage na kojima je ustanovljena variokokela. Ja paralelno odlazim kod svoje ginekologice (99,99% sigurna da je to ta tvoja), uz napomenu da u zadnje vrijeme imam nesto duzi ciklus, salje me na PCT 14dc (nema sanse da mi je tada ovulacija), i gle cuda - svi mrtvi!!! Odmah me upucuje na VV na daljnje pretrage, jer nam je jedina sansa IFV i sve ostalo je gubljenje vremena (to su njene rijeci!!!)... Zovem VV i nema nista od pregleda prije jeseni(. Da jucer nisam pronasla tvoje postove, vec bi bila na rubu zivcanog....

S obzirom da sam vidila da si ti sa istom dijagnozom ipak otisla na AIH i uspjela iz prve (cestitam od srca!!!), zanima me da li si to radila kod Poljaka, koliko se placa, koliko se ceka, koje pretrage treba napravit i sl.

Ciao,