-
Laparaskopija će ti barem nešto pametno reć', ovi PCT testovi su malo kao smijurija. Postoji ti nešto što se zove "idiopatska neplodnost". Ja sam ti takva, evo me u MPO "centrifugi" već 5-tu godinu, a ništa nisu konkretno našli. Ako ništa, laparaskopija je jedna pretraga koja ti sa 100% sigurnosti može reć koje je stanje jajovoda i ima li endometrioze, odmah operiraju ako što treba, a histeroskopija se obično radi uz laparaskopiju i gleda se kakva je maternica (za vrijeme iste anestezije), ali je ful operacija. Postoji ti struja koja vjeruje u opuštanje, a onda druga koja brije o imunološkim razlozima (antitijela, LAC, NK stanice i svašta nešto s čime se u Hrv. bave cca 2 doktora). Najbolje ti je slušat sebe i radit kako ti misliš da treba jer je neplodnost fakat za veliki broj ljudi nešto neuhvatljivo, rijetki su jednoznačni - tipa zaštopani jajovodi ili septum maternice itd. Ali, i to ti je sve li-la - jednoj mojoj na porodu tek rekli da ima septiranu maternicu, zatrudnila od prve, a nije u 25-toj npr. Nisam ti ništa baš pametno rekla, ali većina se ne može uhvatiti baš za nešto čvrsto.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma