Stranica 2 od 6 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 51 do 100 od 273

Tema: Inicijativa "I ja sam bio embrij"

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ma sve ok, znam kako to izgleda nekome izvana kog se ovo direktno ne tiče i ja sam bila razočarana tom spoznajom da Crkva nema razumjevanja ali nažalost oni nisu bili zadovoljni niti ovakvim zakonom u globalu vjerojatno bi najradije da se MPO skroz ukine

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Evo pročitaj na Građinama...link od Jelene 09.01. kako razmišlja jedan biskup vezano za MPO, ispadamo stvarno ubojice

BillieJean avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Mali Mimi prvotno napisa Vidi poruku
    Ma sve ok, znam kako to izgleda nekome izvana kog se ovo direktno ne tiče i ja sam bila razočarana tom spoznajom da Crkva nema razumjevanja ali nažalost oni nisu bili zadovoljni niti ovakvim zakonom u globalu vjerojatno bi najradije da se MPO skroz ukine
    da, mislim da si tu u pravu.....jer moja "prijateljica" s početka ove teme kasnije u mailu mi objašnajva da ona nije protiv novog zakona o MPO nego protiv svakog zakona o MPO......drugim riječima, protiv MPO......strašno.....

lavko avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ukoliko je netko voljan raspraviti o ovoj temi u eteru, može mi se javiti, emisija Studio 45 traži dobrovljku za ovu srijedu ili četvrtak.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Danas na HRT1 u 14.10 Riječ i život. Tema KADA NASTAJE LJUDSKI ŽIVOT?

"U hrvatskom društvu dolaskom svake političke opcije zadire se u najosjetljiviji dio ljudskog života, a to je pitanje začeća. Što suvremena znanost kaže o početku ljudskog života? Priprema li se u Ministarstvu zdravlja nehuman i ideološki motiviran zakon? Ususret 17. danu života gostuje dekan prvog bioetičkog fakulteta u svijetu "Regina Apostolorum" u Rimu, vodeći svjetski bioetički stručnjak prof. dr. Gonzalo Miranda."

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

iako nisam u mpo vodama (jos), zelim vam svima pruziti podrsku i izjadati se koliko se svakodnevno uzrujavam zbog facebooka prepunog postova videa - i ja sam bio embrij, poziva u grupu i sl. ufff, jos mi je i sa strukom vezano. ljuta, ljuta!

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

bubekica hvala na podršci, meni osobno puno znači čuti da tako misle i oni koji nisu u MPO vodama, nadam se iskreno da ima još takvih kao što si ti
    Nadam se također i da vlada neće popustiti pod ovolikim pritiskom pa opet raditi neke kompromiswe na našu štetu!!!!

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj RuzicaSB prvotno napisa Vidi poruku
    bubekica hvala na podršci, meni osobno puno znači čuti da tako misle i oni koji nisu u MPO vodama, nadam se iskreno da ima još takvih kao što si ti
    Ima nas dosta, osobito na ovom forumu, samo ne zalazimo na ovaj pdf tu jer obično imate "interne" spike, terminologiju u koju ne možemo ulaziti, nismo direktno u tome, ali tko od vas svrati na neke teme na "filozofskom kutku", jasno mu je da imate podršku i ljudi koji nisu direktno u MPO-u
    pozz

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Hvala vam na tome!

pea avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Za one koji nisu sinoć gledali Studio 45 http://www.studio45.rtl2.hr/2012/02/...-vs-milinovic/,pripremite dobro živce
    Ministar Ostojić,Dunja Špoljar vs čovjek iz prošlog stoljeća Miletić
    Posljednje uređivanje od pea : 02.02.2012. at 09:50

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

imam puno istomisljenika, jucer mi je cijela kava s frendicom otisla na raspravu o definiciji embrija i fertilitycare sustavu. ona doktorica, ja biolog, ona vjernica, ja ateist, al dijelimo misljenje - vjerojatno zato jer razmisljamo znanstveno.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Fakat mi nije jasno zašto se tako snažno protive nečemu na što nikad u životu neće ići ili na što neće pristati za sebe .
    Nitko prisilno ne ide na MPO,
    ako i ode, može prihvatiti samo dio tretmana, ne mora ići na IVF, ako ide na IVF, ne mora zamrzavati stanice,
    može ih, kao po sadašnjem zakonu, samo tri oploditi, ili samo jednu..,
    nevjerojatno mi je da nešto na što te nitko živ na kugli zemaljskoj ne prisiljava
    odričeš drugima i
    silom im želiš to uskratiti i zabraniti.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Jesi bio embrij, Miletiću, ali nikad čovjeka od tebe... To je moje mišljenje. I zanimljivo kako se nije poteglo pitanje kontracepcije i prava na pobačaj, što bi logički direktno proizlazilo iz "prava embrija". Morali bi mi MPO-vci biti malo glasniji i objasniti ljudima neke činjenice, da ne ispadne kako stvaramo neke Frankensteine ili one Sarumanove vojnike, pa onda na tavicu po potrebi.. Baš me naživcirao. Ispričavam se ako sam off topic.

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nena-Jabuka to i je bit cijele ove priče, da nam se da pravo izbora, nitko nikoga na ništa ne može prisiliti a oni se petljaju u tematiku o kojoj nemaju pojma i koja im nikad u životu neće trebati.
    Lako čovjeku koji ima 4 djece pričati da nikad ne bi išao na MPO, pravo licemjerje

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Ne znam kako vi, ali mene je malo strah.
    Strah me Milanovića i njegovog koketiranja s crkvom.
    Ostojić još nema zakon, nije u saborskoj proceduri... :/

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Fakat mi nije jasno zašto se tako snažno protive nečemu na što nikad u životu neće ići ili na što neće pristati za sebe .
    Nitko prisilno ne ide na MPO,
    ako i ode, može prihvatiti samo dio tretmana, ne mora ići na IVF, ako ide na IVF, ne mora zamrzavati stanice,
    može ih, kao po sadašnjem zakonu, samo tri oploditi, ili samo jednu..,
    nevjerojatno mi je da nešto na što te nitko živ na kugli zemaljskoj ne prisiljava
    odričeš drugima i
    silom im želiš to uskratiti i zabraniti.
    Debeli potpis!!

I da maksimalno pojednostavim: Ostojić i gđa Špoljar svaka čast, a Miletić je toliko bezobrazan da mi se diže kosa na glavi.. On se sa svoje 4 djece našao drugima određivat život.. katastrofa..

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

" ja sam znanstvenik pa znam sto znaci citati rad"

reny123 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Gospodin Miletić nije nahranio svoju ambiciju rezultatima svoje političke opcije, izborni rezultati su mu poražavajući. Na žalost, dosjetio se kako bi i dalje mogao ostati u medijima. Na račun djece i pacijenata MPO. Nikako da shvati da je MPO usmjeren stvaranju života i, na našu žalost, 1 embrij =/=1 trudnoća. Nitko više ne cijeni embrije od MPO pacijenata, niti tako željno očekuje novi život.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Nije Ostojić baš nešto previše spretan u javnom istupanju, malo je glasan, malo se ponavlja, treba nešto poraditi na javnoj komunikaciji, D. Špoljar je bila daleko konciznija i uvjerljvija, a bez patetike.

Dvije stvari su mi upale u uho na koje bi i inače trebalo staviti naglasak: prva, ova koju sam spomenula, da zakon nije prisilan ni za koga, da MPO postupak sadrži niz točaka i mogućnosti i nitko ne mora prihvatiti sve redom samo zato što se nude, može odustati na bilo kojoj stavki koja se kosi s njegovim mišljenjem, svjetonazorom ili čime god i druga, vrlo bitna, a stalno se zanemaruje,

naglasiti koliko je teško, iznimno teško, uopće doći do tih oplođenih stanica, do embrija,
    da to nije mačji kašalj, ono, proizvodimo ih od šale, evo samo tako iskaču jer je to baš nekima fora,

skinuti taj mit o "tisuće i tisuće njih koji se smrzavaju po frižiderima i čekaju neizvjesnu sudbinu".

Samo čekam kad će se početi govoriti o "milijunima smrznutih embrija u Hrvatskoj", a bez da ih itko demantira.

Neka kažu žene koliko to u pričuvi imaju embrija po labosima i koliko ih uopće preostane, u prosjeku, nakon pokušaja da od njih nastane trudnoća u maternici. To je vjerojatno individualno, ovisno o dijagnozi, uspješnosti ovulacije, kasnije oplodnje, transfera itd...
    Posljednje uređivanje od Nena-Jabuka : 02.02.2012. at 10:44

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

cudno kako se miletic nije uhvatio "embrija za kozmeticku industriju", valjda nije imao vremena.
    cure, mozda cu ispast neiformirana i off topic, ali ima li inicijativa "i ja sam bio embrij" ikakve veze s fertilitycare sustavom?

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Nije Ostojić baš nešto previše spretan u javnom istupanju, malo je glasan, malo se ponavlja, treba nešto poraditi na javnoj komunikaciji, D. Špoljar je bila daleko konciznija i uvjerljvija, a bez patetike.
    Moje je mišljenje da je kukuriku imala puno boljih izbora od Ostojića.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ima nas dosta, osobito na ovom forumu, samo ne zalazimo na ovaj pdf tu jer obično imate "interne" spike, terminologiju u koju ne možemo ulaziti, nismo direktno u tome, ali tko od vas svrati na neke teme na "filozofskom kutku", jasno mu je da imate podršku i ljudi koji nisu direktno u MPO-u
    pozz
    znamo to, i to nam puno znači, a još više znači od ljudi koji se deklariraju kao vjernici, jer kao što je već pisano-nije mpo samo za nevjernike, i nismo svi u mpo-u nevjernici, i ta podjela zaista ne drži vodu.

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj reny123 prvotno napisa Vidi poruku
    Nikako da shvati da je MPO usmjeren stvaranju života i, na našu žalost, 1 embrij =/=1 trudnoća. Nitko više ne cijeni embrije od MPO pacijenata, niti tako željno očekuje novi život.
    ovo je odlično rečeno! i treba biti osviješteno među MPOvcima (ili kako već sami sebe zovete) i treba početi trubiti o tome na svakom koraku i ne dati drugima doći do riječi. i još nešto... u diskursu bi trebalo demistificirati pojam "pro-life"... tj. reclaim, preuzeti ga za sebe, a ne "prihvatiti" ili nazivati one koji krše osnovna građanska prava prolajferima. to je perfidna emocionalna ucjena.

kao što bi george carlin rekao... pro-life is anti-woman

meni se ministar ostojić sinoć jako svidio. nije se upuštao u polemike. odlično. samo hrabro, ministre!

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Bacila sam pogled na emisiju (hvala na linku ).

Meni je bilo potpuno uredu da se Ostojić nije razbacivao 2PN stadijima, osmostaničnim embrijima, dijagnozama itd., ovaj nivo će puno lakše razumjeti prosječni građanin uključivo i Miletića. Izjava KM-a da ne bi nikada išao u MPO je baš nezrela. Zahvaljujem gospođi u studiju! Svaka čast na mirnom nastupu!

Čudi me ipak da se emisija išla baviti ozbiljnom temom. Voditeljica je bila prilično spremna.

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Po meni su ovakve glupe inicijative ocajnicki potezi tonuce grupe koja sebe naziva crkvom. Naravno da ce parovi odustat od crkve radije nego od zeljene djece, sto nikako ne znaci da su odustali od vjere. Takve inicijtive su dobre jer ljudima pokazuju kako se u ime morala ulazi u nemoral i licemjerje. Ne znam kako ne kuze da embrij jos nije beba i da zato ne uspijeva svaki postupak mpo...a raspravljali bi o zakonu...svasta...

mama courage avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

kuže oni da embrij nije beba, ali slatka mala beba (u 3D sličicama) izaziva više empatije nego samo spominjanja embrija. čista emocionalna ucjena, umjesto racionalnih argumenata. a istovremeno se krši pravo žene da odlučuje kad će zatrudniti a kad (bome) neće. ženu se drži pod kontrolom na način da se kontrolira njena seksualna i reproduktivna prava. degradira ju se na običan "objekt" o čijem tijelu i čijem uterusu odlučuju (muški) moćnici. nije ni čudo što su sve te teme (mpo, ab) usko povezane. a nije ni čudo što se ta opresija pokušava uljepšati vjerskim učenjem.
    Posljednje uređivanje od mama courage : 02.02.2012. at 13:23

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Želim vam i ovdje izraziti svoju podršku.Tek toliko da znate da ima i vjernika koji vas podržavaju,vas koje ste već ovim putem uspjele dobiti svoju voljenu dječicu,i vas koje još niste,ali budete.

Po onome što meni moje srce govori,čežnja za djetetom stara je kao i ljudski vijek,i nažalost cure moje,samo vi koje ste to prošle i prolazite,do kraja to možete razumjeti.Kako se i sama borim s jedne strane za prava najnezaštićenijih i zaboravljenih od svih,znam ponešto o nebrizi društva prema križu koji se nosi,i znam koliko boli ta nebriga i izostanak ematije i solidarnost.Zato vam je ja ovim putem dajem.

Meni je nevjerojatno da je u državi Hrvatskoj lakše ukinuti i zabraniti,nego urediti stvari kako je to npr učinjeno u Njemačkoj.Uvijek mi moramo glavom u zid...a stradaju ljudi,najveće žrtve kojekakvih "eksperimenata".Držite se.

Osoblje foruma laumi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

pozz
    X

Nimrod avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Jelena prvotno napisa Vidi poruku
    Vesele me jako ovi prirodni koji podupiru nas umjetne
    Ljudi hvala!
    Svaki puta kad mi se ukaže prilika. <3

Postoje ljudi koji misle da je moje dijete MPO jer se znam zanijeti i biti žustra.

Pa ih čekam da me pitaju - a često nasjednu i pitaju - da što me se to tiče i što mi je do toga toliko stalo kad/ako to meni nije bilo potrebno?

Na to sa smješkom isto to pitanje postavljam nazad. ;D

Nimrod avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

pozz
    x

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Nimrod prvotno napisa Vidi poruku
    Postoje ljudi koji misle da je moje dijete MPO jer se znam zanijeti i biti žustra.

Pa ih čekam da me pitaju - a često nasjednu i pitaju - da što me se to tiče i što mi je do toga toliko stalo kad/ako to meni nije bilo potrebno?

Na to sa smješkom isto to pitanje postavljam nazad. ;D
    Pitanje zaista ide nazad, samo s puno većim čuđenjem jer njima ne treba, kao ni tebi, ne žele ništa od toga, nitko ih ne tjera,
    i unatoč tomu što ih se, praktički, ne tiče, spremni su "ginuti" po cesti i po webu ne bi li zabranili onima kojima treba.

Na to ću uvijek imati milijun i upitnika.

Ko da sad Jehovini svjedoci, npr., traže zakonom da nitko ne smije dobivati transfuziju krvi jer ju oni odbijaju iz vjerskih razloga.
    Našli su čak i načine za kirurške operacije bez doza krvi u SAD-u, i to se može negdje, nije isključeno ...
    Za sebe oduči, samo naprijed, no pusti druge da žive svoj život.

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Nena, pa oni se ne bore oni za sebe nego za prava embrija.
    Ne podupirem ih, samo objašnjavam

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Da imam čarobni štapić učinila bi da sve oguglate na provokacije dušebrižnika.Njih će uvijek biti,jer se hrane vašom gorčinom i suzama.Svoju snagu čuvajte za plusić na testu,za neprospavane noći i bezobrazne pubertetlije.

Ovaj konkretan primjer je samo jedan u nizu.Spada u domenu idiotarija poput "Ubi ped...,budi katolik!","Ubi srbina,budi hrvat!"Kada ponestane razuma najbolje se sakriti u okrilje crkve koja s tim ima vrlo malo veze.Crkva je mjesto gdje imaju pravo doći svi kako bi jasnije čuli sebe i malo si porazgovarali s bogom.Ja sam vjernica.

Ignorirati.Eto,to!

pomikaki avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

mali laf, dobro rečeno

SikaPika avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Preporuka vama koji dobivate kojekakva s.anja na FB - jednostavno uklonite te ljude. To nisu prijatelji. Bar je to lako. Jednim klikom i nema te više. Što bi vam solili ranu.
    Imam 400 prijatelja na FB (nemam pojma otkud ih toliko, ne pitajte) i još ni jednom kod nikog nisam vidjela poziv na tu peticiju niti mi je tko poslao. A stvarno ih ima svakakvih.

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

ja sam danas još jače pod dojmom jer sam saznala da jedna osoba koju jako jako volim nakon punih 11 godina borbe s neplodnošću ima MPO bebu u bušici

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

pozz
    Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    znamo to, i to nam puno znači, a još više znači od ljudi koji se deklariraju kao vjernici, jer kao što je već pisano-nije mpo samo za nevjernike, i nismo svi u mpo-u nevjernici, i ta podjela zaista ne drži vodu.
    potpis od još jedne ne-nevjernice

Pcelica Mara avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

http://www.tportal.hr/scitech/znanost/174236/Ministar-Ostojic-ocitao-lekciju-vodi-embrija.html

Zbog osoba kao što ste vi moram maksimalno pojednostavniti. Vi očito ne razumijete da neće biti dva zakona. Bit će jedan. To vam je kao kada liječite čir na želucu. Da maksimalno pojednostavim za vas – imate prvu, drugu i treću liniju terapije', rekao je Ostojić...

Budući da se Miletić cijelo vrijeme zalagao za pravo glasa embrija, teško je vjerovati da si barem neki gledatelji tijekom emisije ili poslije nje nisu postavili jedno hipotetsko pitanje: uistinu, kada bi mogli misliti i odlučivati, što bi odabrali spermiji i jajne stanice (jer konačno i oni pokazuju znakove života mada ih ne smatramo ljudskim bićima) ili pak embriji od par stanica (obično se razvijaju do stupnja u kojem se podijele na osam stanica) kada bi sudjelovali u raspravi o mogućem izboru između dvije opcije – da nitko od njih nikada ne zaživi ili da barem neki dobiju tu priliku. Čini se da ova enigma ima samo jedan razuman odgovor.

Teško se ne iznervirati na ovakve nebuloze, zadrtost i upornost ljudi koji ama baš nikako ne žele kritički razmisliti i otvoriti oči.
    Ali, slažem se da je najbolje takve ljude ignorirati (i izbjegavati svaki susret s njima, ja to već odavno činim).
    Mogu samo citirati
    Isaaca Asimova:
    "Postoje zakoni logike oko kojih se slaže golema većina ljudi. To je zato što unutar razuma postoji nešto što nazivamo neoborivim dokazima. To znači da, ako ja zamijetim određenu vrstu dokaza, onda čak i ljudi koji se sa mnom ne slažu u početku, kada prouče te dokaze, ne mogu odoljeti, a da se ne slože s tim dokazima. Kad god odemo izvan razuma, u vjeru, ondje ne postoji ništa slično neoborivim dokazima".

Moramo prihvatiti da je uvijek bilo i uvijek će biti ljudi koji nikako ne žele znati za ikakve drugačije dokaze od onih koji se njima sviđaju.

Nadam se skoroj promjeni MPO zakona.
    Sramotne i teške godine su valjda iza nas.

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

I ja sam samo navratila dati vam punu podršku na vašem putu do potomstva.

Iako sama nisam imala problema s plodnošću to ne znači da ih možda moja djeca neće imati i sukladno tome sam protiv bilo kakvog uskraćivanja prava na liječenje i pomoć koja bi trebla biti dostupna svima koji tu pomoć žele i trebaju.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Nena, pa oni se ne bore oni za sebe nego za prava embrija.
    Ne podupirem ih, samo objašnjavam
    Znam, znam, miško, čujem dobro Miletića koji traži "da embrij bude subjekt", a ne objekt, da odriče pravo njegovim potencijalnim, budućim roditeljima pravo da odlučuju o tom embriju, a ja se pitam na koju foru osam stanica može biti subjekt odlučivanja.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Koliko god sam prošli tjedan plakala na forumu od tuge, toliko sad idu radosne suze zbog podrške (aj ne idu baš, al dobro zvuči).
    Možda jedno pojašnjenje tehnikalija zamrzavanja naših 4 ili 8 stanica (ili 16)-danas se liječe ljudi tako da se zamrznu njihove koncentrirane matične stanice, i vraćaju im se nakon odmrzavanja, da potaknu ozdravljenje (da pojednostavim). Sve je to medicina, a neinformirane ultra frakcije mogu samo malo zamutiti, al ne mogu ništa konkretnije od toga.

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Najbolje bi bilo da tih par stanica priupita Miletića i sve ostale "hodajuće embrije" što bi bilo najbolje da se s njima učini. Uff...

Zapravo sam i ja ovdje došla od srca zahvaliti za podršku, pogotovo onima koji nisu morali osjetiti MPO na svojoj koži

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Upravo gledam Dnevnik RTL-a i kažu da će po novom zakonu biti omogućeno posvajanje embrija.

Mislim da je to odlično. Veselim se svakoj trudnoći nakon MPO. Naročito kad na Odbrojavanju vidim da netko ima veliku betu.

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Mare41

Cubana avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Znam, znam, miško, čujem dobro Miletića koji traži "da embrij bude subjekt", a ne objekt, da odriče pravo njegovim potencijalnim, budućim roditeljima pravo da odlučuju o tom embriju, a ja se pitam na koju foru osam stanica može biti subjekt odlučivanja.
    To je jasno svima, osim njima.
    Genijalno je jedan tamo na embrij grupi napisao: kad se spermij i jajna st spoje u spolnom odnosu, ali se ne implantiraju, to nije smrt jer nije ni bilo začeća, to je samo bio fizički spoj. Tu nema života, duše. Al u MPO je svaki embrij dijete.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo gledam Dnevnik RTL-a i kažu da će po novom zakonu biti omogućeno posvajanje embrija.

Mislim da je to odlično. Veselim se svakoj trudnoći nakon MPO. Naročito kad na Odbrojavanju vidim da netko ima veliku betu.
    što su točno rekli, tko je rekao? Netko od liječnika? Ministarstvo?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Cubana prvotno napisa Vidi poruku
    Genijalno je jedan tamo na embrij grupi napisao: kad se spermij i jajna st spoje u spolnom odnosu, ali se ne implantiraju, to nije smrt jer nije ni bilo začeća, to je samo bio fizički spoj. Tu nema života, duše. .
    uuu, to je naprednija (informiranija) frakcija od onih koje ne znaju osnove biologije.....
    (klaudija, nisam stigla čestitat na trećem pa čestitam sad)

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    što su točno rekli, tko je rekao? Netko od liječnika? Ministarstvo?
    Da će sutra izaći i u novinama, spomenuli su neki časopis sa F.., gledam usput i samo sam digla pogled kad su to rekli. I u Španjolskoj je to opcija. Možda se na stranicama RTL nađe nešto.

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

da Forum je taj časopis, dakle na njih se pozivaju......, hvala Beti3

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010
    Posljednje uređivanje od Beti3 : 02.02.2012. at 19:45

Stranica 2 od 6 PrviPrvi 1234 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu