-
Popis ljudi za medije - važno!
Dragi naši forumaši i forumašice!
Trebamo vašu pomoć. Kako bismo se i dalje mogli boriti protiv nepravde koja nam je nanešena ovim zakonom, ali i kako bismo mogli educirati javnost o neplodnosti, ukazivati na probleme s kojima se susrećemo - moramo snaći snage i izaći u medije.
Kako se takav angažman obično u kratkom vremenskom periodu, često je teško naći nekoga tko bi bio voljan reći par riječi o svom mpo stažu.
ZATO: Molim sve vas koji ste u mogućnosti i želite na bilo koji način progovoriti o tome da mi pošaljete svoje podatke na pp.
Nije bitno koliko imate godina, postupaka iza sebe, nije bitna ni dijagnoza ni vrsta postupka, jeste li uspjeli ili ne - bitna je samo dobra volja!
Možete naglasiti da u obzir dolaze samo anonimne izjave, novinski članci ili ste spremni izaći pred kamere i snimiti prilog ili čak doći u live emisiju.
Napravit ćemo popis ljudi za medije - samo tako ćemo moći na vrijeme reagirati na upite novinara.
Svaki vaš glas nam je iznimno važan
Beskrajno vam hvala za odaziv!
-
Moje podatke imaš!
Slijedeći, molim...!
-
evo ja mogu na popis, ali samo za anonimno, zbog posla ne smijem istupati u javnost.
-
ona koja nije pisala pošalji mi pp s podacima - naravno da može i anonimno - ponekad ne možemo naći nikoga ni za takav istup! Hvala ti puno!
I hvala svima koji su se već javili!
I svima koji će se tek javiti!
Posljednje uređivanje od tonili : 14.03.2011. at 17:19
-
Jel se moram i ja prijaviti??
-
Može anonimno. Javim se na pp.
-
-
tonili imaš pp
-
Podupirem vašu akciju!!!!!!!
Samo naprijed, neka se glas čuje!!!
-
Hop!!!! Hoooooop!!!
Ima li nekog novog?
Pliiiizzzzzz!!!! Bar za novine.....
Ajde - odvažite se - nije strašno, a puno nam svima znači....
-
Ja hocu, defintivno, imenom i prezimenom, dapace, puno me ljudi zna pa nek se prica. Samo ne sad. Kad prodjem ovaj postupak jer trenutno nemam snage za nista osim za to. Uglavnom, znam gdje cu se javiti.
-
Ja bih tonili - za novine nije problem. Čini mi se da sam ti već poslala podatke na PP, ali nije problem, mogu opet.
-
-
cure hvala vam!!!
mm i ja usred postupka prije 2 godine snimali Direkt, posebnu emisiju o potpomognutoj. Bilo je super, reakcije super, bar su nas poštedili komentara "a što vi čekate" jer su svi znali
-
Cure hvala vam puno!
Ali, moram napomenuti jednu stvar - najpotrebnije nam je da izađete imenom i prezimenom, nažalost, anonimne priče su novinarima postale prilično nezanimljive.
Šumskica tebe imam, ali si mi tada rekla An - zato te nisam ni kontaktirala...
-
I ja bih htjela nekako pomoći...
-
Canissa pošalji mi podatke na pp
-
Mogu i ja za novine, možda i za radio emisje ali na TV ne bih za sad
-
Podižem jer vas trebamo!
je li se netko možda predomislio, odvažio, ohrabrio? Imate li volje, želje mogućnosti?
Tražimo nova lica da nam budu glasnogovornici kad zatreba, ne samo oko borbe protiv zakona, nego i u situacijama kad netko želi napisati neku MPO priču....
Nije bitno jeste li uspjeli, koliko postupaka, jeste li odustali, jeste li tek na početku....bitna je volja za promjenom, želja da se Mpo približi svima i da ljudi napokon shvate da se neplodnost ne dešava nekom drugom i da naša djeca nisu "Umjetna, manje vrijedna ili štotijaznam"
Dakle, ako ste spremni progovoriti pred kamerama, u novinama ili na radiju - javite se s kontakt podacima na pp.
Unaprijed zahvaljujemo
-
Zar baš nitko?
-
-
-
znam da vas je dosta kojima je problem s poslom i sl., ali ovim putem apeliram na sve vas koji se ustručavate istupiti u javnost samo zbog treme ili neugode da skupite hrabrost i odvažite se javno izreći svoje mišljenje i tako drugima približite i pojasnite ovaj naš svijet MPO-e i probleme s kojim se suočavamo! znam da vas ima...
mislim da je krajnje vrijeme da MPO prestane biti tabu tema i u očima ljudi koji nas okružuju postane ono što uistinu i jest - LIJEČENJE NA KOJE IMAMO PRAVO! NE DOZVOLITE DA NAM GA NETKO PONOVO USKRATI! dok god guramo glavu u pijesak, ljudi će i misliti da za to imamo i razloga... nemojte to dopustiti...
vjerujte mi, osim malo lupanja srca i preznojavanja, nema ničeg strašnog u izlasku u medije...
-
Moje imaš isto
-
Podupirem vaš apel...za sad vam ja nemogu pomoć ali sam uz vas!Sretno
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma