Pokazuje rezultate 1 do 50 od 273

Tema: Inicijativa "I ja sam bio embrij"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Rivendell prvotno napisa Vidi poruku
    Upravo sam i ja to htjela napisati. Ja nemam takvih problema, ali poznam par koji ima i veliki su vjernici no naravno da su išli na potpomognutu, na žalost bezuspješno. Zanima me da li znate neki par koji je zbog vjere odustao od postupaka? Čisto sam znatiželjna, jer vidim da ovi što šalju ovakve mailove imaju mnogobrojnu obitelj.
    Ja ne znam osobno. Moji prijatelji, poznanici, također vjernici, nisu odustali zbog toga od MPO, ali su zbog "gorke pilule" koju im svako malo netko servira (ne bi ih trebalo pogađati, ali pogađa, to je tako) odustali od aktivnog odlaska u crkvu.
    Navodno je jedna naša forumašica iz vjerskih razloga odustala od MPO-e i posvojila djecu, tako se bar svojedobno izjašnjavala, ali ja je neću imenovati jer je to njezina stvar.
    Ona nije mogla imati djecu, a nije htjela MPO, no mislim da je puno, puno češća pojava da se sudbinom smrznutih embrija idu baviti ljudi koji nemaju ama baš nikakva problema sa začećem.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Jesam dobro shvatila?
    Aktivisti protiv novog zakona o MPO-u i protiv zamrzavanja embrija zasipaju mailovima ministra Ostojića i premijera?

Ljufi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Nena-Jabuka prvotno napisa Vidi poruku
    Jesam dobro shvatila?
    Aktivisti protiv novog zakona o MPO-u i protiv zamrzavanja embrija zasipaju mailovima ministra Ostojića i premijera?
    Da, spamaju, i traže, po riječima predsjednika te inicijative, široku raspravu o zakonu.

Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Citiraj Ljufi prvotno napisa Vidi poruku
    Da, spamaju, i traže, po riječima predsjednika te inicijative, široku raspravu o zakonu.
    Super. To se zove aktivizam. Ko da njima potomstvo i budućnost ovise o tom zakonu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •