Pokazuje rezultate 1 do 50 od 273

Tema: Inicijativa "I ja sam bio embrij"

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

napisacu jos samo ovo pa makar me protjerali sa rode.
    ja na svoje komentare dobijam opomene, a otidjite na njihovu stranicu pa sve dobro iscitajte njihove komentare pa mi onda. kod njih nemozes ni napisati komentar koji se kosi sa njihovim jer odmah bude izbrisan.
    ja sto sam napisala to nije u redu, jer nekog vrijedjam a oni sto pisu po netu to je sasvim ok jer se oni slobodno izjasnjavaju o svojim stavovima.
    i jos samo jedno cu reci da cutanjem i ignorisanjem o ovoj temi samo sebi cinite stetu.

Jelena avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj boss prvotno napisa Vidi poruku
    i jos samo jedno cu reci da cutanjem i ignorisanjem o ovoj temi samo sebi cinite stetu.
    Pa ne mora biti nužno tako. Ljudi koji nemaju problem neplodnosti ne razumiju većinu problema, ne razlikuju jajnu stanicu od embrija, a lako im je predstaviti si "oni smrzavaju djecu", bez obzira što je to glupost. Kad netko od nas treba ići u medije, otkriva svoju intimu i jako mu je teško izići pred kamere, dok ovi kvazi moralisti mašu sretno sa svoje 4 dječice i urlaju na nas kao na ubojice. Nas će možda 3 izaći pred kamere, njih barem 30. Neki poslodavci kada znaju da žena planira trudnoću, daju joj otkaz. Žena koja se pokaže na TV-u izlaže se i tom riziku. "Moralisti" se toga ne moraju bojati. Za njih nitko ne zna planiraju li i peto dijete.
    Posljednje uređivanje od Jelena : 26.01.2012. at 15:04

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •