-
Ako nije mjesto, ili je koja riječ suviše i previše, oprostite mi i uklonite ovaj kratki mail. Naime, kako su počeli pretjerivati s inicijativom i ja sam jutros pronašla mail...Nisam ostala dužna. Ne vjerujem da će ikoga moj kratki mail dotaknuti i natjerati na ramišljanje, no željela sam im jednostavno dati do znanja da nisu jedini koji žive u ovome društvu i da ima i nas koji se borimo i da je to naš izbor. Mi barem svjesno biramo, oni ni ne znaju što im se događa iz cuklusa u ciklus sve do trena dok ne ostanu trudni! to me ljuti...uglavnom, mail je poslan, pa...moja je duša barem malo lakša 
Vama,
Žao mi je što Vam se ne mogu obratiti s poštovanjem, ali ne obraćate se ni vi meni s poštovanjem. Znate li možda koliko različitih dijagnoza neplodnosti ima? Znate li koliko parova svakodnevno živi s onim najgorima dijagnozama, s cijelim spektrom dijagnoza? Znate li što znači doći doktoru koji je položio Hipokratovu zakletvu i čuti ga kako govori da što si mi to umišljamo, pa ne možemo imati djecu!! Znate li što to znači doći u bolnicu na šalter kod sestre i tražiti termin za uzv a sestre vam se smiju u lice i ne žele vam dati termin, na koji imate pravo?! Znate li koliko odricanja u godinu dana treba da jedan prosječni par da skupi novaca kako bi pokušao svoju sreću potražiti u Europi? Znate li KOLIKO JE EMBRIJA VAŠA ŽENA POBACILA PRIJE NEGO JE "ODLUČILA"DONIJETI NA SVIJET VAŠU DJECU?
Nemate pravo zauzimati se za mene, za mog supruga, za našu djecu! Nemate pravo razmišljati umjesto nas! Nemate pravo pozivati se na moju vjeru i na moju ljubav! Imate svoja četiri zida i unutar njih možete što gog poželite, ali ne zaboravite da živite u društvu nejednakih...niste otok, niste sami, nisu svi jednaki, ali imamo jednaka prava. I ja imam pravo na svoju sreću, na liječenje u svojoj državi.Vi svoje emrbije bacajte, ja ću svoje sačuvati !!!!
Bez poštovanja
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma