Pokazuje rezultate 1 do 7 od 7

Tema: promjene u noćnom dojenju

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno promjene u noćnom dojenju

Ne znam kako bih nazvala ovaj topic niti gdje bih tražila nešto slično. Andrej je do prije 3 dana imao samo jedan noćni podoj i zatim tek oko 7 ujutro da bi nastavio dalje spavati. Zadnja 3 dana (noći) traži prvi put sisati oko 2-pola 3, a nakon toga skoro stalno, s tim da sisa i po sat vremena. kad ga dignem da podrigne, počne jako plakati i ne smiri se ni u jednom položaju, osim u položaju " kolijevke". Skužila sam da mu je nosić malo začepljen pa smo i to rješavali, ali svejedno ga ne mogu spustiti pored sebe u krevet, počne jako stenjati, mahati glavom, pa onda podrigne, ali to ga ne smiruje. Vratili smo se na početak pa opet spava na meni većinu noći, jedino što sad ima skoro 8 kg.
    Ima dovoljno mokrih pelena i kaka po 3-4 puta dnevno. S tim da mu je u zadnja 3 dana bar jedna stolica i proljevasta. Sve su žute. Jel da se javljam pedijatrici ili da prihvatim to kao još jednu od faza... :/ Hvala unaprijed!

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

nitko, baš nitko ništa...

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

odra, .

Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

draga, sve je to normalno. ovde se kaze dete se "povampirilo".
    i moj je isto tako. radi sve sto mozes da sto pre zaspi ponovo, pa
    i ti da se odmoris. ako tata hoce pomoci, jos bolje. nadam se samo
    da ce brzo proci i da ce se vratiti na staro.

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

tanjaa, djuma, hvala vam!!

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno Re: promjene u noćnom dojenju

Citiraj odra prvotno napisa
    . Skužila sam da mu je nosić malo začepljen pa smo i to rješavali, ali svejedno ga ne mogu spustiti pored sebe u krevet, počne jako stenjati, mahati glavom, pa onda podrigne, ali to ga ne smiruje. Vratili smo se na početak pa opet spava na meni većinu noći, jedino što sad ima skoro 8 kg.
    Ima dovoljno mokrih pelena i kaka po 3-4 puta dnevno. S tim da mu je u zadnja 3 dana bar jedna stolica i proljevasta. Sve su žute. Jel da se javljam pedijatrici ili da prihvatim to kao još jednu od faza... :/ Hvala unaprijed!
    Mislim da te razumijem u potpunosti jer smo i mi imali sličan problem kad nam je nosić bio zaštopan. Meni baš i ne ide dojenje dok ležim pa onda to radimo sjedeći. uglavnom svi ti problemi su nestali kad nam se odštopao nos, a što se tiče podrigivanja u tom periodu imala sam osjećaj da to radi svaku minutu dojenja.

odra avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Spajalice, hvala na podršci I dalje traje isto.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •