Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Šalata parking

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno Šalata parking

Dakle gdje mi je najbolje da se sparkiram a idem na klizanje na šalatu?
    Onaj parking ispred se prepostavljam plača, ali nije to bed nego zadnji put kad smo išli (išli smo pješice) to je bio kas ljudi su čekali da se sparkiraju.
    Pa eto zanima me jel se mogu gore kod boolnice sparkati ili negdje drugdje gdje bi bilo mjesta.
    Išli bi sutra ujutro i nedjelja popodne
    Ajde javite se oni koji idete po gradu sa autom ili živite tamo pa znate bolje

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mi imamo treninge gore(hokej) i uvijek parkiramo kod med.fakulteta,ona cestica koja vodi prema klizalištu,završava kod kafića.Imate 2 min. hoda a besplatno!

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

e super a jel ima tamo vikendom parking.
    Ubi me ja ti nema pojima di je to.
    Znači kad skrenem sa vlaške desno u vončininu, onda iz vončinine prva lijevo jel sam dobro shvatila i kam onda...

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

možeš se parkirati i s druge strane bolnice, u Mesićevoj ulici, pa samo preko parka bolnice se spustiš do leda (cca 5 minuta pješke). Tamo se ne plaća, ja parkiram svaki dan kad idem na posao.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Mislim da je to dalje od moje varijante.Po Vonćininoj do vrha,ulaz kao u bolnicu,i samo ravno(mislim da ima i neka rampa-ali je uvijek dignuta),prođeš fax(na desnoj ti je strani),i samo do kraja-tamo parkiraš

domy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj umiljata prvotno napisa Vidi poruku
    možeš se parkirati i s druge strane bolnice, u mesićevoj ulici, pa samo preko parka bolnice se spustiš do leda (cca 5 minuta pješke). Tamo se ne plaća, ja parkiram svaki dan kad idem na posao.
    ok a ajde mi točno objasni kako dođem do tog parkinga u mesnićevoj ulici

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

jedna varijanta ti je da ides preko ribnjaka i skrenes u grškovićevu desno na semaforu kod male scene, kad dodjes na rotor na bijeničkoj skrens prvi izlaz desno (mesiceva).
    varijanta dva: vozis voncininom, pa nastavis voćarskom do rotora di izadjes na treci izlaz (mesiceva)
    varijanta tri: iz ribnjaka skrenes u vinkovićevu (skretanje prije grškovićeve) do kraja, skrenes u suhinovu desno vozis do kraja, i skrens u mesicevu desno.

fakultet ti je na dnu mesiceve.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

parkiraš u vončininoj (plaća se) i popneš se stepenicama koje vode do klizališta (sa stražnje strane)

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj domy prvotno napisa Vidi poruku
    ok a ajde mi točno objasni kako dođem do tog parkinga u mesnićevoj ulici
    spajalica ti je sve super objasnila

hvala spajalica!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove