- 

Ja sam htjela prirodan porod, al bio je to u svemu osim što se dripa tiče nažalost
I ja sam malo prenijela i pukao mi vodenjak oko ponoći i otišlo dosta vode i čekali i čekali trudove al nikako nisu dolazili
Rekao je i meni ginekolog da možemo još malo čekati al ne previše jer voda više i nije bila baš mliječna, dosta je otišlo već , a ni traga trudovima
Baš sam se bila radovala porodu jer smo malenog dugo čekali, puno problema ranije imali, dosta spontanih iz nepoznatih razloga i ničeg me nije bilo strah
Al onda sam malo promislila  i vidjela da se ništa ne dešava zaista,a nisam htjela ugroziti dijete nekom nesmotrenom odlukom. pa sam ipak pristala na drip
5 sati nakon toga rodila jer se nisam niti otvarala baš isto kao što ni trudove nisam ranije imala
srećom je sve prošlo dobro
to je moje iskustvo. ja jesam pročitala brdo literature i pogledala gomilu video snimki da se upoznam sa svim jer je meni tako lakše, ali nisam time stručnjak
htjela sam prirodno, u tom trenutku se činilo da je ovo ipak sigurnije i tako sam odlučila
a nije mi izgledalo da me se silini na šta već mi ukazuju na mogućnosti
možda bih ja bila i dobila trudove s vremenom. al opet nagađati kada i ako uopće.....

Pravila pisanja postova

- Ne možete otvoriti novu temu

- Ne možete ostaviti odgovor

- Ne možete stavljati privitke

- Ne možete uređivati svoje postove

-  

Pravila foruma