Pokazuje rezultate 1 do 50 od 76

Tema: Noć muzeja 2012.

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Peterlin avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj mitovski prvotno napisa Vidi poruku
    Idete li i ove godine. Mi nismo bili nikada a MM ima zelju. Jel velika guzva i u kojem bi muzeju bilo zanimljivo troipolgodisnjakinji?
    Mi smo djecu odveli prvi put kad su krenuli u školu (možda mlađega zadnju godinu prije škole). Zašto?
    - kasno je (mi smo kokoši kad je u pitanju spavanje)
    - gužva je
    - hladno je
    - ne volimo trčanje s jedne strane na drugu...

Vodili smo mi njih, ali u redovno radno vrijeme ili one dane kad su besplatne karte. Ne treba nam noć muzeja - to je za srednjoškolce.

Dok su bili mali, za njih je postojao samo jedan muzej - Tehnički. Tako smo i svake godine išli - u JEDAN muzej, djeci je to dosta. Strka i kasno navečer je previše informacija i stimulacija za malo dijete - bili bi budni do jutra. Nema teorije...

Ako se ipak odlučite, preporuka za troipolgodišnjakinju - možda etnografski. To nije prevelik prostor, a lani su imali izložbu igračaka ako se dobro sjećam. Nemam pojma što je sad. Dobar je i školski - i blizu je. Zanimljiv je tiflološki i njihova crna soba, ali mislim da ti je dijete premalo za to.

Prirodoslovni? Paaaa, ima tamo zastrašujućih stvari za tak malo dijete. Za školarce odličan je Državni arhiv.

Mi ćemo (ako se odlučimo) ići u Muzej automobila Ferdinanda Budickog: http://www.otk-ferdinandbudicki.hr/index.php/muzej
    Posljednje uređivanje od Peterlin : 29.01.2014. at 21:31

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Peterlin prvotno napisa Vidi poruku
    Mi ćemo (ako se odlučimo) ići u Muzej automobila Ferdinanda Budickog: http://www.otk-ferdinandbudicki.hr/index.php/muzej
    E ovo je dobar prijedlog, a i blizu nam je.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •