Citiraj krumpiric prvotno napisa Vidi poruku
hehehe, pa zašto ne?
ako pukne, paziš kako ju pokupiš, ako ti smeta temperatura boje-koja još uvijek jest MALO hladnija (a ti si rekla da ti ne smeta)
ma, ne volim ja baš tu hladnu boju, ali kombiniramo sa štednim pa mi bude ok
no, MM je pročitao link kojeg je stavila vještičica pa lagano odustaje od štednih, he he (inače je fizičar, nije baš pao s marsa k'o ja)
prečesto nam rikavaju, vjerojatno nam rasvjetna tijela, instalacije, što li, nije dobro (iako smo sve mijenjali) pa ispada sve jako skupo...

nego, kad smo kod štednje
imam naviku (tako je radila moja teta) da kada pečem nešto u rerni, primjerice, pečem meso, a imam i bundevu koju bih pekla navečer, pečem odmah jedno za drugim
no, onda mi se dogodi da pečem dvije vrste keksa jedne za drugim kako bih, kao, uštedjela, no jedne izvadim, a druge odmah ne stavim u rernu (ne znam, nisam stigla umijestii ili razvaljati, što god)

potroši li rerna zaista puno u to vrijeme zagrijavanja ili više potrošim time što gori na 180 i čeka da ja u nju nešto ubacim
ste skužili?