Pokazuje rezultate 1 do 25 od 25

Tema: Stare, gotovo nejestive, Griote

Teta Eta avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno Stare, gotovo nejestive, Griote

Odlucila sam se pocastiti Griotama danas i kupila onu plasticnu kutijicu od 16 komada. Nazalost, doma umjesto ocekivanog gusta, docekala me bijelkasta cokolada, u Grioti nema ni malo onog tekuceg alkohola, nego je sve nekakva zgusnuta secerna masa. Bljak. Rok upotrebe im je do 8 mjeseca ove godine, dakle ni blizu.

E sad, potrazila sam racun, no nazalost - prodavacica ga je ocito otrgnula prije nego sto je cijeli racun izasao iz printera. Griote su bile blokirane nesto kasnije i dobio ih je na racunu slijedeci kupac. Dakle, na racun se ne mogu pozvati (osim eventualno da se nadje kopija u blagajni). Da li da se zalim Konzumu (Avneue Mall) ili Krasu?

Ljuta sam ko pas. U tom Konzumu sam vec kupila i bacila nekoliko namirnica. Uh.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Frendica i ja smo jucer uzele takve Griote u Plodinama. Rok trajanja u redu, Griote ko blato...

Cathy avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Ja bi se požalila, i Konzumu i Krašu.

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Znam kako to izgleda. Mislim da se to događa zbog topline, nepravilnog skladištenja. Čokolada se rastopi, tekućina iscuri, ostane to ljepljivo, čokolada poblijedi...
    Ako ti se da istjeravati pravdu, pokušaj to zamijeniti u Konzumu bez računa. Ako ne žele, poslikaj to i pošalji mailom u Kraš (vjerojatno imaju neku službu za korisnike), napiši kratko objašnjenje i traži da ti pošalju nešto u zamjenu. Vjerujem da će te poslušati, bar svaka normalna firma bi. Iako, spominjalo se već to kad čokolada promijeni boju i, koliko se sjećam, proizvođači tvrde da nije neispravna za jelo. Tako da... moguće i da ne preuzmu ''krivicu''.

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Mi smo nedavno otvorili malu bombonjeru Bajadera - fuuuj ni traga onim divnim bajaderama od prije..a Griote su im takve već dosta dugo - mislim punjenje gusto i bijelo, zato ja sad kupujem u Lidlu one praline punjene likerom i višnjom - odlične kao Griote nekad a jeftinije...

Teta Eta avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Khm da. Ja sam prije nekoliko mjeseci uvidjela da je Dorina postala secerna tabla, da to nije to, i prestala sam kupovati njihove cokolade. Ne znam sto mi bi danas, valjda nostalgija, i popusih ga grdno.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Griotte su odlicne kad ih narucimo na internetu. Bolje nego iz Krasevih ducana. Jedan jedini put su dosle malo starije tj. s guscim punjenjem, ali oprosteno im je.

Puno losije sam znala kupiti na Trgu u onom Krasevom ducanu.

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

griotte moraju biti skroz svježe
    već par mjeseci nakon što su proizveden, a da su još debelo u roku nema više tekućeg punjenja, a dno bude uvučeno
    mon cheri su puno bolje, i kad prođe rok koji dan, čak i mjesec još su sasvim ok
    čak se i one jeftine iz lidla puno bolje drže
    žao mi je zbog toga
    jer sam veliki fan kraša

jednom sam im poslala 2 kutije griotta koje su bile debelo u roku
    račun nisam imala
    i poslali su mi svježe
    probaj tako
    reci da si dobila na poklon i da nemaš račun

Mima avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Kraševi slatkiši općenito moraju biti svježi da bi bili fini, i to vrijedi za puno toga - i za griotte, i za bajadere, i za npr. torticu.
    Meni se puno puta dogodilo da jedem Griotte kojima nije prošao rok a takve su kakve ti opisuješ, zgusnutog punjenja, Bajadere dobiju baš ružan okus itd. A kad su svježi - meni nema boljih slatkiša.

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

I ja imam frisko otvorene Griotte, samo jedna pojedena a ja razocarana. Fuj! I jos imam dvoje (svi to za Bozic poklanjali) neotvorene, necu ni otvarat, prosljedit cu dalje

genius avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

bez obzira na to što nemaš račun imaš ga pravo zatražiti na info pultu,taj dan oko toliko sati sam potrosila taj iznos i nači če oni. ja bi upozorila i trgovinu,a posebno poslala mail sa slikom krašu.
    ako dobiješ odgovor i nove griote pozovi mene da se počastimo

Cheerilee avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja kupila jedno deset Tortica, sve do jedne su bile mekane, kao da su stajale otorene par dana....

Isto tako kupila sam zamrznute pogačice sa marelicom,
    bile su sve pune leda, sljepljene u kuglu... Nakon pečenja smo ih bacili jer su bile pokarene...
    Iste je kupila i prijateljica par dana kasnije, isti slučaj...
    Ja sam kupila opet pakiranje nakon da tjedna...
    Isto loše...
    Rok trajanja ok, pa predpostaljam da je greška u transpotru ili skladištenju....
    Kupljene su u istoj poslonici Mercatora.....

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Moja sreća je što ne volim griote, ali da mi se desi takav slučaj otišla bih ipak reklamirati.

tina55 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

i ja sam tako djetetu kupila kinder čokoladu u klari kad sam kupovala kruh, masni papirić od rastopljene čokolade, čokolada čudne boje, vratila sam i htjela mi je dat drugu čokoladu, nisam htjela jer sam odmah vidjela da su sve iste pa mi je vratila novce, mislim da nije greška Kraša već skladištenja u trgovini, ali ja bih to i Krašu javila

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Često je to. Treba otići u tvornicki dućan na maksimirskoj ili gdje već spada kras i oni zamijene. Obično daju i vise

koksy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Zao mi je samo sto Griotte toliko puno kostaju i onda dobijes, kako bi rekao moj sin, drekec

ivano2 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj koksy prvotno napisa Vidi poruku
    Zao mi je samo sto Griotte toliko puno kostaju i onda dobijes, kako bi rekao moj sin, drekec
    točno..sa takvim cijenama ne smije im se desiti to što se dešava...očito im je upravljanje kvalitetom u banani...

seni avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Moram reci da je i meni mon cheri polji od griotta. Kad sam ih god kupila u Zagrebu, bile so onako praznjikavog okusa.

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Reklamiraj Krasu.
    U mojoj firmi, bez obzira gdje je kupljen nas proizvod, uvazavamo reklamaciju, ispricamo se kupcu i damo mu mali poklon isprike Svaki proizvodjac koji drzi do svog ugleda tako bi trebao postupiti...

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I ja bih napisala mail Krašu. Ja sam imala slično iskustvo s mlijekom od Vindije ovo ljeto, bilo je pokvareno a rok je trebao proći za četiri dana. Idući dan poslali mi mail isprike i poslali mi njihovog predstavnika iz Zagreba koji mi je na kućna vrata donio par litara trajnog mlijeka. Nije neka vrijednost, naprotiv, ali veseli i pokazuje da im je stalo do imagea firme.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

i da, nisam imala račun, kupljeno je bilo u Billi, oni su tamo provjerili situaciju, znači potrudili su se i to napravit.

NanoiBeba avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

mrzim stare griotte. A griotte su mi najdraži slatkiš. Riješenje sam našla u lidlu - njihovi basini su valjda pola cijene griotta, jednako dobri ako ne i bolji a do sada nikada nisam kupila stare. Mislim da se s griottama to događa zbog lošeg skladištenja - vjerojatno u dućanu

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj emira prvotno napisa Vidi poruku
    Reklamiraj Krasu.
    U mojoj firmi, bez obzira gdje je kupljen nas proizvod, uvazavamo reklamaciju, ispricamo se kupcu i damo mu mali poklon isprike Svaki proizvodjac koji drzi do svog ugleda tako bi trebao postupiti...
    a gdi ti radiš ?

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Nema li u svakoj kutiji Bajadera ili Griotta ona deklaracija o kvaliteti gdje ti pise adresa na koju mozes vratiti otpakirani i nevaljali proizvod?
    Ja bih ih vratila u Kraš.

orlica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ma definitivno im treba vratiti.....za tu cijenu stvarno nije ok!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •