-
Osoblje foruma
HITNO - dojacija izdojenog mlijeka, Rijeka/Opatija
Drage forumasice,
Jedna mama treba donaciju izdojenog mlijeka za svog malenog sincica od mjesec dana. Mora malo raditi na proizvodnji mlijeka i radije bi davala donirano mlijeko nego adaptirano kao nadohranu. Ja bi joj donirala ali radije bi da daje majka mladjeg djeteta, ili barem mlijeko koje je izdojeno kada je to dojeno dijete imalo 3 mjeseca ili manje,.
Dakle, trazimo mamu koja ima ili vec zaledjeno izdojeno mlijeko koje se propisno skladisti (u pozadini zamrzivaca koji radi duboko zamrzavanje, na -35C, mlijeko nije starije od 6 mj) ili mama koja ima bebu 3 mj ili mladju (otprilike) koja bi se izdojila svako toliko. Mlijeko treba odmah, nisam sigurna jos u kojoj dnevnoj kolicini, ali ce trebati samo razmjerno kratko (recimo mjesec dana ili manje) jer ce mama proraditi na svoju proizvodnju do tada.
Molimo da mlijeko bude od majki:
- koje su opcenito u dobrom zdravstvenom stanju
- koje ne puse, ne konzumiraju alkohol ni drogu
- koje ne uzimaju lijekove
- koje zive ili se krecu blizu Rijeke / Opatije, da se lakse dostavi mlijeko.
Mame koje bi mogle pomoc molim da mi napisu pp sa brojem mobitela pa cu vas ja nazvati.
Ovo bi bila neformalna razmjena mlijeka jednoj mami koja treba pomoc. Nema veze ni sa rodom ni samnom, nego ova mama nije na forumu i ne zna hrvatski pa joj treba pomoc.
Hvala od srca. Cinite veliku stvar
-
Osoblje foruma
Da dodam samo, svaka kolicina je dobrodosla.
-
Treba li još uvijek? Nisam prije vidjela poruku, a mlijeka imam....
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma