-
dr. Andrea Plavac
Evo jedne situacije što sam doživjela prije par dana kod dr. Andre Plavac. Imam smrzliće u Splitu i kako ne bi trebala ranije otići s posla smatrala sam da mogu folikulometriju obaviti kod svog ginekologa, ali nažalost dobijem odgovor od doktorice da ona ne smije pratititi zadebljanje endometrioze već da to moram napraviti kod doktora kod kojeg idem na potpomognutu oplodnju, u nekoj od bolnica ili privatnih klinika. Šta reći na sve to......Hvala šta nam “pružate potporu” i otežavata bol, za koju ne želimo i nećemo dozvoliti da nas spriječi da radimo to što želimo. Moram reći da sam ogorčena na nastalu situaciju jer očekujem da nam se pomogne kad već dajemo novac i preplaćujemo njihove takozvane ne usluge i što još reći, tražila sam da mi napiše recept za folnu kiselinu i kakav odgovor dobijem, to mi treba napisati doktor kod kojeg idem na potpomognutu, kako bi ona to pravdala s razlogom. Moram priznati da ništa više ne razumijem jer ako moj ginekolog ne može pravdati lijekove za moju neplodnost zar bi to onda trebao napisati doktor opće prakse??????
I još jednom živjelo naše ne zdravstvo........
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma