-
Osoblje foruma
Gle Ira, svi smo se mi manje-više liječili cijelo vrijeme ili bar neki dio našeg MPO puta preko HZZO-a. Ne znam što te točno sad zanima i što muči?
Kao što sam rekla, ja sam svoju folnu kiselinu UVIJEK kupovala sama, nikad mi se niti jedan liječnik nije ponudio za to napisati recept. SAd čitam ta ipak može folacin na recept i vjerujem da će ti taj rado napisati spomenuta liječnica, samo joj donesi neku podlogu, napiši u ST mail i oni ti sigurna sam preporuku za Folacin mogu napisati mailom ili poslati faksom, s tim mailom odi k svojoj soc. ginekologici i riješen problem.
Što se tiče pak folikulometrije i pripreme za postupak sa smrzlićima, već su ti na drugoj temi cure napisale da bi to trebao obaviti MPO stručnjak. Najbolje bi bilo da se obratiš privatnim MPO stručnjacima za to, imaš ih u ZG bar 4-5,
evo ti ovdje popis privatnih MPO klinika u HR:
http://www.potpomognutaoplodnja.info...layout=default
osim navedenih imaš još Podobnika (kojeg ne preporučujem) i dr. Dmitrović u NovaMed zdravstvenom centru:
http://www.novamed.hr/ginekologija.html
Bojim se da je teško pripremu za postupak sa zamrznutim jajnim stanicama odraditi na teret HZZO-a, osim ako nađeš nekoga od liječnika u državnim klinikama u HR koji će ti to napraviti na teret HZZO-a.
Uglavnom sretno i ne ljuti se, ton je tvoj iz prvog posta bio skroz čudan, napala si tu liječnicu a ja isčitavam da je niti kriva niti dužna, neće ti napraviti folikulometriju što ja smatram da je sasvim ok jer to ona možda i ne zna i rekla ti je da će ti dati recept za folnu kiselinu ako doneseš neku preporuku od subspecijaliste kod kojeg se liječiš. I moj soc. ginekolog meni sve recepte da ali za to moram imati neku podlogu, često je dovoljan i faks ili povjest bolesti na kojoj sve traženo i piše.
I da... za kraj, moguće je da će nakon ovakvog prozivanja biti za sve uključene bolje ako promijeniš i socijalnog ginekologa.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma