Pokazuje rezultate 1 do 6 od 6

Tema: Budimo konstruktivne: Rodilište treba...

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    dorotea24 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

ah konstruktivan treba biti. ispričavam se.
    pojedinim ljudima bi trebalo malo više pristojnosti, ljudskosti i topline. da se ugledaju na svoje kolege koji jesu takvi, a zaista ih ima. bar sam ih ja dosta susrela. moja doktorica npr. puna razumijevanja, uvijek sluša i racionalno sve objasni, dobar dijagnostičar, dobar čovjek. hrpa je takvih, nesebičnih, spremnih pomoći čak i van onoga što im je dužnost. no na žalost ima i onih bezobraznih, van svake razine pristojnosti u komunikaciji, nesusretljivih (i na takve sam na žalost naletila).
    evo samo uvesti nekog reda među takve, a svi ovi kreveti, posebne sobe i ostalo je svejedno van naše moći i po meni trenutno prilično nevažno s obzirom na cijelu ekonomsku situaciju.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Rodila sam u Petrovoj prije pet godina dok su sobe bile osmerokrevetne, kupaonice zajedničke i pljesnjive, bebe odvojene od mama, posjete primane kod aparata za kavu, dakle sve ovo iz prvog posta čisti SF. Iz bolnice sam izašla sretna jer me porodio predivan doktor s predivnom babicom, specijalianticom koja mi je pridržavala leđa, MM koji je bio čiavo vrijeme prisutan i uspio sve snimiti, sestre su me naučile dojiti, dolazile su na svaki poziv, što sam tražila to sam i dobila, bile one ljubazne ili ne. Sada me čeka ponovo porod u Petrovoj, uvjeti su daleko bolji, sve je preuređeno, ali ja bi potpisala sve što je bilo i prvi put samo da ekipa oko mene bude jednako divna i suportivna. Vjerujem da u privatnim klinikama postoji sve ovo što se kao konstruktivno predlaže, ali u našim državnim bolnicama ima i prioritetnijih stvari. Ne bi ih znala nabrojati, ali vjerujem da se sredstva mogu i moraju usmjeravati na istaživanja, školovanja, aparaturu... Dok je osoblje stručno, ja se ne bojim. Ophođenje je ionako stvar osobne kulture, moja konstruktivnost tu ne može ništa.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •