Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: Kakav krevet za dijete?

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno Kakav krevet za dijete?

Planiram Mrkvu prebaciti u njenu sobu - sad ima tri godine, ja razmišljam o drugom djetetu pa da ne bude na ho-ruk nego postepeno seljenje. Ne znam kakav krevetac da joj uzmem? Osobno se ložim na one krevete na kvazi-kat, gdje ispod mogu tutnut madrac iz kinderbeta, stavit zavjesice i napravit djeci omiljen brlog.
    Ako sad ostanem trudna (a ne mislim baš u sljedećih 6 mjeseci), opet će junior spavat kod nas u sobi nekoliko godinica - dakle, ne trebam klasični krevet na kat, kad zatreba kupit ću ga (a ovaj će lijepo na Rodinu burzu ).

Evo par linkova pa nek mi iskusniji kažu što misle:
    http://www.webgradnja.hr/images/kata...ri-12439-1.jpg

http://www.kika.com/hr/katalog/m/dje...ki-krevet-hit/

http://www.uredisvojdom.com/resizeIm...g&newWidth=430

http://www.alples.com/katalog-proizv...je-sobe/planet

http://www.meblo.hr/fgs.axd?t=16&id=12530&sp=330

...no, shvaćate ovo su čisto ogledni primjerci, sam bog zna koliko koštaju, no trebam vas da mi ukažete na eventualne prednosti ili mane tog tipa kreveta, na što treba paziti, svoja iskustva....
    Tnx!

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Kreveti su krasni, ali da li je ona dovoljno velika da spava visoko?
    Ako imaš dovoljno mjesta, bolji je obični krevet, a "brlog" napravi sa strane.
    Govorim ti svoje iskustvo, sigurno ima i onih kojima je visoki krevet odličan.

klaudija avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Ja nemam svojeg iskustva jer me užasno strah da ne padnu s tog kreveta. Ovaj prvi kojeg si stavila mi je presladak, ali mi se ta ogradica čini preslaba, premala. Možda da je ogradica oko cijelog kreveta kao u drugom i da nije baš na velikoj visini krevet.

Ne znam, pratit ću temu, baš me zanima.

Mellyca avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2009

Početno

Frendica je u svom studentskom stanu imala takav krevet na kat ( ustvari to je vise bila kao nekakva drvena konstrukcija na koji je stavila madrac), ali nije bilo bas prakticno se stalno penjat i silazit gore dole, pa je onda si preselila radni stol gore, no ni to joj nije bilo ok, na kraju je sve spustila dole, a gore si je napravila spremiste. Ja sam par puta spavala kod nje i mrzila sam se penjat po tim ljestvama, pogotovo po noci se dizat na wc, ne znam, ali nikako mi se nije cinilo prakticno.

A sada kada sam bila u bolnici roditi, upoznala sam curu, dakle bila je rodila par dana prije mene, a dva mj. prije toga joj je jedan od starijih blizanaca umro od ozljeda glave koje je dobio od pada sa kreveta na kat , prestrasno. Mislim, znam da je to nesreca i da se ne mora to desiti, ali nekako kada sam to cula sam jos vise protiv toga. radije bih stavila krevete dole, nego te na kat, ako se vec ima mjesta.

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mi imamo flexa krevete, kad smo se preselili spustili smo ih na normalnu visinu. moj tad cetverogodisnjak nije imao problema sa spustanjem niz ljestve, ogradica mu je cvrsta.
    ja sam odahnula kad smo ih spustili jer su skakali sa kreveta dolje

Evo ti linka na flexu http://flexa.dk/?AreaID=8
    mozes je kupiti u kiki i lesnini.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

mališa se preselio u flexin krevet, poluvisoki, s 2,5 godine. imao je dodatnu ogradicu još nekih godinu dana. i nikad nikakvih problema. ispod je njegovo carstvo igračaka i mjesto za skrivanje.
    budući je krevet 90x200 i nosivosti do 100kg ima da spava na njemu dok se ne oženi

luci2 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Mi imamo običan krevet na kat samo smo doljnji krevet maknuli odnosno nismo montirali podnice i prednju dasku i imamo puno prostora za igračke ili za pravljenje tolikog nereda da je to za poludit. Šta se tiče spavanja na katu tu nema problema s tim da je on imao preko 4 kad smo ga stavili.Sad jedva čekam da i mlađi bude dovoljno velik da možemo postaviti i doljnji krevet.Sve u svemu super nam je došao taj dodatni prostor za igranje iako ga sad više ne interesira toliko kad je veći,a manjeg zanima sve što i velikog

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

ja sam imala na kat...2 pada-na srecu bez ozljeda, pa ona dvogodisnja curica kaj je poginula padom s kreveta i tjedan nakon toga na hitnoj natuceni djecak od cak 10 godina (u snu pao)...rjesila sam se kreveta i nema sanse ikad vise na visinu...pa ni malu...
    kupila klasicni krevet-zbog manjka prostora s ladicom za malenu kad poraste...i sad sam napokon mirna i spavam bez straha

iako ti najbolje znas kakvo je tvoje dijete spavac..moj je nemiran i eto...dva puta u kratkom vremenu pao...i da..bila je ogradica skoro cijelom duljinom..pao je tamo gdje su ljestve...

ti poviseni kako ti kazes s brlogom su meni predivni...al vise nikad nebi visinu...
    Posljednje uređivanje od Angelina_2 : 29.01.2012. at 23:12

Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Moji spavaju na krevetima na kat otkako je mlađa navršila 6, a stariji skoro 11 god. Jedno vrijeme smo im krevete bili spustili dolje i namještajem im pregradili sobu na dvije manje, ali su sami tražili da ih opet namontiramo jedan na drugi jer im je bio bitniji slobodni prostor u sobi od samog mjesta spavanja.

Sad su to već student i srednjoškolka i još uvijek nažalost dijele sobu, a krevet na kat je i dalje postojan i služi svrsi.
    Nikad nije bilo na sreću nikakvih nezgoda jedino sam jednom ja silom prilika morala prenoćiti na gornjem ležaju i meni nije bilo nimalo ugodno iskustvo. Kćer se ne žali što spava na visokom i jedino što je muči je nedostatak privatnosti.

E sad, ovi kreveti iz postavljenih linkova mi izgledaju skroz ok i mislim da tu ne bi trebalo biti problema. Dobra zaštitna ograda i stabilne stepenice su po meni sasvim adekvatna zaštita da na takvom krevetu spava jedna četverogodišnjakinja, pa čak i mlađe dijete.

sillyme avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

Kad sam vidjela prvu sliku odmah mi je pred ocima bila slika mog djeteta kako skace s kreveta na onu zelenu vrecu
    Tako da bi maksimum visine na koji bih se usudila bio onaj iz kikinog kreveta (taj mi je ok jer je neutralan pa se moze prilagoditi bilo kojem dzajnu sobe, a onaj prostor ispod je s malo zavjesa super za igre skrivaca, satora, kucica i sl

Inace, ja sam na krevetima na kat spavala samo na ljtovanjima/zimovanjima i svaki put bi netko pao (srecom nikad ja i nikad s nekim vecim posljedicama, ali jos uvijek mi je u sjecanju slika lica curice iz sobe s krastama u konturama letvica od parketa)

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Beti3 prvotno napisa Vidi poruku
    Kreveti su krasni, ali da li je ona dovoljno velika da spava visoko?
    Ako imaš dovoljno mjesta, bolji je obični krevet, a "brlog" napravi sa strane.
    Govorim ti svoje iskustvo, sigurno ima i onih kojima je visoki krevet odličan.
    S ovim se moram složiti.
    Meni je to sve prekrasno, ali ne praktično.
    Tako mala djeca se često vrpolje noću, često ružno sanjaju pa se zbuni, ne zna kako siči.
    Često im se priča priča za laku noć, odmah si zamislim sebe da visim s lustera i čitam.
    Često su bolesni, pa trebaš noću prekontrolirati da li ima temperaturu,...
    Ne privlači me.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

SUper, hvala.
    Je li flexini kreveti imaju dovoljno mjesta ispod da se zavlače i kad su malo veći? Ne očekujem da će i u pubertetu boraviti tamo ali nekako mi se to na slikama čini za dvogodišnjake, i to niske.

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

a što se ogradica tiče, pogotovo ovakvih kao na prvom linku, tu bih se pobrinula da bude što veća/viša/čvršća... znam da to nije garancija, ako će tresnut, tresnut će

oh, sad vidim da su treći i četvrti link isti, ups!
    Posljednje uređivanje od Mrvna : 30.01.2012. at 08:09

Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

http://www.kenda-namjestaj.com/catal.../category/155/
    evo još jedan krevetac s groznim ljestvama koje bih zamijenila.
    sve manje mi se sviđaju kreveti na kat, a sve više ovi s malim "brlogom" ili ladicama kojekavim....

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Citiraj magriz prvotno napisa Vidi poruku
    mališa se preselio u flexin krevet, poluvisoki, s 2,5 godine. imao je dodatnu ogradicu još nekih godinu dana. i nikad nikakvih problema. ispod je njegovo carstvo igračaka i mjesto za skrivanje.
    budući je krevet 90x200 i nosivosti do 100kg ima da spava na njemu dok se ne oženi
    i odnese ga iz kuće!

Milina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

http://www.alples.com/katalog-proizv...je-sobe/planet Ovaj mi je najljepši, mi imamo ovakav

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

Citiraj Mrvna prvotno napisa Vidi poruku
    SUper, hvala.
    Je li flexini kreveti imaju dovoljno mjesta ispod da se zavlače i kad su malo veći? Ne očekujem da će i u pubertetu boraviti tamo ali nekako mi se to na slikama čini za dvogodišnjake, i to niske.
    sad ima 6 godina i 128cm i najvoli sjediti ispod i igrati se

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

kao sto rekoh mi smo spustili krevet, ali mislim da bi se bez problema i sad igrali ispod.
    mozda da se prosetate do kike, tamo ima izlozenih vise verzija tog kreveta, pa vidi da li ti pase.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mi imamo poviseni krevet flexa, ona visina s toboganom.

tesko se namjestavaju plahte na tim krevetima, tesko mi je stajat pored kad mu citam pricu, jednom se usred noci spustio po toboganu, ne igra se ispod, ide mi nazivce stalno vadenje krupnih igracki koje stoje ispod kreveta kad usisavam itd... i ne moze se niko uvuc malo u krevet s djetetom ako ima problema sa zaspivanjem.

tako da ja ne bi vise takav visoki krevet, al se mm-u ne da opet to raskapat pa cekamo neku priliku za selidbu ili nesto slicno, da bude jednim udarcem dvije muhe

ako nije sila, ja bi radije niski krevet ili neki s ladicama ispod. ali flexa je super sistem jer se moze sklapati i rasklapati po potrebi, visoko, nisko, sta ti u kom trenutku pase
    Posljednje uređivanje od meda : 30.01.2012. at 11:06

trampolina avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Nama je gornji krevet na visini od 90 cm, sa strane uzglavlja je ormar, s donje strane zid. Ispod njega se izvlači krevet s kotačićima (tu spava mlađi). Ako stariji i padne s ovog gornjeg kreveta brijem da se neće puno ozlijediti s te male visine. Kad donji krevet stavim u L onda im ostane fina rupa za brlog i zavlačenje, baš guštaju

Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

L. je počeo spavati na povišenom krevetu (ala Flexin, visina kao s toboganom) s navršene četiri godine.
    I dan danas iznimno nemirno spava ali nikad nije pao (jedino ga čujemo kako lupa o ogradicu).
    Čak se od prvog dana penjao i spuštao po stepenicama u vreći za spavanje.
    Ne znam kolika je službena nosivost kreveta ali čitanje priča uredno odrađuje i tata (115kg žive vage . Ležeći, naravno.
    Rupa ispod kreveta je savršena za zbrinjavanje igračaka - stavili Ikein Trofast ispod.
    Jedino - Lovre se gotovo nikad ne igra ispod. Zapravo, uopće se ne igra u svojoj sobi...

Marija avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo dali raditi novu dječju sobu za najmlađu i za buduću (u kojoj ću i ja spavati... pa vjerojatno dosta dugo )
    Stariji klinci imaju svatko svoju sobu i ispod kreveta je ladica s još jednim madracem na izvlačenje; praktično je kad netko dođe prespavati.

Novi krevet u dječjoj sobi će biti nešto ovakvo:

http://www.camerette.net/images/camerette/04 Camerette con letti a terra/00 Camerette VIP/camera-vip04.jpg

ili ovakvo:

http://www.giessegi.it/upload/Image/...o/353_zoom.jpg

samo bez donje ladice, a s nešto većim razmakom između donjeg i gornjeg kreveta, tako da gornji krevet zapravo neće biti previsok.

Kreveti na kat nam nisu dolazili u obzir; svi su mi klinci dosta živi i mislim da se nitko ne bi mogao oduprijeti iskušenju da skače s gornjeg kreveta (uključujući najstariju)

Milina avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Super su...

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
    mi imamo poviseni krevet flexa, ona visina s toboganom.

tesko se namjestavaju plahte na tim krevetima, tesko mi je stajat pored kad mu citam pricu, jednom se usred noci spustio po toboganu, ne igra se ispod, ide mi nazivce stalno vadenje krupnih igracki koje stoje ispod kreveta kad usisavam itd... i ne moze se niko uvuc malo u krevet s djetetom ako ima problema sa zaspivanjem.

tako da ja ne bi vise takav visoki krevet, al se mm-u ne da opet to raskapat pa cekamo neku priliku za selidbu ili nesto slicno, da bude jednim udarcem dvije muhe

ako nije sila, ja bi radije niski krevet ili neki s ladicama ispod. ali flexa je super sistem jer se moze sklapati i rasklapati po potrebi, visoko, nisko, sta ti u kom trenutku pase
    Pa mi imamo isti taj krevet, i zadovoljni smo, ček...a zašto niste spustili krevet, a znaš da to nije isključivo povišeni krevet, nego može biti i skroz nizak, ili na toj nekoj srednjoj visini, ovisi samo koje nastavke stavljaš/skidaš, a i ograda se isto tako može skinuti ?

To montiranje/demontiranje traje valjda nekih 15min.Mi smo trenutno na srednjoj visini, a dole se igra (140cm je visok), kad je bio manji imao je onaj dekor, kao dvorac, a sad mu je shema da nema ničeg, već ispod drži ogromnu kutiju sa legicama i slaže ih tamo.
    Kad je krevet skroz dole, ispod su dvije velike ladice na izvlačenje (ima i opcija sa drugim krevetom, bar mi se čini da je tako) i to super izgleda.
    Jedina zamjerka, Flexino drvo je dosta mekano, pa je i prilično osjetljivo na udarce.

ivez051 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kod nas je na žalost, krevet na kat sa radnim stolom ispod kad krene u školu) jedina opcija, u protivnom se malecka neće moći okrenuti u sobici - 2 x 3 m. Krevet bi bio na nekoj srednjoj visini. Nisam baš oduševljena s krevetom na kat, ali ne vidim drugu mogućnost, ako netko ima prijedloga za uređenje tako male sobice, bit ću zahvalna. Za sada se dvoumimo oko Hespa Funky, Flexe i stolara koji bi radio po mjeri. Za ormare kvaliteta mi nije presudna, ako budu po dimenzijama pasali Ikeini - zakon, ali za krevet mi je važno da je kvalitetan. Obavezno prije spavanja u krevetu čitamo slikovnice i pričamo, pa mi je bitno da je izdržljiv, da može podnijeti težinu dvije osobe (a ja baš nisam sitne građe 70 kg). Unaprijed zahvaljujem na prijedlozima.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

flexa ispunjava sve zahtjeve koje zelis. za hespo ne znam, jer ga nemam.

ivez051 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Sad sam gledala cijene u Flexinom katalogu i slabo mi je došlo, klasičan krevet na kat bez tobogana i sličnih fora je cca 700 - 800 eura
    Je li to moguće??nadam se da sam nešto krivo vidjela. Znate li koja mu je cijena kod nas i gdje se može kupiti? Mi smo u Rijeci.

ivez051 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

http://www.kika.com/hr/katalog/m/dje...62/krov-mogli/

Ovo mi izgleda super, nema straha od ispadanja s kreveta. Ne znam doduše koliko je praktično, ali...

Anemona avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj ivez051 prvotno napisa Vidi poruku
    http://www.kika.com/hr/katalog/m/dje...62/krov-mogli/

Ovo mi izgleda super, nema straha od ispadanja s kreveta. Ne znam doduše koliko je praktično, ali...
    Meni je ovo prekrasno, ali nebih nikad kupila, to mi je kao da spavaš u lijesu.
    Volim da je iznad kreveta sve prozračno.
    Ja sam u nekakvom naletu hormona kupila malome dječju sobu s onim mostom ormara iznad kreveta. Ne znam gdje mi je bila pamet.
    To je totalno nepraktično.
    Prije nego će se seliti u svoju sobu, mislim to presložiti nekako.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

evo prepisujem s racuna od 29.12.2011.
    krevet 90x200 1292,68 kn
    zastitan ogradica 197 cm 324,39 kn
    nogice 10 cm 179 kn (unutra su 4 nogice da ne bude zabune)

madrac nismo uzeli flexin, jer mi sene cine bas dobar ali znam da je 999,00 kn
    e sad koliko dodju one vise noge ne znam i koliko dodju ljestve isto en znam, ali se sjecam da kad smo to kupovali prije 3 godine da nije bilo nista enormno skupo.

inace flexu mozes kupiti u ZGB u kiki i u lesnini. oba ducana koliko ja znam imaju i u rijeci. i ono sto je zgodno pratiti kad na te programe imaju snizenje. jer na flexu imaju snizenje bar od 15% jednom godisnje, a znaju imati i 20%

ivez051 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Huh, sad mi je lakše, to je zbilja ok cijena, Kika mi je blizu kuće pa ću pitati.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

to je bila moja ideja i zelja. no kad sam vidjela cijene u kiki, odustali smo. sami stupovi i ograda i lojtre...ko novi krevet.
    tako da smo kupili fleksa krevet, brlog ima sa strane (do tada joj je kinderbet bio brlog. to je bila jedina funkcija kinderbeta, uz prostor za odlaganje cistog vesa koji ceka peglanje). kad drugo dijete bude dovoljno veliko da se preseli, onda cu kupiti nosace i jos jedan krevet. zato i jesam uzela flexu da bi bila sigurna da cu i za 5 godina moci obican krevet apgrejdati u krevet na kat.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Klinci su željeli krevet na kat ali ni u jednom trenu nije za mene bio opcija-naravno kao prvo radi ozljeda a kao drugo vizualno jako zatvara prostor.Idealno rješenje je bio krevet koji se izvlači,a ovaj drugi je malo povišen.Nema padanja niti skakanja

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mondu prvotno napisa Vidi poruku
    Pa mi imamo isti taj krevet, i zadovoljni smo, ček...a zašto niste spustili krevet, a znaš da to nije isključivo povišeni krevet, nego može biti i skroz nizak, ili na toj nekoj srednjoj visini, ovisi samo koje nastavke stavljaš/skidaš, a i ograda se isto tako može skinuti ?

To montiranje/demontiranje traje valjda nekih 15min.Mi smo trenutno na srednjoj visini, a dole se igra (140cm je visok), kad je bio manji imao je onaj dekor, kao dvorac, a sad mu je shema da nema ničeg, već ispod drži ogromnu kutiju sa legicama i slaže ih tamo.
    Kad je krevet skroz dole, ispod su dvije velike ladice na izvlačenje (ima i opcija sa drugim krevetom, bar mi se čini da je tako) i to super izgleda.
    Jedina zamjerka, Flexino drvo je dosta mekano, pa je i prilično osjetljivo na udarce.
    ma nisam se dobro izjasnila, znam da moze biti i nizak (i bio je takav prve 2 godine, pa smo s toboganom mislili navuc dijete da spava u njemu. al ni to nije proslo, al nije tema)

hocu reci da je meni poviseni krevet nepraktican, a uvijek mi se to prije cinilo jako prakticno.

ali je flexa krevet jako dobar izbor bas zato sto se moze mijenjati visina i raditi razne kombinacije.

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

kad vidim da i sa njenih skoro 6 lijezemo s njom, zamisljam kako bi to izgledalo da je na katu

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Evo mi smo kupili i platili ovo
    http://www.kenda-namjestaj.com/bussy-krevet-na-kat.html Čekam dostavu, a za zaštitu da ne padne sa kreveta u strop idu 3 krabina i mreža vezana za ogradicu na više mjesta. to bi trebalo izgledat estetski jako lijepo. Slikat ću na kraju i stavit. Krevet je mrak, a ima mjesta za još jedno pa kad naša princeza dobije pojačanje da smo spremni.
    Inače ovo riješenje sa karabinima kojih ima ukrasnih i u boji i mrežama i raznim ogradama sam vidjela kod nekoliko frendova. Svima ga je stavljao frend koji ima firmu za visinske radove tako da su krevetni savršeno sigurni, a bude i lijepo. Padovi nemogući, recimo.

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

http://www.google.hr/imgres?start=20...429,r:23,s:209

Karabin za u strop ,a 6 mjesta. Mi imamo ovakve samo zelena i spremni su za 6 pozicija 4 u stranice i 2 bočno.
    Posljednje uređivanje od nenaa : 14.03.2012. at 09:42

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Mi smo malo razmišljali kako ćemo dogodine kad N kreće u školu, trebat će svoj kutak a seka će biti tu. Obzirom da imamo 2 dječje sobice, ovu njenu bi ostavili malenoj i pretvorili više u igraonicu jer nam žao oslikane zidove dirati a nju bi preselili u drugu i usput računamo da bi se jednog dana i seka pridružila na spavanju pa u glavi imamo nekako ovakvu sliku ali s manje ormara a više polica recimo
    http://www.miauu.com/colorful-comfy-...le-study-desk/
    N će imati preko 6 pa računam da će moći gore, iako bi isto visočiju zaštitnu pregradu stavila, donji krevet će za početak služiti kao kauč dok se seka ne odluči seliti iz naše sobe.
    Razlog zašto toliko unaprijed razmišljamo je višak slobodnog vremena kod mene i psihička priprema kod MM-a jer on došao na ideju da bi probao to sam sklepati pa sretno nam bilo

emira avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Kupili smo Flexine krevete ne kat i sad još moramo uzeti madrace. Teta u Kiki nam je rekla da je klincima praktički svejedno kakav im je madrac jer oni svojom kilažom ne opterećuju madrac toliko da bi im trebao neki uber kvalitetan madrac. Naravno ne bih htjela kupiti nešto što će se raspasti za pola godine, ali me zanima koje madrace ste uzeli? Da li sa oprugama, od PU pjene ili kakve već a da su optimalni za klince od 3 i 6 godina?

ivez051 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Bila sam pitati u Kiki kod nas u Rijeci i skroz se šokirala. Čovjek mi je izračunao cijenu za Flexin krevet 90 x200, zaštitnu ogradicu, nogice (za visinu 140 cm) i ljestve 3.750 kn Da bude stvar bolja, to je cijena s popustom od 15%, jer do 01.04. traje akcija na Flexu. Kako je moguća takva razlika u cijeni??Mislim da ću početi gledati na Njuškalu oglase....
    i

nenaa avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Nakon što je došao naš Bussy i mi ga složili. Toplo preporučujem kenda web shop. Cijene su presmješne i to sa podnicom. Znam da će zvučati kao propaganda...ne radim u Kendi...haha nego sam tako emotivno oduševljena sa svime, od cijene...dostave...kvalitete... Ljudi na telefonu preljubazni. Toliko smo lutali po salonima i isto su nam zaračunavali neke bjesne cifre za par dasaka, naravno po super cijenama sa veeeelikim popustima...i start cjenama od 3000-4000 tisuće. Da padneš u nesvjest.
    http://www.kenda-namjestaj.com/spavanje/dje

http://www.kenda-namjestaj.com/spavanje/kreveti

A Isa je odmah preselila u krevet i evo već 4 noć kategorički odbija doć u naš. Ne želi ni ujutro na maženje.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •