Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 167

Tema: Perilica/sušilica

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno Perilica/sušilica

Budući da nisam našla već otvoreni topic sa istim imenom (a znam da se o tome pisalo već nekoliko puta) otvaram novi. DAkle, mislim da bi s novim bebaćem uskoro mogla narasti hrpa prljavog/čistog veša i užasavam se zime i kiše i silnih sušila po dnevnom boravku i sobi.....zbog pomanjkanja prostora definitivno ću se morati odlučiti na perilicu/sušilicu u jednom. To mi se ustvari uopće ne sviđa jer koliko se sjećam svi koji imaju u jednom p/s moraju osušenu robu peglati. Ja se ježim od pegle i bježim od nje ko od vraga.... ...pa me zanima vi koje imate p/s skupa koja je marka dobra tj. koja najmanje/po mogućnosti uopće ne gužva.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

podižem

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

imam Zanussi i jaaako sam zadovoljna.
    sto se guzvanja tice, sve zavisi od temp. susenja i kolicine vesa. ne ocekuj da ce ti u jednoj turi osusiti cijelu masinu bijelog vesa, mora se poloviti.

ali zato ves bude mekaniji, mirisniji i gotovo pa ispeglan kad izadje

btw. ja susim gotovo sve, samo odabirem blage temp. za sareni ves.

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Jasno mi je da u isti bubanj ide manja količina robe za sušenje i nema veze ako moram i u dva puta osušiti robu....bitno je da ne moram peglati!! Dakle, Zanussi...koliko si ju platila i koji je model točno?

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

onda ok.
    cijena je bila oko 4000kn, tacnije nekih 480 eura, a model mislim ima samo oznaku po broju obrtaja bubnja - 1002.

ali pogledacu ima li jos koja oznaka

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mislim da je to ova....http://www.propero.hr/product_info.p...oducts_id=1621
    ....thanks

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Znači, pamučne majice mi neće izgledati ko da me krava žvakala.....

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj Nani prvotno napisa
    Znači, pamučne majice mi neće izgledati ko da me krava žvakala.....
    Hoce ako ti ostanu nekoliko dana u susilici (kao meni)

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

hehhehehe anchi
    Ne može se to meni dogoditi jer se roba pere skoro svaki dan....zato se i bojim šta će biti kada još jedan bebač dođe...najbolje da stavim mašinu u spavaću umjesto noćnog ormarića pa da i tijekom noći mogu hendlati oko robe.....

wewa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Nani prvotno napisa
    jeste, to je ta, ljubav moja! :hehehehe:

i ne, nece ti majice biti izguzvane, ako ih izvadis iz susilice dok su jos tople (sto ce reci, cim se zavrsi susenje).

btw. ja ovu svoju ljubav maksimalno maltretiram, narocito zimi; nedjeljom, kad je jeftina tarifa, radi pa skoro 10-tak sati u komadu: pere/susi/pere/susi...

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

...i ja se već zaljubljujem....:smajlić koji zaljubljeno/strastveno gleda u mašinu:

Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

anchi, koju ti imaš?

anchi pp avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Candy, najjednostavnija i najjeftinija, ali samo susilica.

zibba avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja bi htjela nabaviti i perilicu i sušilicu, ali nemam mjesta za oboje, tako da ću morati uzeti u jednom. Rečeno mi je da problem nastane ako se pokvari jedno onda ni drugo ne radi. Da li je to istina ili nije? Po ljeti imam gdje sušiti veš, ali zimi je koma, suši se po 3-5 dana s obzirom da je mašina na 400 okretaja. Najčešće još voda kaplje s rublja, katastrofa.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Svaka sušilica ima mogućnost da stoji na perilici. Istina je da si stvoriš mali neboder u kupaonici, ali funkcionalno je. Ja imam tako (jer mi je kupaonica minijaturna) i nemam nikakvih problema. Samo ne prakticiram da rade obje u isto vrijeme.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi imamo Whirlopool, 1200 okr/min => perilica-suslilica!
    Cijena je bila negdje oko 4.000,00kn (prije 1,5god)
    I jako smo zadovoljni! :D :D
    Naravno, mana susilica je sto mozes susiti samo pola kapaciteta bubnja,
    znaci oko 2,5l!
    I dosta dugo traje susenje cistog pamuka, dok se mjesavine i sintetika super brzo suse!
    Rublje bude fino mekano, fluffy! 8)
    U svakom slucaju nama se isplatila zbog brda platnenih pelena uz brdooo ostalog rublja! Kod nas svaki dan jedna perilica robe!
    Pa kad je razdoblje kise, to je za poludit' !! Fizicki nemamo kamo sa toliko
    mokrog rublja!

india avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

mi smo prije 2 mjeseca kupili candy perilicu/sušilicu kojoj je kapacitet 5 kg pranja ali i 5 kg sušenja što je super jer punu mašinu i osuši u jednom cugu pa ne moram razvlačiti stvari 2x. malo je veš zgužvaniji negošto sam se nadala (pa moram peglati koju maju više) - to je valjda jedina mana kapaciteta šušenja od 5kg - više veša, više zgužvano. cijena 5.300 kn

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj india prvotno napisa
    mi smo prije 2 mjeseca kupili candy perilicu/sušilicu kojoj je kapacitet 5 kg pranja ali i 5 kg sušenja što je super jer punu mašinu i osuši u jednom cugu pa ne moram razvlačiti stvari 2x. malo je veš zgužvaniji negošto sam se nadala (pa moram peglati koju maju više) - to je valjda jedina mana kapaciteta šušenja od 5kg - više veša, više zgužvano. cijena 5.300 kn
    ograniči minutažu sušenja i sve 5 ja imam isti stroj, ništ ne moram peglati, ponekad se samo zalomi koja majičica

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

I ja imam istu candy, hoće li ikada prestati smrdjeti po spaljenoj gumi kad suši?

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Neće 8)

india avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Citiraj mamazika prvotno napisa
    I ja imam istu candy, hoće li ikada prestati smrdjeti po spaljenoj gumi kad suši?
    dakle i vaše "fino mirišu"??!!! ja mislila da je to zato što je još nova, zato što je krivi omekšivać, zato što... enivej, čini se da sve ostale imaju sposobnost pretvoriti veš u suho-mirišljavo, al ova ne... bed :/

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Moja je Gorenje (samo sušilica) i bez mirisa! Ali mi se čini da proizvodi neku sitnu prašinu kad suši

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

To su mucice od veša.
    Samo sušilice vjerojatno nemaju gumu, bar ne onako veliku (jer nema tekuće vode unutra) - meni smrdi i kad samo pere, ako je na iskuhavanju. Ali i stara gorenjka je smrdila. Guma je guma, nema spasa.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ma neka. Dokle god je ona učinkovita kao što je, može i smrditi-dobra je!!! Ja sam se preporodila kako je imam

cekana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

i ja!!! :D a tek veš što je mekani i peleneeee :D

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Vi koje imate Candy 5+5, jel bučna jako ta mašina?

Jel postoji još neka na tržištu 5+5?

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ja imam Ariston p/s i ne znam šta bi rekla za nju. Generalno, nisam zadovoljna, odnosno, očekivala sam više. Ova moja pere 5 kg, suši 4, kg. Kad sušiš 4 kg, roba izađe sva zgužvana...ali, kad je toplu složiš, "popegla" se sama od sebe. Mene najviše nervira miris, odnosno smrad osušene robe koji smrdi onako, na paljevinu, niti mi je roba mekana kako neki opisuju biće da sam ja nesposobna .
    Ipak, koristim je zimi, kad ima puno kiše, al jedva čekam da crkne da imam izgovora za kupiti novu.
    E da, nisam zadovoljna niti kako pere, toliko "zavija" (kao da uzlijeće avion) da je moram paliti samo preko dana, jer inače ne možemo spavati.
    Da sam imala novaca, kupila bih Miele, ovako...

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Mi imamo tu Candy masinu, generalno sam zadovoljna. Ves se opere osusi i ne moram nista prebacivati i cekati da bude gotovo. sve isprogramiram u jednom. vec sam naucila koliko mi za sta treba.
    Sto se tice buke meni je bucna, jer sam s njom zamijenila super masinu, ali zbog BeBe-a smo uzeli ovu s/p. Uzima dosta glasno vodu pa nocu imamo osjecaj kao da je pukal cijev i da ce poplava, no mi imamo sobu odmah uz kupaonu u kojoj se nasa Mare nalazi, izolacija zvuka je katastrofa tako da nama smeta nocu i vrti se iskljucivo danju.
    Sto se tice smrada nama je otisao i ne smrdi vise, a zbog toga sam zvala i servis jer mi je bilo sumnjivo, pa mi frajer objasnio da dok se ne spali neki premaz smrdit ce, ali kako je cesto koristimo otisao nesretni premaz relativno brzo, a za bucno uzimanje vode samo mi je rekao: a gospodjo znate to je takv stroj.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Imamo sušilicu od Gorenja.Piše da suši sve od vune, svile do pamuka, no ja se ne usudim, pa sušim samo pamuk i šarenu robu iz H&M.
    Hrvatske, šarene stvari na žalost nemaju nikad oznaku za sušilicu( srednji vijek), pa pamuk sušim, no drugo ne.Mislim da sušilica dosta uništi robu, vidi se već nakon 4-5 sušenja(od tuda i one silne vatice koje skidaš s njenih vrata), pa mi sušimo u njoj samo preko zime.Čula od par cura da nisu zadovoljne kombinacijom 2 u 1, nego bolje kupiti odvojeno.Paziti da mašina ima barem 1000 okr/ min, inače sušilica neće napraviti svoj posao.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

mi smo zbog pamučnih pelena koje namjeravamo koristiti prodali staru mašinu sa 400 o i kupili zanussi perilicu-sušilicu sa 1000 o. pere odlično, čak sam jednom zaboravila staviti deterdžent i oprala je savršeno hlače prljave od betona. ima mogućnost poranja na 650 o. i to mi je isto dovoljno. nije jako zgužvano ni na 1000 o, samo se roba mora dobro otresti.sušilicu još nisam probala. ciklus pranja - pamuk - traje 2 h

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj kate prvotno napisa
    Vi koje imate Candy 5+5, jel bučna jako ta mašina?

Jel postoji još neka na tržištu 5+5?
    Bučna je kod pranja, kod sušenja nije. Mi to rješavamo tako da peremo dok je M. budan, a sušimo poslije, za vrijeme jeftinije struje. Dobro suši, roba je mirisna i mekana, a i speglana, pod uvjetom da se složi odmah nakon sušenja.

chicca

Početno

perilica/sušilica candy: ŽALI BOŽE PARA!!! Ne dao Bog nakon osušenih pelena staviti prati mužev pulover ili čarape. Sve na točkice i to bijele na tamnoj podlozi... A tek njegov komentar!!! Ili jedno ili drugo zajedno nikako jer ima više štete nego koristi. Barem Candy za ostale ne znam.

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Ja imam Zanussijevu i bila sam zadovoljna tek možda prvu godinu. Nakon te godine uopće više nije sušila do kraja i uvijek je veš bio vlažan, bez obzira što sam produživala minutažu i smanjivala veš, očistila filtere....Sad je koristim samo ako nekom hitno treba baš neka stvar, pa stavim samo tu jednu. Mislim da sušilica i mašina u jednom nisu neko rješenje, ali svi koji imaju samo sušilicu, jako su zadovoljni. Ako se nema prostora za oboje, meni je u dućanu trgovac preporučio neke amortizere koji se stave na veš mašinu, pa onda sušilica može na nju, šteta što ga onda nisam poslušala. Ovako sad imam nešto što sam puno platila, a uopće ne koristim.

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja imam Končar 1200 inox perilica/sušilica i do sada (cca1,5g) se pokazala izuzetno dobrom

casper avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sad isto moram kupiti kombiniranu.
    U prvi tren mi se sviđala Končareva.
    Sad sam vidjela Ariston. Sviđa mi se jer pere 5, a suši 4 kg.
    Kak vam se to čini?

Nice, ajde još malo hvali Končarevu, možda se predomislim :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja imam elektrolux p/s. sta ja znam, u biti ju rijetko koristim, mislim za susenje. isto mi guzva (valjda ne znam dobro pogodit vrijeme/temp/okretaje), pa mi se cini da mi mm kosulje unistava...al sad ste me zagolicale, mozda ju opet pocnem proucavati, sta je je, olaksalo bi mi.

ja sam zapravo htjela pitati koristite li omeksivace za robicu od klinaca. mozda bi mi s tim bilo super, al dosad, 2 god, nisam koristila.

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ja sam također bila između Aristonove i Končareve ali kada sam ju kupovala Aristonova je bila punno skuplja (iste jačine i klase) pa sam se odlučila prema cijeni.
    U Končarevu nažalost ne stane 4 kg veša nego 3kg ali ne bunim se, stvarno me dobro služi.
    Znam da ti nisam puno pomogla ali i ja sam se teško odlučila između te dvije :/

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Ja imam onu Candy 5+5, ali stvarno rijetko sušim svih 5 kg veša jer dugo traje i jako se zgužva. Tako da to nije neka značajna prednost.

wana avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj casper prvotno napisa
    Sad sam vidjela Ariston. Sviđa mi se jer pere 5, a suši 4 kg.
    Kak vam se to čini?
    casper, casper, ne čitaš dobro 8)
    Ja sam pisala o toj Ariston, pogledaj...da sad kupujem, bila bi Electrolux ili (Miele al nema love)

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj chicca prvotno napisa
    perilica/sušilica candy: ŽALI BOŽE PARA!!! Ne dao Bog nakon osušenih pelena staviti prati mužev pulover ili čarape. Sve na točkice i to bijele na tamnoj podlozi... A tek njegov komentar!!! Ili jedno ili drugo zajedno nikako jer ima više štete nego koristi. Barem Candy za ostale ne znam.
    Imam perilicu/sušilicu Miele i na uputi piše da se poslije svakog sušenja treba isplahnuti perilica.Možda je i kod tebe to tako.

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

mi imamo bosch i sve je super za sada malo zgužva robu al ako je odma izvadis bude super

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj nika612 prvotno napisa
    ja sam zapravo htjela pitati koristite li omeksivace za robicu od klinaca. mozda bi mi s tim bilo super, al dosad, 2 god, nisam koristila.
    Meni je kod sušilice prednost baš to što i kad se zalomi da nemam omekšivaća, tako osušen veš (treba paziti da se ne presuši) može proći.

A inače, od nedavno koristim omekšivaće i za H. robicu.

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Darijae, ajde malo još ishvali svoju Boschicu,
    trenutno sam i ja u fazi kupovanja perilice/sušilice u komadu
    pa mi je baš ona zapela za oko.

Jel bučna?
    Za gužvanje me nije briga. Ja odmah izvadim i složim pa nek teta pegla.

Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Citiraj Mondu prvotno napisa
    Citiraj chicca prvotno napisa
    Imam perilicu/sušilicu Miele i na uputi piše da se poslije svakog sušenja treba isplahnuti perilica.Možda je i kod tebe to tako.
    I ja sam primijetila te mucice poslije bijelog veša, naročito ako sušim na skroz suho. Obriše se sa krpicom (tzv. "trulex").

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

nije bučna ali ima neki piskupavi zvuk kojeg ja ne cujem uz zatvorena vrata prije smo imali gorenje i ponekad bi mi se činilo da će mi u sobu uč kako bi lupala

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Ja imam odvojene perilicu i sušilicu Gorenje već pet godina. I potpuno sam zadovoljna. Ništa ne smrdi :? Veš nakon sušenja treba izvaditi i složiti, a traperice prije sušenja rastresti i to je to! Peglam jedino košulje. Kažu da je kod aparata dva u jedan veća mogućnost kvara, pa mislim da je bolje kupiti dva aparata i složiti ranije spomenuti tornjić. Nije baš lijep, ali je svakako funkcionalan.

casper avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj india prvotno napisa
    taman naletila na tu tvoju iiiiiiii zaljubila se na prvi pogled
    sviđa mi se jako jako.
    samo mi se čini da je valjda najskuplja na tržištu.
    jel stvarno vrijedi tih para?

reci da, reci da

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja nemam mjesta za složiti tornjić.
    Moram 2 u 1.

kate avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Candy CLD 135Šta treba imati da bi se sušilica stavila u funkciju?

Davor avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

Hmmm... Candy, ta sigurno ima puno veći WAF od ostalih kvaliteta.

Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •