Pokazuje rezultate 1 do 41 od 41

Tema: Kakav krevet za dijete?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

mi imamo poviseni krevet flexa, ona visina s toboganom.

tesko se namjestavaju plahte na tim krevetima, tesko mi je stajat pored kad mu citam pricu, jednom se usred noci spustio po toboganu, ne igra se ispod, ide mi nazivce stalno vadenje krupnih igracki koje stoje ispod kreveta kad usisavam itd... i ne moze se niko uvuc malo u krevet s djetetom ako ima problema sa zaspivanjem.

tako da ja ne bi vise takav visoki krevet, al se mm-u ne da opet to raskapat pa cekamo neku priliku za selidbu ili nesto slicno, da bude jednim udarcem dvije muhe

ako nije sila, ja bi radije niski krevet ili neki s ladicama ispod. ali flexa je super sistem jer se moze sklapati i rasklapati po potrebi, visoko, nisko, sta ti u kom trenutku pase
    Posljednje uređivanje od meda : 30.01.2012. at 11:06

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj meda prvotno napisa Vidi poruku
    mi imamo poviseni krevet flexa, ona visina s toboganom.

tesko se namjestavaju plahte na tim krevetima, tesko mi je stajat pored kad mu citam pricu, jednom se usred noci spustio po toboganu, ne igra se ispod, ide mi nazivce stalno vadenje krupnih igracki koje stoje ispod kreveta kad usisavam itd... i ne moze se niko uvuc malo u krevet s djetetom ako ima problema sa zaspivanjem.

tako da ja ne bi vise takav visoki krevet, al se mm-u ne da opet to raskapat pa cekamo neku priliku za selidbu ili nesto slicno, da bude jednim udarcem dvije muhe

ako nije sila, ja bi radije niski krevet ili neki s ladicama ispod. ali flexa je super sistem jer se moze sklapati i rasklapati po potrebi, visoko, nisko, sta ti u kom trenutku pase
    Pa mi imamo isti taj krevet, i zadovoljni smo, ček...a zašto niste spustili krevet, a znaš da to nije isključivo povišeni krevet, nego može biti i skroz nizak, ili na toj nekoj srednjoj visini, ovisi samo koje nastavke stavljaš/skidaš, a i ograda se isto tako može skinuti ?

To montiranje/demontiranje traje valjda nekih 15min.Mi smo trenutno na srednjoj visini, a dole se igra (140cm je visok), kad je bio manji imao je onaj dekor, kao dvorac, a sad mu je shema da nema ničeg, već ispod drži ogromnu kutiju sa legicama i slaže ih tamo.
    Kad je krevet skroz dole, ispod su dvije velike ladice na izvlačenje (ima i opcija sa drugim krevetom, bar mi se čini da je tako) i to super izgleda.
    Jedina zamjerka, Flexino drvo je dosta mekano, pa je i prilično osjetljivo na udarce.

ivez051 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Kod nas je na žalost, krevet na kat sa radnim stolom ispod kad krene u školu) jedina opcija, u protivnom se malecka neće moći okrenuti u sobici - 2 x 3 m. Krevet bi bio na nekoj srednjoj visini. Nisam baš oduševljena s krevetom na kat, ali ne vidim drugu mogućnost, ako netko ima prijedloga za uređenje tako male sobice, bit ću zahvalna. Za sada se dvoumimo oko Hespa Funky, Flexe i stolara koji bi radio po mjeri. Za ormare kvaliteta mi nije presudna, ako budu po dimenzijama pasali Ikeini - zakon, ali za krevet mi je važno da je kvalitetan. Obavezno prije spavanja u krevetu čitamo slikovnice i pričamo, pa mi je bitno da je izdržljiv, da može podnijeti težinu dvije osobe (a ja baš nisam sitne građe 70 kg). Unaprijed zahvaljujem na prijedlozima.

meda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Mondu prvotno napisa Vidi poruku
    Pa mi imamo isti taj krevet, i zadovoljni smo, ček...a zašto niste spustili krevet, a znaš da to nije isključivo povišeni krevet, nego može biti i skroz nizak, ili na toj nekoj srednjoj visini, ovisi samo koje nastavke stavljaš/skidaš, a i ograda se isto tako može skinuti ?

To montiranje/demontiranje traje valjda nekih 15min.Mi smo trenutno na srednjoj visini, a dole se igra (140cm je visok), kad je bio manji imao je onaj dekor, kao dvorac, a sad mu je shema da nema ničeg, već ispod drži ogromnu kutiju sa legicama i slaže ih tamo.
    Kad je krevet skroz dole, ispod su dvije velike ladice na izvlačenje (ima i opcija sa drugim krevetom, bar mi se čini da je tako) i to super izgleda.
    Jedina zamjerka, Flexino drvo je dosta mekano, pa je i prilično osjetljivo na udarce.
    ma nisam se dobro izjasnila, znam da moze biti i nizak (i bio je takav prve 2 godine, pa smo s toboganom mislili navuc dijete da spava u njemu. al ni to nije proslo, al nije tema)

hocu reci da je meni poviseni krevet nepraktican, a uvijek mi se to prije cinilo jako prakticno.

ali je flexa krevet jako dobar izbor bas zato sto se moze mijenjati visina i raditi razne kombinacije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •