Pokazuje rezultate 1 do 50 od 87

Tema: Pristojno i nepristojno

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Bodulica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Citiraj Pepita prvotno napisa Vidi poruku
    Kod nas u Dalmaciji nitko ne govori pi.pek

Ma bez daljnjeg ne opravdavam, ali nekako, ja mu ne bi dala jedan.
    Dijete tu riječ čuje, u prostotama naravno, ali čuje.
    laura29 vjerojatno si u pravu.
    Ma Pepita, ne razumu oni nas Dalmatince.

Nama je zabeštimati ka reći dobar dan.

Moja pokojna nana (baka) je pod psovkom smatrala samo spominjanje Boga, sve ovo ostalo su bile uzrečice iako ih nije često koristila.

Mi u obitelji priznajem dosta psujemo, spominjanje spolnih organa nam nije nikakav tabu, samo se zna gdje je to primjereno, a gdje nije. Znači, doma smo bez cenzure, a vani se zna kakvo ponašanje priliči...
    Tako nekako gledam i na ovaj primjer s djetetovim crtežom. Ako mu je to tolika fora i smiješno, neka crta kući, a u školi ne i riješen problem. Ionako će ga brzo to proći

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj Bodulica prvotno napisa Vidi poruku
    Ma Pepita, ne razumu oni nas Dalmatince.

Nama je zabeštimati ka reći dobar dan.

Moja pokojna nana (baka) je pod psovkom smatrala samo spominjanje Boga, sve ovo ostalo su bile uzrečice iako ih nije često koristila.

Mi u obitelji priznajem dosta psujemo, spominjanje spolnih organa nam nije nikakav tabu, samo se zna gdje je to primjereno, a gdje nije. Znači, doma smo bez cenzure, a vani se zna kakvo ponašanje priliči...
    Tako nekako gledam i na ovaj primjer s djetetovim crtežom. Ako mu je to tolika fora i smiješno, neka crta kući, a u školi ne i riješen problem. Ionako će ga brzo to proći
    Ja nisam htjela ovo napisati, ali potpisujem od riječi do riječi.
    Bodulica nisam znala kako da objasnim da se u Dalmaciji mnogo beštima i da se psovke čuju na svakom kantunu, a što si rekla ona riječ sa k... se samo ne čuje u crkvi, na sudu i sličnim mjestima
    Mi ne psujemo baš previše, ali odmakne se i svjesna sam štetnosti za svoje dijete, ali jednostavno ponekad pobjegne i ne mogu vratiti nazad napravljeno.
    Meni se čini da smo mi splićani po tom pitanju najgori

U svakom slučaju, moram potpisati Marnu i njen post. Ustvari to je upravo točno i onako kako treba biti...ALI...ipak mi je bilo žao djeteta. Po meni bi jedna dobra opaska bila mnogo primjerenija, jer dijete je samo umjesto k... trebalo reći penis, možda je u onom žaru odgovaranja za ocjenu jednostavno ispustio ono ružnije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •