Pokazuje rezultate 1 do 31 od 31

Tema: Kupnja kuće, molim savjet oko detalja

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Užas znači sve poslikat potpisat se i mi i oni na svaku slikicu i papir da se osiguramo da nam ne nestane sve iz stana . Nego vidim da imate iskustva naime mi kupujemo stančić po prvi put pa svaki savjet dobro došao, Mene zanima kako ste vi riješili pitanje režija ,gruntovno mi jasno da odem tamo i tražim ispis vlasničkog lista za nedaj bože al recimo plinara , elektra ,jeste tražili njihove račune i hodali po dotičnim ustanovama i nekidan slučajno naletim na podatak da zgrade moraju imati energetski certifikat. Na kraju nije mi ni jasno što je to? pomagajte......

rosa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Citiraj Goga002 prvotno napisa Vidi poruku
    Užas znači sve poslikat potpisat se i mi i oni na svaku slikicu i papir da se osiguramo da nam ne nestane sve iz stana . Nego vidim da imate iskustva naime mi kupujemo stančić po prvi put pa svaki savjet dobro došao, Mene zanima kako ste vi riješili pitanje režija ,gruntovno mi jasno da odem tamo i tražim ispis vlasničkog lista za nedaj bože al recimo plinara , elektra ,jeste tražili njihove račune i hodali po dotičnim ustanovama i nekidan slučajno naletim na podatak da zgrade moraju imati energetski certifikat. Na kraju nije mi ni jasno što je to? pomagajte......
    Mi smo kupili stan prije 8 godina,sami smo išli provjeravati stanje plaćenosti svih režija. Nešto je bilo otišlo u zastaru (mislim da toga danas više nema,nego ide ovrha),ali onda je bilo tako.
    Lik smeće i vodnu naknadu uopće nikad nije platio,bilo je puno duga na vodi također. Sve što mu nisu mogli "iskopčati" nije plaćao.

Obavezno provjeri da stan nema otkup!

Mi smo našem našli prije potpisivanja ugovora i isplate preko 10 000kn dugova pa smo se dogovorili da nam za taj iznos umanji cijenu stana i kasnije smo sve sami poplaćali pri prebacivanju računa na sebe.

Naša zgrada je stara 30 godina,nema govora o nikakvom energetskom certifikatu,to ćemo možda/vjerojatno tek trebati raditi,za sad toga nema ni u planu.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •