sto da radim s knjigama koje vise ne zelim?
koga nazvati? knjiznice? kako?
a vhs kazete s crticima?
sto da radim s knjigama koje vise ne zelim?
koga nazvati? knjiznice? kako?
a vhs kazete s crticima?
stavi tu na burzu, sad ce proc amalthea i sve kupit od tebe![]()
vhs crtice mozes u videtoekama presnimiti na dvd ako nisu originali... tu kod nas je 20 kn sat snimanja
ma ima toga puno previse, a i stvarno svakojakih naslova, ne znam koliko je amalthea kriticna, ali mislim da ne bi nasla nis zanimljivo...
a crtici, videoteka nam je iza ugla, i vise je ritualno zanimljiva nego zbog crtica. nista nije tako vrijedno da bi mi se dalo presnimavati. ako netko hoce na dar, za vrtic-igraonicu-susjedstvo, nek se javi
moze meni lista crtica (na mejl ili pp) pliz?
a ako imas i popis knjiga, moze i to![]()
draga, našem susjedstvu ima mala knjižnica koja vapi za knjigama. ako ti nije bed možda bi njima mogla dati. koliko ih ima cca?
knjižnica medveščak je moju mamu spasila od par kutija knjiga
puros, nije mi problem poslati ni postom, samo ih ne zelim baciti ili spremiti u podrum.
ivy, medvescak, velis? da samo donesem?
ok, ako ima interesa za crtice, popisat cu sve i staviti na forum. ali tek preksutra, kad mm ode na put. procvjetat ce kad se vrati i vidi da ima mjesta u stanu![]()
ja sam definitivno zainteresirana za crtice :D
JA UZIMAM SVE ŠTO DRUGI NEĆE! :D
Možda da se interesiraš u kojoj bolnici za crtiće? Vjerojatno na dječjim odjelima ima poneka televizija i možda još uvijek video uređaj, pa bi im napravila uslugu sa donacijom crtića...
ja sam ih zvala i njima baš trebaju knjige. oni bi ti platili poštarinu, pa eto ako ti nije velika tlaka...ivana7997 prvotno napisa
Može i meni taj pp? Uskoro ću napraviti reviziju knjiga (da mogu spremati nove), pa bih ih voljela pokloniti kome trebaju.
i ja bi popis knjiga
i ja![]()
he! sto sam nasla
cure, te knjige stvarno nisu nesto sto bi vas moglo zanimati.Uhvati ritam
Razmjena knjiga
--------------------------------------------------------------------------------
Počelo prikupljanje starih knjiga koje će se u subotu razmjenjivati
ZAGREB - Višak knjiga i časopisa na hrvatskom i stranim jezicima građani mogu odlagati u prostorijama Hrvatskog društva pisaca u Basaričekovoj ulici, gdje će se u subotu od 10 do 17 sati održati druženje i besplatna razmjena prikupljenih knjiga.
Hrvatsko društvo pisaca stoga poziva sve zainteresirane građane, članove srodnih društava, novinare, studente i učenike da očiste kućne knjižnice, podrume i tavane od viška knjiga i odnesu ih u njihove prostorije, jer će tijekom dana razmjene imati mogućnost besplatno dobiti drugu literarturu. (V. P.)
e, jos nesto
sto mislite, zanimaju li koga stari ikea katalozi? :?
imam negdje od 87 pa do danas, prevelika hrpa
hrcak sam, priznajem
mislim da bi možda kukica bila zainteresirana za te kataloge
i ja bi popis
kako znas da nas knjige ne interesiraju ako ne okacis popis?????????
mene recimo zanima sve na podrucju psihologije(ne nuzno popularne, volim ja i one malo zesce knjige) onda recimo podrucje alternative, medicine i tehnike... o beletristici ne moram ni pricati
ne, knjige definitivno nisu interesantne. npr. pisci iz rijeke i okolice, almanah saveza knjizevnika jugoslavije, kulturni spomenici otoka braca, kozmetika i mi, susret s religijama azije, ljepota tijela by neven corak,ma ono, musaka ali nista fino u njoj
ali evo popisa crtica:
tri musketira
strumpfovi: valentinovo i strumpfeta
kralj dzungle
hlapiceve nove zgode br 1
lucky luke: pero pljuca
asterix i kleopatra
skakavac i pcelica spasavaju svijet
action man - nesto
digimon- nesto
tom i jerry - dugometrazni neki
petar pan
zemlja daleke proslosti - neki br
macak u cizmama
siljina olimpijada
to je cca to.
ja bih ovo ako moze![]()
kralj dzungle
hlapiceve nove zgode br 1
tom i jerry - dugometrazni neki
zemlja daleke proslosti - neki br
asterix i kleopatra
skakavac i pcelica spasavaju svijet
pisci iz rijeke i okolice i kulturni spomenici otoka braca meni zvuči jaako zanimljivo!
emiliy, mogu li ti ja to sljedeci tjedan dovesti na posao?
moze, superivana7997 prvotno napisa
![]()
a ako se nitko ne javi i za ostale crtice, ja uzimam![]()
ma dam ti sve, necu sad to razvoziti po gradu, ili cekati da se netko javi pa voditi evidenciju... uh
ok, tvoji su, zvrcnem te u pon
Uljećem, ali ako nije otišla šiljina olimpijada , ja bi je rado.
I tri mušketira, ako su disneyevi.
Ja navratim kod emily po to, ako emily još radi u Korčulanskoj.
a70vanja, moze, da se i upoznamo konacno![]()
saljem broj moba na pp
Najbolje ti je to odnijeti u najbližu knjižnicu, biti će ti puno ljudi za to zahvalno, a ti ćeš se brzo i jednostavno riješiti knjiga.![]()