Kalkulator u slučaju žene i predugi period detekcije povišene razine kod muškarca s druge strane.
Paz' sad.
Ženu su zaprimili s 2552 nmol/l srebra, što uz 8 mjesečni period uzimanja (tako piše u izvještaju) bi značilo oko 6 litara "koloidnog" srebra od 10ppm dnevno i to bez izlučivanja tijekom cijelog perioda. Tamo piše "422 mL of variable concentration" dnevno. Obzirom da su dokumentirali i pojačano izlučivanje od 615 nmol/L pa ti sam zaključi što je uzimala.
Priča o sirotom muškarcu je više o medicini nego o srebru. Siromah se liječio od raka prostate Bicalutamide-om. Navodno je sam proizvodio "koloid", ali daju se nekakve morske vrijednosti za proizvedene količine, a unatoč nevjerojatnoj produkciji uzimao je 4 mjeseca količinu koja je prema EPA sigurna za cjeloživotno svakodnevno uzimanje. Potom su ga se dočepali doktori i zrače ga 35 puta, a kad im dobije epileptičke napade stave ga u induciranu komu. Znači ne srebro nego doktori. Potom ga frknu doma gdje umre od upale pluća, a više od pola godine nakon prestanka uzimanja nađu mu povišeno srebro - i ništa drugo (!?) Ja sam zaključio da nakon pola godine uz dokumentiranu dozu 10ppm pripravak nikako nije mogao pokazati povišenu vrijednost.
Razni. Evo ti popis preparata s proizvođačima:
Arscolloid (Specialita Igienico Terapeutiche)
Bio-Arscolloid (Specialita Igienico Terapeutiche)
Cargentos (BCM)
Coldargan (Sigmapharm Arzneimittel; Desitin Arzneimittel)
Colirio de Argyrol (Quimioterapica Brasileira)
Corti-Arscolloid (Specialita Igienico Terapeutiche)
Grafco (Verbandstoff-Fabrik Zurich)
Lunargen (BCM)
Naso-Calma (Salusif)
Pastaba (Novartis)
Protargol (BCM)
Rikosilver (3M)
Rinantipiol (Dr. Ottolenghi)
Rinofomentil (Specialita Igienico Terapeutiche)
Rinovit Nube (Specialita Igienico Terapeutiche)
Silvol (BCM)
Solargentum (BCM)
Solargentum (BCM)
Stillargol (Mayoly Spindler Laboratoires)
Vitargenol (Novartis)
Posljednje uređivanje od mujica : 18.05.2012. at 14:33
Tu bih se sasvim složio s tobom i baš zato smatram da je muljatorska spin retorika sasvim nepotrebna. Tendenciozne manipulacije s ekstremnim slučajevima zapravo samo potiču naivce na eksperimentiranje i muljatore na izmišljanje morskih priča o čarobnim svojstvima.
Uzgred, našao sam nekakav slučaj argirije uslijed Coldargan-a. CSP je stvarno sranje plave boje.