Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: Incident u Samoboru

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno Incident u Samoboru

Cijeli tekst: Ucenik poslan da skrati kosu

Rekao sam mu kako se mi nećemo ispričavati dječaku, nego, ukoliko je propusta bilo, njemu kao roditelju. Dječakov otac je poslije toga bijesan napao i profesoricu Zoyu koja je u međuvremenu došla u zbornicu.
    Uopce mi se ne svidja ovakav nacin ponasanja prema djeci. Zasto ne uceniku? Zato jer je mladji? Njega je posramila i ponijela se lose (ako je).. zasto se uceniku ne ispricati? Uzasan mi jetakav stav odraslih prema djeci.

Audrey avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A u današnjem Večernjaku na strani 9 (ne mogu staviti link, imam problema spojiti se na njihove stranice) pišu kako će uvesti nove zdravstvene knjižice za djecu do 18 godina U KOJE ĆE SE BILJEŽITI PRVI SPOLNI ODNOS!?!?
    Pa ispada da se djeca od strane institucija tretiraju kao da nemaju nikakvih prava, niti da se prema njima pristojno postupa niti da se poštuje nihova intima!

Osoblje foruma BusyBee avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

:shock:

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

u jutarnjem se ne spominju spolni odnosi - grozota

prestrašna je i prva priča iz dva razloga: prvo, stvarno, od kuda toj učiteljici pravo da tjera dijete na šišanje, je li kada ikoja djevojčica poslana na šišanje bez obzira kakvu frizuru ima?

Drugo, ovaj komentar da se ravnatelj nema što ispričati djetetu je krajnje negiranje i nepoštivanje samog djeteta. Onda se čudimo da učitelji nemaju autoriteta nad djecom - neka djeca jednostavno ne vide drugog načina da se izbore za svoje "ja", za sebe kao individuu nego kroz problematično ponašanje, u suprotnom su neprimjetni, nema ih...

Datum pristupanja
    Mar 2005

Početno

Citiraj Audrey prvotno napisa
    pišu kako će uvesti nove zdravstvene knjižice za djecu do 18 godina U KOJE ĆE SE BILJEŽITI PRVI SPOLNI ODNOS!?!?
    :shock: :shock: :shock:
    a kak oni misle to kontrolirati? kaj budu oformili komisiju za provjeru mladenačkog čudoređa?
    ...a po mogućnosti nek se još u knjižicu upiše i partner-poželjno da bude stariji od 18 tak da nam i pravosuđe ima šta za raditi...nemrem vjerovati!!

Osoblje foruma Bubica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Datum pristupanja
    Oct 2004

Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Strašno!11-godišnje dijete tako poslati van na šišanje!!!???? :shock: Mislim ne znam uopće kako bi prokomentirala tu profesoricu!Ne znam samo da li joj više fali pedagoškog takta, razumijevanja, ili zdrave pameti! :shock: Strašno! Tako nešto nikako se ne bi trebalo rješavati sa djetetom, ukoliko izostaje povratna reakcija na opomenu.Roditelj je taj koji se treba pozvati i riješiti eventualne probleme.
    Ako roditelji povjere djecu školi oni se nikako ne bi smjeli naći na ulici, a upravo to se dogodilo ovdje. :?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •