-
U stvari sam htjela reči ovo što i Ginger - žao mi je da se neke žene osjećaju nepotpuno nakon carskog.
-
Osoblje foruma
ja sam nakon 1. carskog (u općoj anesteziji) imala taj osjećaj da sam nešto propustila i bilo mi je baš teško zbog toga. druga dva carska sam imala pod spinalnom anestezijom, bila sam budna cijelo vrijeme, dočekala bebe i dobila ih jednom odmah nakon poroda, a drugi put nakon par sati.
ok, malo mi je žao što nisam imala prirodne porode i da živim u zemlji u kojoj je moguć VBA2C, odmah bih se za to odlučila (pod uvjetom da je ožiljak na maternici ok i da dobijem zeleno svjetlo od barem 2 liječnika), ali zadovoljna sam i s ovime kako je ispalo.
jako sam sretna što sam čula prvi plač svojih beba i vidjela ih odmah kad su izašli iz mene.
(žao mi je što ih nisu odmah stavili na mene i ostavili ih neko vrijeme sa mnom)
mislim da VBA2C nažalost još neko vrijeme neće biti u praksi kod nas i ako budete opet išle na carski, toplo vam preporučam da uzmete spinalnu anesteziju. tako nećete biti zakinute barem za jedan aspekt poroda.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma